2011. március 13., vasárnap

II. Fejezet

                                                 -2007-be
Valahogy eltelt az év végi „bulim”. Délután négykor kijöttem a munkából mert két órát késett a váltásom.
Kicsilány, remélem neked sokkal jobban telt az év végi bulid mint nekem. Képzeld el, egyedül egy nagy épületbe…
Január 03-án, találkoztunk és beültünk a Cápba melegcsokit inni.
Január 04-én, miután átadtam neked a combfixes harisnyát, fennhéjazóan viselkedtél velem szembe, és akkor felbosszantottalak:
-Megírom a nagy szerelmednek e-mailba, ha ezután etye-petyélni akar veled, akkor legyen olyan kedves és használjon csuing-gumit. És mindezt csak azért, hogy ne hozzon máskor téged kelemetlen helyzetbe, már csak a fogadalmad miatt is.
-Úgysem tudod az e-mail címét!
-Tévedsz, mert megszereztem.
-Honnan???
-Na, valyon honnan ?
(Kicsilány, elfelejtetted, hogy sok közös ismerősünk van! És nem csak az e-mail címét hanem a ...0928, ismerős neked ez a telefonszám töredék?)
Felhúztad az orrodat és nagy dérrel-durral bevonultál az egyetemre. Este érkezett az üzeneted:
b REMÉLEM HARAXOL MAGADRA RENDESEN, MERT NEM VOLT TISZTESSÉGES AMIT CSINÁLTÁL CSEPPET SEM. JOCCAKÁT 23:40 jan 04
Ok, elfogadom, hogy nem volt szép részemről. De az szép volt részedről, hogy nem vigyázól magadra és azáltal gyarapitottad a kilómétereket a cipőm talpára. És miután elhárul a fejed fölül a BAJ, úgy viselkedtél velem szembe mint a kapcáddal. Miután elmúlt midketőnk durcáskodása, azután mégint keztünk találkozgatni egymással egy-egy melegcsoki mellett.
Időkőzbe Gumimacit is kiejtetted a kegyeidből, pedig nagyon szeretted, de úgy látszik nem tudott neked megbocsájtani akárhogy is szeretted volna. Pedig Ő is szeretett téged. Még a számitógépe desktopjára is a TE, szexis fotódat tette fel háttérképnek, és akkor még nem is volt a TE, Gumimacid. (Kicsilány, csak azt a temperamentumos természetedet tudnád néha-néha féken tartani)
Január 25-én, felhívtalak és meghívtalak egy pizzára. Nem tudtál beszélni, de érkezett az üzeneted:
b NEKEM AKKOR VIZSGÁM VAN, NEM JÓ. MOST ÉRTÜNK HAZA 20:39 jan 25
Egész napodat Vásárhelyen töltötted a nagyszüleidnél. Másnap felhívtál és kértél előlegbe egy kevéske „ösztöndíjat”. Megvártalak az óvodánál és onnan lekísértelek a Déva utcai egyetemig. Mielőtt bementél volna megkértél, hogy várjalak meg.
Miután kijöttél és átadtam az „ösztöndíjad”, megköszönted, elköszöntünk egymástól és elsiettél. Menet közben, az utcán írtál nekem egy üzenetet:
b NE HARAGUDJ, HOGY ÚGY ELSZALADTAM DE ODA KELLETT ADJAK VMI IRATOKAT. HOLNAP MÉG ÍROK E-MAILT. CUPP 20:52 jan 26
Szaladtál, mert kellett találkozzál a 6-almas Őd-del a Déva utca 3-5 szám előtt.
Hosszas „fluidcsere után”, beültetek egy zöld Kolcvágen passatba (CJ 09 YJC) és elrobogtatok kocsmázni (pedig szesszión voltál). Felemésztetted az energiádat a boros jeleneteknél, aminek a következménye az lett, hogy:
b APÁM, AZ ESTE NEM HAGYOTT TANULNI. MA REGGEL ELALUDTAM ÉS NEM TUDTAM FELKELNI. NEM MEGYEK VIZSGÁZNI, PÓTSZESSZIÓ, BASSZA MEG, NAGYON IDEGES VAGYOK 07:51 jan 31
Egy kicsit meg akartalak vigasztalni:
a HA AKAROD, ÉS VAN MA IDŐD TALI A SKANDINÁVOKNÁL? 08:01 jan 31
b NEM TOK M MEGYEK A KÖNYVTÁRBA, LEGALÁBB A PÉNTEKI VIZSGÁMRA MENJEK EL. JÖN, H SZÉTRUGJAK VMIT 08:24 jan 31
a CSAK 1 PIZZÁRA, HÁTHA JÓT TESZ NEKED. PUSZI 08:27 jan 31
b HA FENT LESZEL FRENKYÉKNÉL ÍROK SMS-T H MIKOR TOK KIJÖNNI, DE BIZTOS NEM MOSTANÁBA HANEM KÉSŐBB. MÉG NEM TOM MIKOR, DE NEM KELL PIZZA ÉS NEM ÜLÖK SOKAT 08:30 jan 31
a OK, TŐLTÖK MA A TFONODRA 4 EU-T ÉS MEGVESZEM AZ ÖNTAPADÓS HARISNYÁT AMIT KÉRTÉL. 12-KOR A SKANDINÁVOKNÁL VOK. FRENKYÉK DOLGOZNAK. JÖSSZ AMIKOR TUDSZ, MEGVÁRLAK. PUSSZ 08:32 jan 31
Megcsengettél.
Elmentem és a Dozsa György utcában megvettem a Gyémánt, hármas számozású combfixes fekete harisnyát, onnan elmentem és a Porange szaküzletnél töltöttem 4 eu-t a ...7475 ös telefonszámodra úgy egyenesbe, és küldtem neked egy üzenetet:
a BIPP M HA FELTELTÉL 11:37 jan 31
Kicsilány, azért irtam állandóan, hogy csengess meg ha felteltél, mert emlékszel mikor feltőltöttelek és nem küldték el a töltést. Másnap vissza kellett menjek a Porange szaküzletbe és kellett veszekedjek. Szóval az eset óta mint egy paranójás, mindig meg szoktam várni ameddig megcsengettél és csak azután mentem el a Porangetol.
b MEGJÖTT, KÖSZI. MÉG ITT KELL ÜLJEK. FÉL 1 KÖRÜL TOK JÖNNI. ÓVODA? 11:42 jan 31
11:45-kor megcsörgettelek:
a ITT VOK AZ ÓVODÁNÁK. PUSSZ 12:28 jan 31
b MÉG NEM FEJEZTE BE A GÉP, DE AMINT VÉGEZ JÖVÖK, DE NEM ÜLÖK 20- PERCNÉL TÖBBET 12:35 jan 31
Késéssel kijöttél, találkoztunk és bementünk a Nagy-Almába.
Ittunk egy-egy melegcsokit, odaadtam a harisnyát meg egy kis zsebpénzt. Kijöttünk. TE, mentél a Dévára az egyetemre. Megkérdeztelek, hogy:
-Várjalak meg?
-Még nem tudom, de majd írok üzenetet. Este megyek Laurához.
Bementél az egyetemre és egy rövid időre rá érkezett az üzeneted:
b SZERINTEM NE VÁRJÁL MEG MERT M ÜLÖK MÉG A DÉVÁN AZUTÁN HAZA MEGYEK 1 KEVESET ÉS JÖVÖK VISSZA 9-IG. TEHÁT NEM ÉRI MEG H MEGVÁRJ 14:53 jan 31
a OK. JÓ TANULÁST, ÉS HA LESSZ KEDVED NÉZZÉL BE A SULIBA. ELKÜLDÖM A PROGRAMOM E-MAILBE. FEL A FEJJEL. PUSSZ 14:57 jan 31
Onnan felmentem a Hajnalnegyedbe, ahol a haverekkel ellötyögtem az időt.
Amikor elindultam hazafelé, küldtem neked egy üzenetet:
a SZIA BABA, MÉG A DÉVÁN VAGY, VAGY LAURÁNÁL? HA A DÉVÁN VAGY MEGVÁRHATLAK? 20:47 jan 31
b MÁR NEM, MÁR RÉG NEM. SAJNÁLOM 20:50 jan 31
a MA ESTE HAZAMÉNSZ, VAGY LAURÁNÁL ALSZOL? 20:52 jan 31
b LAURÁNÁL. MIÉRT? 20:54 jan 31
a MERT HAZAKÍSÉRTELEK VOLNA. HA VAN KEDVED 15 PERC MÚLVA A FŐTÉREN MEGYEK KERESZTÜL, NEM JÖSSZ LE 2-3 PERCRE? 20:56 jan 31
b NE HARAGUDJ, DE MOST NAGYON NEM TOK. DE SZOMBATON:) 21:01 jan 31
21:02-kor megcsörgettelek. A Béketéren, találkoztam egy haveremmel és bementünk a Bulgeszbe, igyunk meg egy sört. Nem találtunk üres asztalt mert tömve volt a helység. Mondta a haver, hogy menjünk a Piczulába.
Elmentünk. TE, is ott voltál, boroztál.
Rábeszéltem a havert és átmentünk a Töröttszárnyú-Angyalokba.
Másnap telefonon megbeszéltünk egy találkát, szombat este hétre a Skandinávok-Kunyhója előtt.
Szombat délutén ötre felmentem Frenkyihez sörözni, meg sakkozni. Küldtem neked egy üzenetet:
a SZIA BABA, MEGHARAGSZOL? HA NEM 7, HANEM 8-KOR LESZEK A SKANDINÁVOKNÁL. MÉG VAN KÉT SÖRÖM 18:30 feb 02
b JÓ, AKOR LEGYEN 8. JÓ SÖRÖZÉST 18:52 feb 02
a ITT VOK A SKANDINÁVOKNÁL. VÁRLAK 19:55 feb 02
Késéssel megérkeztél. Bementél a piros boltba és vettél magadnak egy tasak papír-zsebkendőt. Bementünk az Édes-Életbe, pizzázni.
Elmesélted, hogy elvesztettél 200 pénzt az ösztöndíjból mert kihúztad véletlenül a zsebedből és elfújta a szél, és még azt is mondtad, hogy lehet forró éjszakád  következik aminek hallatára felszereltelek csuing-gumival. Meghallgattad velem az MP 3-as zenehütyürödröl a 34 Dalt. Nekem dedikáltad és kineveztél Őrangyalodnak. Így hangzott a dal szövege:

Ne hagy el, ne dobj el, ne játsz el
Fogadj el, itélj el, de ne hagyj el
Nincs múlt, nincs esély nélküled
Nincs társ, nincs tét nélkülem

Ne hivj el, ne űzz el, s ne menj el
Ne adj fel, ne adj el, ne fuss el
Nincs hang, nincs hír nélkülem
Nincs tér, nincs hid nélküled

Próbáltam már, s lelkembe mart nincs másik part
Próbáltam már, s bármerre csalt, nincs másik part,
S ez visszatart

Vigyázz rám, ha lázadnék, s nem szaba
Vigyázz rám, ha álmodnék rossz álmoka
Van hely, hogy átölelj, ez jutott
Mérd fel, s hidd el, ha nem tudod... stb

Meséltél a 6-almas Ő-d ről. Elújságoltad, hogy mennyire más mind az azelőtiek és lehet, hogy végre megtaláltad az igazit. (Kicsilány, én is úgy néztem mert rég nem láttalak annyire boldognak) Elfogyasztottad a pizzát, felhivtad telefonon, kijöttünk a pizzázoból és a Klinikák utca elején beültél a  Kolcvágen járgányba a 6-almas Ő-d mellé és elrobogtatok. Rágyújtottam egy cigire és láttam amint... Küldtem egy üzenetet:
a KELLEMES IDŐTŐLTÉST ÉS JÓ SZORAKOZÁST KIVÁNOK. U.I HA 2 PERCEL KÉSŐBB JÖVÜNK KI AZ AJTÓN, SZEMBEMEGYÜNK APUKÁDDAL. MEGÚSZTUK 21:45 feb 02
b DE HOGYAN? ARRA MENT EL? A PIZZÁS ELŐTT? VAGY A KAPUNKON? HONNAN LÁTTAD? Ő, BIZTOS NEM LÁTOTT MEG MINKET ? 21:46 feb 02
a NEM! MERT TE MÁR AZ AUTÓBAN ÜLTÉL, AMIKOR APUKÁD FELKANYARODOTT A DUBÁVA A HÁNYINGER UTCÁBA. VALAKI VIGYÁZ RÁNK OTT FENT 21:48 feb 02
b VALAKI NAGYON 21:52 feb 02
a LÉGY JÓ. MOST VOK A PICZULA MELLETT, HÁTHA ELKAPOM AZ UTOLSÓ BUSZT. SZORÍTS KÉRLEK, LUSTA VOK GYALOG HAZAMENNI ÁT A HEGYEN 22:00 feb 02
b VIGYÁZZ MAGADRA ŐRANGYALKÁM 22:08 feb 02
a VIGYÁZOK RÁD ÉS „NEM HAGYLAK EL”... 22:09 feb 02
a SZIA KXILA, TÉNYLEG SZERETNEK OTT FENT MINKET MERT MOST TALÁLTAM 500 PÉNZT A FÖLDÖN. HÚRRÁ VISSZAJÖTT A 200 PÉNZED, KAMATOSTÓL. CUPP 22:12 feb 02
b ÖRÜLÖK NEKED. PUSZI 22:14 feb 02
a FELE A TIÉD. VASÁRNAP ÍROK E-MAILT. PUSSZ. ALUDJÁL JÓL 22:29 feb 02
Aznap este megszegted a Gumis fogadalmaddat. A Radnai utcába található emeletes, kertes házba szolgálatos szeretődé bűvölted don Vincsenzó dé Lászlót, álnevén Maci-Laci, a 6-almas Ő-d.
A fogadalmad megszegését meg onnam tudtam meg, amikor február hetedikén visszaadtad nekem azt a tasak csuing-gumit amivel február másodikán felszereltelek, mert a TAG, nem szeret „zokniba lábat mosni” és TE, hagytad mert nagyon szereted őt. Cikis mert még hol van az egyetem vége???
Készültél egy táborba, vártad az eredményt. Küldtem egy üzenetet:
a SZIA BABA, MEGJÖTT A VÁLASZ A DÁNIAI TÁBORRAL KAPCSOLATBA? 16:55 feb 05
b SAJNOS MÉG NEM 17:00 feb 05
Február 07-én, felkerestél a suliba és elmesélted, hogy a Maci-Lacid milyen türelmes és elnéző, és milyen nyugodt ember, és milyen elegánsan öltözködik és, hogy milyen „finom az ágyba” és csak úgy áradoztál, hogy milyen sok jó tulajdonsággal rendelkezik. És nagyon szép kék szeme van, (csak az nem tetszett, hogy rengeteget cigizik). Meg ahogy még mondtad:
-Mellette ingyen borozhatok a Piczulába.
Viszaadtad a csuing-gumis tasakot, hogy... és elmentél.
Szóval Kicsilány, a Töröttszárnyú-Angyalokba, faképpnél hagytad Fukari M Ráult a kocsmárost és átpártoltál a Piczula ivóba, Maci-Lacihoz a „borospalackok ura mellé”, mivel mellette ingyen borozhattál. Másnap írtam neked egy üzenetet:
a SZIA BABA, MA NINCS KEDVED EGY MELEGCSOKIRA? 15:00 feb 08
b NE HARAGUDJ DE MA NEM TOK TALI, DE ÍROK HOLNAP SMS-T HÁTHA JOBBAN ALAKUL A PROGRAMOM. CUPP 15:27 feb 08
Elvagytok mint a befőtt a 6-almas Ő-del. Próbáltál elegánsabban öltözködni. Tőlem telhetőt megtettem, hogy állandóan legyen zsebpénz nállad, mert ahogy kinézett a dolog fel akartál emelkedni az Ő, szintjére, TE, a kis egyetemista. De boldog vagy és ez a fő.
Kezted gyakran használni azt a kék csomagolású fogamzásgátlót. Ügyes húzás volt részedről.
Keztem járni a könyvtárba, és tanulmányoztam a nőgyógyászatról szóló vaskos szakkönyveket, hogy még egyszer ne érjen felkészületlenül ha véletlenül érkezik a következő „BAJ VAN”-os üzeneted.
Nagymamádtól kaptál ajándékba egy ujjatlan nyári ingecskét, de nem szeretted a fazonját, és amiatt nem viselted. Nekem akartad adni, hogy adjam oda a haverinámnak, mivel tőle is kaptál egy fehér ruhácskát ami nagyon tetszett neked, csak le kellett vágjál az aljából egy bő arasznyit, és blúz helyett használtad.
Elfogadtam és odaadtam. Azóta is szépen összefogva kuksol a ruháspolcán. Mert ő sem viseli. Neki sem teszik a fazonja.
b FELHÍVLAK TELEFONON. NEM TOK MOST KIJÖNNI, BEVISZEM AZ INGET A SULIBA ÉS OTTHAGYOM A KAPUSNÁL, AMIKOR MÉNSZ MELÓBA MEGKAPOD 16:58 feb 09
Este tízkor, a kapuskolégám átadta az inget.
a FENT VOK FRENKYIÉKNÉL. TE K.B MIKOR INDULSZ A VÁROSBA? NINCS KEDVED, HOGY LEKÍSÉRJELEK? 20:19 feb 10
b INDULJ MOST 20:21 feb 10
Egy pár perc múlva találkoztunk a Skandinávok-Kunyhójánál, és onnan lekísértelek a Mikó kert aljáig. Megegyeztünk, hogy szerdán tizenkettökor találkozunk
a SZIA BABA HOGY MEGY A TANULÁS? HOLNAP 12-KOR A SKANDINÁVOKNÁL VOK. CUPP 16:20 feb 12
b ATTILA, HOLNAP CSAK KEDD. SZERDA 12-KOR TALI 16:26 feb 12
Aznap elmentem lötyögni egy kicsit a városba. Találkoztam egy barátommal akinek olyan opciója volt a Porange telefonos hálózatba, hogy feltőlthetett egységgel másik Poranges számot. Kipróbáltam...
a BIPP M HA FELTELTÉL 4 EU-VAL 20:59 feb 12
Müködött mert rövid időn belül érkezett az üzeneted:
b MEGKAPTAM. KÖSZI. CUPP 21:06 feb 12
a HOLNAP 12-KOR A SKANDINÁVOK ELÖTT VOK. OK? PUSSZ 18:30 feb 13
b 12-KOR NE A SKANDINÁVOKNÁL, HANEM TALI 12:20-KOR A KÖVEKNÉL. NAGYON NINCS IDŐM HOSSZABB TALIKRA. MAJD ELMESÉLEM, H MIÉRT NEM 08:44 feb 14
a OK 12:20-KOR A KÖVEKNÉL VOK. CUPP 08:50 feb 14
b VIZSGA UTÁN TALI KÉRLEK, KELL TANULJAK. NEM TOM MEDDIG TART DE BIZTI 2 UTÁN 10:38 feb 14
a OK AKKOR MA D.U 6-KOR OTT MEK EL AZ ÓVODÁNÁL. ODA KI TUDSZ JÖNNI? 10:40 feb 14
Megcsengettél és én, visszahívtalak. Megegyeztünk, hogy találkozunk az óvodánál délután hatkor:
a SZIA BABA ITT VOK AZ ÓVODÁNÁL. KB MIKOR JÖSSZ? 17:47 feb 14
b NEMSOKÁRA, MAX FÉL ÓRA 17:52 feb 14
b AKKOR CSENGETLEK MEG MIKOR JÖVÖK KI ÁGITÓL, ÉS OTT TALI A BLOKK MÖGÖTT AHOL A MÚLTKOR MEGÁLLTUNK. JÓ? 18:00 feb 14
Az üzenet elolvasása után megcsengettelek ami nálunk a beleegyezést jelentette.
Elég sokat vártam rád. Kijöttél és elújságoltad, hogy akadt egy kis hosstesmelód. Elláttalak a havi „ösztöndíjal”. Mondtad, hogy kéne egy bérlet a 8-as buszra, legyen mivel lejárjál Szamosfalvára, Maci-Lacidhoz.
Miután elköszöntünk egymástól, és siettél haza. Rövid időre rá érkezett az üzeneted:
b KÖSZI SZÉPEN, MÁR NAGYON MINUSZBA VOLTAM. PUSZI 19:25 feb 14
Felmentem Frenkyihez. Sakkoztunk egy pár partit, és amikor meguntuk elidultam hazafelé. A Diákvárosba véletlenül találkoztam veled. Mentél a Piczula kocsmába. Késtésbe voltál, és nagyon hideg volt az utcákon. Hogy ne kapjál tüdőgyuladást a nagy rohanásba az „ösztöndíjadat” megpótoltam még 140 pénzel taxira. Én nem ismertem a tarifákat mert ritkán szoktam taxamétert igénybe venni de TE, azt mondtad annyi pénz elég lessz, hogy a 69-es klubtól levigyen a taxi a Piculáig. Elköszöntünk egymástól...
Február 16-án, mentél a hosstesmelóra.
a MA ÉJJEL AHOGY KIJÖSSZ A KIOSZKBÓL KISÉRJELEK HAZA? 15:00 feb 16
b MA ÉJJEL JÖN MACI-LACI 15:17 feb 16
a KÖSZI, HOGY SZÓLTÁL. LEGYÉL ÜGYES. PUSSZ 15:19 feb 16
Éjjel nem ment Maci-Laci. „Elaludt, mivel fáradt volt”.
A Kioszk előtt megvártalak és a kezedbe csúsztattam egy kis taxipénzt, hogy ne menj haza gyalog mert nagyon zuzmarás volt az éjszakai levegő és TE, vékony, gálaruhákban voltál burkolózva.
Nem mentél haza egyenessen, hanem kihasználtad az alkalmat és elmentél az Mernesztó klubba táncolni, ha már kerestél egy kis zsozsót.
a SZIA BABA, BOCS A ZAVARÁSÉRT. TUDOD MIRE KÉRLEK. BIPP MEG AHOGY HAZAÉRTÉL, H TUDJAM, HOGY JÓL VAGY. KÖSZI. PUSZI 03:01 feb 17
b MEGLESZ. PUSZI 03:05 feb 17
Másnap este tízre kellett menek szolgálatba. Küldtem neked egy üzenetet:
a HA JÁRSZ MA A VÁROSBA NÉZZÉL BE FELÉM A SULIBA, HA VAN KEDVED. CUPP 19:30 feb 18
b ÉJJEL???  ÉN NEM JÁROK 19:35 feb 18
a HOLNAP DU 2-IG BENT VOK 19:39 feb 18
a HOGY TELT A 7 VÉGE? 20:00 feb 18
b ÁTALUDTAM 20:35 feb 18
Egész nap egy rossz előérzet gyötört. Életem folyamán többször voltak ilyen előérzeteim és ritkán szoktak megcsalni. Valamikor megtanultam bízni bennűk
(Kicsilány, ha valaha fogod olvasni ezeket a sorokat biztos azt fogod gondolni, hogy kóklerség és csak nagy halandzsa az egész, de…)
Éjjel elszenderedtem egy kicsit a fülkében, de csuron vizesen ébredtem meg rövid időn belül, olyan rosszat álmodtam rólad. Másnap délután hazamentem, faltam egy keveset és elhatároztam, hogy aznap ha törik, ha szakad valahogy találkozok veled, pedig tudtam, hogy TE, nagyon foglalt vagy... mind mindig.
a MA MEGYEK A VÁROSBA. VAN KEDVED, H TALI? 17:00 feb 19
b MA NAGYON NEM. HOLNAP? 17:07 feb 19
Módszeresen rótam a város utcáit hátha megtalállak. Nem találtalak...
a SZIA BABA, MA NEM FÉREK BE A PROGRAMODBA 1 KICSIT? 19:55 feb 19
b K.B 10-KOR VISZ HAZA MACI-LACI, DE TÉNYLEG 5 PERCEM LESSZ 19:59 feb 19
a HOL VAGY MOST? SZAMOSFALVÁN, VAGY A PICZULÁBA ? 20:01 feb 19
b MÉG EGYIK SEM. DE A PICZULÁBA LESZÜNK. HA 9-KOR A KÖVEKNÉL VAGY KIJÖVÖK ÉN ODA. ÚGY JÓ NEKED? 20:03 feb 19
a OK 9-KOR A KÖVEKNÉL VAGYOK. CUPP 20:O5 feb 19
b NEM ÉREK ODA 9-RE, LEGYEN NEGYED 10, DE AKKOR SEM TUDOK EGY CIGINÉL TÖBBET ÜLNI. MIÉRT OLYAN FONTOS MA? 20:30 feb 19
(Baba ezt csak azért írom le, hogy ne értsék fére mások ha véletlenül olvastatni akarod másokkal is. TE, nagyon ritkán cigizel, és amikor azt írtad, hogy -Akkor sem tudok egy ciginél többet ülni! Az azt jelentette, hogy addig ülsz ameddigén elszívok egy cigit ami kb öt vagy hat perc)
a ITT VOK A KÖVEKNÉL, ÉS AZÉRT OLYAN FONTOS MA MERT ELVÁLALTAM EGY MELÓT ÉS KB EGY 7-IG NEM TOK TALI, ÉS ADJAM ODA A BÉRLETPÉNZT + MÉG VMENNYIT. PUSSZ 20:35 feb 19
Kicsilány, bocs hazudtam neked, de úgyis kértél bérletre pénzt tőlem, hogy néhanapján ki tudjál utazni Szamosfalvára.
b MI ITT VUNK VMI ÜGYVÉDNÉL, NEM TOM MIKOR VÉGEZ. MÁR 20 PERCE KELLETT VOLNA. AHOGY LEHEZ JÖVÖK 20:37 feb 19
Végre kijöttél a kövekhez. Odaadtam az úgynevezett bérletpénzt a 8-as buszra, és ne kelljen álandóan elődbe menjen Maci-Lacid a szép, zöld Kolcvágen járgányával a 6-os trolibusz végállójához akárhányszor meglátogatod őt, a „bérelt palotájába”. Nem akartam nagyon sok pénzt adni a kezedbe nehogy nekiállj kérdezősködni, hogy:
-Miért ilyen sokat? Nemrég adtad az „ösztöndíjat”...És akkor nevetségesen hangzott volna a magyarázatom. Így hát tovább játszottam a „szerepet”:
a EGY VONALRA ÉRVÉNYES BÉRLET 400 PÉNZ. KELL 1 FÉNYKÉP ÉS A SZEMÉLYID. A VÉGÁLLOMÁSOKON MEGCSINÁLJÁK, P.L A REPCSI MELLETT. PUSSZ 21:20 feb 19
b KÖSZI. HATALMAS CUPP 21:28 feb 19
Meg voltam nyugodva, hogy tudtam veled találkozni és át tudtam adni egy kis pénzt, mert a pénz a városba túlélési csomagnak számít. Jókedvembe heccelkedtem veled:
a HOLNAP GYERE BE A SULIBA ÉS ADD MEG A HATALMAS CUPPOT A BOROSTÁS POFÁMRA, NE CSAK ÍGY SMS-BEN. CSAK VICCELTEM. JÓCCAKÁT 21:31 feb 19
b MIÉRT CSINÁLOD? TUDOD, HOGY AZ AKTUÁLIS SZERETŐMÖN KIVÜL NEM ADOK SENKINEK CUPPOT... SAJNÁLOM 22:00 feb 19
a MIT SAJNÁLSZ? MÁR VICCELNI SEM LEHET VELED? BOCS 22:08 feb 19
Amikor olvastam ezt az üzenetedet, kezdtem örvendeni hátha végre rátaláltál az igazi nagy Őd-re, mert a többiekröl lehetet viccet faragni és nem sértődtél meg. Legfeljebb nem szóltál semmit.
Hazamentem aludni, mert álmos voltam. Másnap este bementem a munkába és a következő e-mailt olvastam:
 
            Az este nem aludtam otthon. Fél 10-kor felhívott apám és üvöltözött a telefonba, hogy menjek haza. Felment a cukrom és nem mentem csak 3-kor, amúgy 10-re haza akartam menni, csak felbaszódtam, hogy megint úgy kezel, mint a tulajdonát, mint egy tárgyat. Amikor hazamentem kizárt. Már készülődtem elmenni, amikor jött anyukám és beengedett. Aztán odajött apám a konyhába véreres szemekkel, kaptam két hatalmas pofont (most is sajog az arcom) és le kellett tegyem a kulcsot és a telefont. Még szerencse adtál pénzt, mert elmentem vele Maci-Lacihoz, de nála nem aludhattam, mert épp festenek és ő sem aludt éjjel, hanem készült egy tárgyalásra reggel 7-től. Elvitt egy szállóba, ő fizette a felét, felét meg én. Ott aludtam az éjjel. Azóta sem voltam otthon.
Most eljöttem a suliba, óráim vannak. Estig itt leszek utána, meg nem tudom.
Ne hívj telefonon, kérlek, és ne írj sms-t sem. Megpróbálok nem butaságot csinálni, hál'istennek Maci-Laci elég bölcs, hogy a jóra bíztasson. Azon gondolkodom, hogy otthagyom az egyetemet és elmegyek dolgozni, mert ki akarok költözni albérletbe... ez így nem megoldás, mert néha tényleg jó otthon, de látod, hogy nagyon sokszor rossz ... én, meg nem bírom, hogy állandóan így lekezeljenek.
Most kell menjek, mert kezdődik az óra, e-mailt meg nem tudom mikor olvasok. Szia

Na, megvolt a rémhír. Most sem csalt meg az előérzetem. Kicsilány, még szerencse, hogy csak két pofot kaptál apukádtól és nem lazsákolt el ahogy régebben szokott... bőrszíjal.
Másnap reggel hatkor kijöttem a meloból és lementem Szamosfalvára, ahol hagytam egy cédulára írt üzenetet neked címezve Maci-Lacinak, a zöld járgányának az ablaktörlöjéhez tűzve, és közbe azon gondolkodtam miért kérted a bérletet a 8-as buszra, amikor a 36-os busz, közelebb tett volna le. (Kicsilány, mennyire nem ismered a szülővárosodat. Hogy akarsz nekivágni a világkörüli utazásoknak? )
Onnan hazamentem, lecsavartam a „malac orrát”, kivettem az összes tartalékomat (öt millkó, és valami apróság volt benne) Zsebrevágtam. Becsomagoltam egy pár szendvicset, betettem a hátizsakba a nagy Mototola „téglát”, elmentem a Kódexes szaküzletbe és vettem egy számos  telefonkártyát. Gondoltam odaadom azt a telefont ameddig „vettünk” volna neked egy másik telefont, és az öt millkoból kihúztad volna egy ideig. És idővel valahogy csak rendeződött volna a helyzeted.
Kár lett volna otthagyd az egyetemet mert ahogy vettem észre, szeretted amit ott tanítottak neked.
Visszamentem Szamosfalvára, ahol ácsorogtam a kapu előtt az utcán. Már elmúlt a reggeli cédulára feltüntetett időpont és TE, még mindig nem jelentél meg a kapuba.
Kijött egy srác (később megtudtam, hogy Cégröviditő B. Zsoltnak hívják és Bumbucnak becézik) Megkértem szépen, nem szól be neked, hogy ott vagyok és várlak. Bement, és kijött a 6-almas Ő-d. Bemutatkoztam, és megkértem szépen, hogy nem küld ki egy egy kicsit téged, a kapuig.
Betessékelt a házba levő „irodába” (Kicsilány, az egy bérelt ház volt ahol én a suliból az egyik kolegámmal aki szintén Szamosfalván lakik, valamikor segitettem felásni Korneliusz bácsinak azt a kertet. Úgyhogy még a ház tulajdonosát is ismeretem. Maci-Lacid is ismerhette mert ő is azon a vidéken nőtt fel, és 2009-be a szememre vetette, hogy: -Az én magántulajdonomba megzavart!)
Szóval betessékelt, leült az iroasztal mellé, megnézte a netet, kijelentette, hogy nem vagy elérhető a messangeren, és egy sárga cédulára felírta Laurának a telefonszámát, hogy azon a számon elérhető vagy. Megköszöntem szépen, elköszöntem és elmentem. TE, nem voltál ott és nem is aludtál ott aznap este.
Bementem a központba.
Amikor elmentem az egyetem főépülete előtt megpillantottalak. Laurával együtt voltál és mentetek a főtér felé.
Felmentetek Laurához. Egy utcai telefonról felhívtam a sárga cédulára feltüntetett telefonszámot, és kértelek a készülékhez. Amikor meghallottam a hangodat, közöltem veled, hogy hol vagyok. Azt mondtad: -Várjál meg mert mindjárt jövök.
Lejöttél Laurától és bementünk a Bob utcába, ahol nem hagytál szóhoz jutni mert nagy visibálva lebasztál.
Amikor megpróbáltam elmondani, hogy miért is jöttem TE betapsztottad a tenyereiddel a füleidet és szó szerint, hangosan azt „mondtad”: 
- Blablablablabla -És ezt a figurát vagy háromszor eljátszodtad nekem.
Feladtam a próbálkozásaimat. TE, onnan hazamentél a Kőkert utcába mert apukád hazarendelt. (Kicsilány, hogyha így viselkedtél a sok szeretőddel szembe is, akkor most már tudom miért cserélted olyan sűrűn őket. Baba, néztél valaha tökörbe amikor mérges vagy?
Vagy az is lehetséges, hogy TE, egyenessen anyósnak születtél?)
Kicsilány, aznap este ott aludtál Lauránál, két perces járásra a sulitol, és tudtad, hogy én szolgálatba vagyok, miért nem jöttél be? Akkor megkiméltél volna a nagy rohangászástól. És ha nem akartad, hogy beleavatkozzak az életedbe ami szerinted hibának bizonyult, akkor azt nem értem miért a jó fészkes fenéért küldted nekem azt az e-mailt? Mert tudtad jól, hogy vagyok annyira agyalágyult, hogy a segítségedre pattanok amint elolvasom. De ez van, és akárhogy is lebasztál mégis TE, voltál az, aki elsőnek írta az üzenetet:
b HOLNAP REGGEL 9-KOR MENJÜNK 1 KÁVÉRA MESÉLJEK EL MINDENT. KÖLTÖZÖM KI. SKANDINÁVOKNÁL??? 00:43 feb 22
a OTT LESZEK 00:45 feb 22
a ITT VOK A SKANDINÁVOKNÁL 08:55 feb 22
b AZONNAL JÖVÖK CSAK NEM TUDTAM HAMARÁBB APÁM MIATT. MINDJÁRT JÖN KI A KAPUN ÉS MEGY MUNKÁBA 09:17 feb 22
Kijöttél, bementünk a Nagy-Almába, és ittunk egy melegcsokit.
Elmesélted, hogy aznap este mikor apukád kulcs nélkül elkergetett otthonrol, Maci-Lacid elvitt a Szamosmenti, háromcsillagos, puccosabb szállóba ahol 700 pénz volt egy éjszakára a szoba amit kivettetek, és TE, fizetted a felét, Maci-Lacid meg a másik felét. És milyen szerencse, hogy nem tudta apukád, hogy van nálad pénz mert azt is elvette volna a telefonnal és a kulcsal együtt.
Visszaadtam a ballagási kártyádat a nagy fényképeddel együtt, és a 2001-be íródott és nekem címzett leveled, a hibásan nyomtatott Me and My self-es, szexis fotóddal, és azt mondtam: -Ha akarod felkeresem Maci-Lacit és bocsánatot kérek tőle, hogy meg mertem zavarni az irodájába.
-Nem szükséges mert nem érdekli!
Még blábláztunk egy kicsit és azt mondtam ennyi. Húzzunk itt vonalat.
Véglegesen búcsút is vettünk volna egymástól ha lehetett volna, de sajnos nem lehetett mert:
b A MACI-LACIS ÜGYNEK HAGYJÁL BÉKÉN, HAGYD ÚGY AHOGY VAN 15:10 feb 24
a HAVONTA 1-SZER 5 PERCRE SZERETNÉK VELED TALI. A MACI-LACIS ÜGYNEK BÉKÉT HAGYOK. NEM SZERETNÉM TOVÁBB RONTANI A BOCSÁNAT KÉRÉSEMMEL 15:14 feb 24
Kicsilány, csak azért szerettem volna veled találkozni mert szavamat adtam, hogy ameddig egyetemre jársz havonta támogatlak az egy millkós „ösztöndíjjal” (Mert megigérni annyit jelent, hogy meg is tenni)
b HOLNAP REGGEL 9-KOR A SKANDINÁVOKNÁL, JÓ? NINCS TÖBB EGYSÉGEM, H ÍRJAK Ú. H ANNYIT ÍRJÁL H IGEN V NEM 20:03 feb 27
a OTT LESZEK. VÁROK 10 PERCET. JÓ? 20:07 feb 27
Nem tudom miért de nagyon pontosan jöttél az alkalommal a találkára. Miután köszöntünk egymásnak, betértünk a Cápba egy kólára, ahol elmesélted, hogy:
Megtárgyaltátok a szüleiddel, és megengedték neked, hogy kiköltözz albérleti lakásba. Találtál is egy helyet egy egyetemista közösségbe. Daloshangú K Zsolt szerezte. Nem tudod, hogy lessz mert apukád 50-euróval fog támogatni téged havonta, és arról is be kell neki mutassad mindn hónap végén a nyugtát, hogy kifizetted vele az albérleti részedet. TE, azon felül kell bogozzad magad ahogy tudod az anyagiakkal. Szóval majdnem minden nap be kell járjál az egyetemre, és messze fekszik a Monostor a fötértől. Meg ott voltak még a közköltségek, meg a kaja (szerencse a kajával még anyukád is támogatott), meg az egyéb mindenapi kiadások.
Megnyugtattalak:
-Fel a fejjel Kicsilány, amivel tudlak segítek, és majd csak lessz valahogy. És úgy bogozzuk, hogy az egyetemet ne kelljen félbehagyd.
(Kicsilány, pedig nekem se volt nagy a bűzsém. Havonta nem egészen négy millkós fizetésem volt, amiből két millkót haza kellett adjak kosztpénz gyanánt, de még majdnem megvolt egészébe az az öt millkós tartalék a „malacban”. És szívesen segítettem neked, mert abba az időbe haverek voltunk... szerintem... Szerinted?
a HA FELTELTÉL 4 EU-VAL BIPP MEG 10:55 feb 28
b MEGJÖTT, KÖSZI 11:04 feb 28
a SZIA, BENT VOK A VÁROSBA NINCS KEDVED TALI 5 PERCRE? 17:00 már 01
b TALI AZ EGYETEMMEL SZEMBE A KISUTCÁBAN, DE CSAK KÉT PERCRE MERT ÓRÁNK VAN ESTE 8-IG 17:22 mar 01
Találkoztunk a V. F utca hármasas számú kapu alatt, és kiszámoltuk mi érné meg jobban a bérlet, vagy a buszjegyek és, hogy körülbelöl mivel fogsz bejárni a központba. Trolibusszal vagy busszal? Visszamentél órára.
a MA ESTE SZERZEK NEKED 400 PÉNZT BÉRLETRE, MERT DRÁGA A BUSZJEGY. ÍRJ EGY SMS, HOL ÉS HÁNYKOR TALI. ÉN HÉTFŐ ESTE 10-TŐL A SULIBA VOK 17:45 már 01
b HOLNAP ÍROM MEG PONTOSAN HOL ÉS HÁNYKOR 17:45 már 01
Március 02-én, 16:35-kor felszállított anyukád a zöld Opál Ákvilával, a Monostor lakónegyedbe, a Bucsum utca 180/200, R 7-8-as tömbház III lépcsőház 4-ik emeletén található 93-es ajtószám alá, az albérleti lakásba. Kényelmesen berendezkedtél. Érkezett az üzeneted:
b 7-KOR A TROLI VÉGÁLLÓNÁL 17:35 már 02
Ahogy elolvastam az üzenetedet, megcsörgettelek, és elindultam otthonról.
a 10 PERC MÚLVA A TROLI VÉGÁLLÓNÁL VOK A MONOSTORON. LÉGYSZI NE KÉSSÉL NAGYON SOKAT MERT HOLNAP EGÉSSZ NAP DOLGOZOK 18:48 már 02
(Kicsilány, gyalog mentem Bácsfalvábol, a sáros Törökvágáson keresztül.)
b NE GYERE, NEN TOK KIJÖNNI, PAKOLUNK, NAGYON ROSSZ ÉS MÉG KULCSOM SINCS. NE GYERE, BEJÖVÖK ÉN HOLNAP A SULIBA. PUSZI 19:20 már 02
Kicsilány, kutyagumi az orrodra, mert egy kicsit későn jőtt ez az üzeneted. Már a találkahelyen szobroztam. Válaszoltam az üzenetedre:
a OK, HOLNAP VÁRLAK. A TFONOM HNAP OTTHON HAGYOM. ALUDJÁL JÓL AZ ÚJ ÁGYIKODBAN. CUPP  19:25 már 02
Nem haragudtam meg rád. Hazamentem, csak a sáros Törökvágáson keresztül, Bácsfalváig.
Másnap bejöttél a suliba. Melegítettem neked vizet a tasakos levesednek.
Elújságoltad, hogy milyen kellemes érzés, hogy nem kell állandóan attól reszkess, hogy apukád ok nélkül összeszid, de egybe nehéz is mert fogalmad nincs, hogy fogod bogozni magad a büzsével és nem tudod, hogy lessz, de megéri a SZABAD ÉLET.
Amikor a kezedbe adtam a bérletre való gubát, megpusziltál és megköszönted szépen az „őrangyalodnak”, hogy olyan sokat segít rajtad:
-Nem is tudnám elképzelni mi lenne nélküled, mert olyan jó érzés amikor tudom, hogy rád mindig lehet számítani.
Elköszöntünk egymástól és elmentél az egyetemre...
Március 04-én, megcsengettelek. Egyszer reggel tízkor, és egyszer tizenegykor...
Érkezett az üzeneted:
b NE CSENMGETGESS 11:01 már 04
a SZIA, MA NINCS EGY KIS IDŐD H TALI? HA VAN IRD MEG LÉGYSZI HOL ÉS HÁNYKOR. BOCS A CSENGETÉSEKÉRT 11:05 már 04
b ESTE 6-IG ÓRÁN VOK A DÉVÁN, UTÁNNA ROHANOK HAZA M 8-TÓL ELHÍVOTT MACI-LACI SZÍNHÁZBA 13:50 már 04
a SZEREZTEM MÉG 300 PÉNZT SZÁMODRA. ODAADNÁM M ÉN CSAK ELKÖLTÖM. TALI HA AKAROD 6:30-KOR A BUSZVÉGÁLLÓ MONOSTOR 13:57 már 04
(Bocs Kicsilány, hogy ugy apránként adogattam, de amikor XII-es voltál azt mondtad, hogy apránként keveset, sokkal jobb mind egyszerre sokat mert akkor rosszul osztod be)
b MÉG MEGLÁTOM, DE AZT HISZEM, HOGY ÍGY OK 14:07 már 04
Kimentem gyalog a Monostorra...
a MEGÉRKEZTEM A BUSZ VÉGÁLLÓHOZ. TE KB MIKOR JÖSSZ? 18:24 már 04
b VALÓSZÍNŰ KÉSEK ME TOVÁBB TART ÉS NEM IS ÜLÖK MERT EL KELL KÉSZÜLJEK ME MACI-LACI JÖN ÉRTEM. CSAK 2 PERCEM LESSZ RÁD 18:27 már 04
Nagy késéssel megérkeztél. Kutyafuttában váltottunk egy pár mondatot, és már szaladtál is tovább. Akartam adni harmic darab szórólapot, hogy oszd ki mert felválaltam száz darab lap kiosztását amiért kaptam volna 100 pénzt, amit át akartam engedni  neked. Legyél büszke magadra, hogy TE, dolgoztál meg azért a pénzért. De nem sikerült átadni a lapokat mert siettél:
a BASZOK BELE A NAGY SIETÉSBE. ELFELEJTETTEM MUNKÁT ADNI 19:56 már 04
b ÍROK E-MAILT ÉS AZ ADTÁT IS KIOSZTOM. PUSSZ 19:58 már 04
Este elmentél a Nemzeti Szinházba a 6-almas Őd-del.
a SZIA BABA, MA VAN KEDVED H TALI 1 KÁVÉRA? CUPP 11:20 már 05
Megbippeltél, és én visszahivtalak.
Mondtad, hogy jön egy Vásárhelyi barátod és megkértél, hogy intézzek neki egy vendégszobát a suliba, egy pár éjszakára, minél olcsóbban. Megkérdezted:
-Küldhetem hozzád? Légyszi…
-Küldjed egyész nyugodtan. Meglesz a szoba.
b  IDÁIG KARI GYÜLÉSEN VOLTAM. REGGEL CSENGETLEK. CUPP 22:10 már 05
a BENT VOK A SULIBA. REGGEL 5-KOR KINYITTOM A KAPUT ÉS VÁROM A BARÁTODAT. MEGPRÓBÁLOM MINÉL OLCSÓBBAN ELINTÉZNI NEKI A SZÁLLÁST. NEM MÜKÖDIK A NET. 22:15 már 05
Reggel ötkor kinyitottam a kiskaput, és vártam, hogy érkezzen a Vásárhelyi barátod.
b MOST HÍVOTT A VHELYI BARÁTOM. NEMSOKÁRA ÉRKEZIK, HA MEGTALÁL. ADD LE A CÍMET PONTOSAN, KÉRLEK 06:29 már 06
(Nagyon jó barátod lehetett, hogyha olyan korán reggel felébredtél miatta)
a EGYETEMIEK UTCÁJA, 100 SZÁM. 06:30 már 06
b AZT MONDTA MEGÉRKEZETT HOZZÁD. JELEZZ VISSZA MIUTÁN KIEGYEZTETEK BÁRMIBE IS. NEKEM 10-TŐL ÓRÁM VAN, ÉS NEGYED 10-KÖRÜL MEGPRÓBÁLOK BEJÖNNI. ARRA TE MÉG OTT LESZEL? 06:38 már 06
a MEGJÖTT. ITT VAN MELLETTEM. A PONTOS ÁRAT 7:35 KÖRÜL TOM MEG. IGEN, D.U KETTŐIG VOK 06:41 már 06
Megjött Sukár T Győrgy, (becenevén Nyúl) akit egy belevaló srácnak néztem Olyan „régi generációsnak”. Bőrnadrág, farmermellény, hosszú, vállig érő haj, kalóz módra kötött kendő. stb. Bevezettem a 4-es számú vendégszobába és 07:28-kor megalkudtuk a szoba árát. 300 pénz/éjszaka (Baba, bocs de nem tudtam lejebb strófolni az árat.
De azt hiszem egy kétágyas, fürdőszobával elátott szobáért amibe egyedül volt elszálásolva… Baba, szerinted sok volt?
Később TE, is bejöttél a suliba és meglátogattad szobájába Gyurit. (Gyuritól kaptam egy butélia vörösbort, hálája jeléül, amit később testvériesen elosztottam veled a Kolinai-Dombon. Úgy illett mert jóformán a TE, szerzeményed volt.
a SZIA, MA D.U 2-KÖRÜL VAN KEDVED H TALI? KÉRLEK ÍRJ VISSZA HAMAR M MERÜL LE A TFONOM. PUSSZ 11:30 már 06
b NEEM, NAGYON NINCS IDŐM MÉG GYURIRA SEM. SAJNÁLOM 11:48 már 06
Estefelé, csak szakítottál egy kis időt a bokros teendőidből és meglátogattad Gyurit, a suliba. Legközelebbi talinkon panaszkodtál, hogy hideg volt a szobában.
a SZIA BABA, MA NINCS KEDVED H TALI EGY MELEGCSOKIRA? 09:55 már 07
b NEM TOM. MÉG MEGLÁTOM 11:27 már 07
a HA LESSZ KEDVED ÍRD MEG LÉGYSZI HOL ÉS HÁNYKOR 11:30 már 07
Később megbippeltél és én visszahivtalak. Megegyeztünk, hogy tali este fél tízkor a Monostoron a busz végállóba. Este odaértem, de TE, mivelhogy késtél beültem egy üdítőre abba a kis kocsmába, mert egy vékonyfaszú szél kezdett fujdogálni, és fáztam. Küldtem egy üzenetet
a MIELŐTT KIJÖNNÉL A LAKÁSBÓL BIPP MEG KÉRLEK 21:58 már 07
Kijöttél, találkoztunk, felültünk a 6-os trolibuszra, lyukasztottam neked is jegyet mert Te nem vetted meg megadnak a bérletet hiába adtam oda az árát. Mentél a Piczulába találkozni a 6-almas Ő-d del. Leszálltunk a Dec 30-utcába és ahogy leszálltunk, jól lebasztál: -Tűnj el, mert meglátnak minket együtt, mert egymillió barátom és ismerősőm járkál a központba!
Puff neki, ezt megkaptam. Kicsilány, már rég nem hallottam tőled ezt a szlógent. Azt hittem elfelejtetted. Miután hirtelen elköszöntem, és betértem a kisutcába, írtam neked egy üzenetet:
a KICSILÁNY, EZEK UTÁN NEM FOGLAK TÖBBET FELKERESNI. HA AKARSZ VELEM TALI, KERESS MEG TE ENGEM A SULIBA. MINDEN HÓ ELEJÉN ELKÜLDÖM A PROGRAMOM E-MAILBE. O.K ? 22:28 már 07
b JÓ, H MEGSÉRTÖDTÉL 22:30 már 07
a NEM SÉRTŐDTEM MEG DE EZ A LEGBIZTOSABB MEGOLDÁS H NE LÁSSANAK MEG MINKET A BELVÁROSBA. MEGNYUGODTÁL? NEM TOM MIT LÁTSZ TE ABBAN, HOGY 1-ÜTT LÁTNAK MINKET? CUPP 22:35 már 07
Aznap este Maci-Lacid nem volt a Piczulába és hazafelé kellett volna fizessed a taxit a kevés büzsédből...
a HA AKAROD MEGVÁRLAK MA A KÖVEKNÉL ÉS HAZAKÍSÉRLEK 22:40 már 07
a KB HÁNYIG ÜLSZ MA A PICZULÁBAN? 23:25 már 07
b MEGCSÖRGETLEK AHOGY KIJÖTTEM 23:30 már 07
Éjfél körül kijöttél. Felkísértelek a Monostorra. Fizettem a taxit ami abba a periodusba luxuscikknek számított nekünk.
Útközbe megálltunk a Kalozok-Kulipintyójánál és faltunk egy finom, sok sült húsos, késői estebédet, mert éhes voltál. Onnan elkísértelek a tömbházig. Felmentél és én a tömbház mellett megvártam ameddig meggyúlt a szobádban a villany és küldtem neked egy üzenetet:
a NÉZZÉL KI AZ ABLAKON. JÓCCAKÁT 01:18 már 08
Integettünk egymásnak. Utána hazamentem Bácsfalváig, gyalog.
A Vásárhelyi nagybátyádéktól kaptál ajándékba egy fehéraranyból készült nyakláncot. Egy csigavonalú érem a dísze.
a MA REGGEL TÖLTÖK 4 EU-T A TFONODRA. BIPP M HA FELTELTÉL. ÉS LEHET MA D.U 6-KÖRÜL BETESZIK A FIZÚT. TOK ADNI ÖSZTÖNDÍJAT 10:11 már 09
b 7:30-KOR ITT A MEGÁLLÓBAN ABBA A KOCSMÁBA. NEKED JÓ? 17:35 már 09
Találkoztunk a kocsmánál, átadtam az ösztöndíjat és megegyeztünk, hogy később még találkozhatunk…                                                                          
b 8:35-KOR A KIOSZKNÁL. 9-RE A PICZULÁBA KELL LEGYEK 20:19 már 09
a BIPP MEG AHOGY A KIOSZKNÁL LESZÁLLTÁL A BUSZRÓL 20:22 már 09
Ahogy leszálltál a 29-buszról találkoztunk a Fürdő utcai megállóban, és együtt mentünk a kövekig. Útközbe megegyeztünk, hogy tali 12-én.
Március 12-én, találkoztunk az Agromoniánál a megállóba és megbeszéltünk, hogy nyolckor találkozzunk az óvodánál mert TE, hirtelen nem értél rá hosszabb talira. Haza kellett menjél a szüleidhez.  Érkezett az üzeneted:
b HAMARÁBB EL FOGOK MENNI. GYERE A KIOSZKHOZ 6:45-RE 15:18 már 12
a OTT LESZEK. CUPP 15:18 már 12
Lemerült a telefonom. Lementem a Kioszkhoz és leültem egy padra a sétatéri tó végénél. Ott találtam szabad padot. Nézegettem a vadkacsák vidám lubickolását.
(TE közbe küldtél még két üzenetet amit otthon el is olvastam amikor odatettem a telefont töltődni...)
b GYERE A CÁPBA. KÖSZI 18:45 már 12
b ÉN ITT VOLTAM, VÁRTAM. MÉG A KIOSZKIG IS LESZALADTAM. MEGYEK DOLGOMRA MERT LÁTOM BASZOL A TELEFONODRA 19:20 már 12
Kicsilány, vártalak a padon 16:00-tol 20:00-ig.
Aznap este tízkor véletlenül találkoztunk a Dec-30-on, a megállóban. Berángattál egy kapu alá. Kérted vegyek neked, rövid időn belül egy combfixes harisnyát.
a SZIA BABA, MEGVETTEM A HARISNYÁT. HNAP HÁNYKOR ÉS HOL ADJAM ÁT? PUSSZ 15:50 már 14
b HOLNAP MEK HAZA A SZÜLEIMHEZ. MÉG NEM TOM A PROGRAMOM. MEGÍROM SMS HNAP 15:58 már 14
b 6-KOR A MONOSTORON 14:46 már 15
a SZIA BABA, HA LEHETNE NE 6-KOR HANEM 8-KÖRÜL TALI A BUSZ VÉGÁLLÓNÁL. FESTEK. ÚGY JÓ NEKED? 16:50 már 15
b JELEZZ AMIKOR BEFEJEZTED, ÉS AKKOR MEGEGYEZÜNK 16:55 már 15
a SZIA BABA, HAMARÁBB BEFEJEZTEM A MELOT MINT AHOGY SZÁMÍTOTTAM. HOL ÉS HÁNYKOR JÓ NEKED H TALI? PUSSZ 17:31 már 15
b 7:20 A BUSZMEGÁLLÓ 17:35 már 15
a MELYIK MEGÁLLÓ? 17:36 már 15
b VÉGMEGÁLLÓ 17:53 már 15
a OK 7:20-KOR A MONOSTORI BUSZVÉGÁLLÓNÁL LESZEK 17:55 már 15
a KÉSNI FOGOK 10 PERCET. BOCS 19:00 már 15
Fél 8-kor megérkeztem a megállóba. Kijöttél TE, is. Kiültünk a Kolinai-Dombra, és megittuk azt a butélia bort amit Nyúltól kaptam, mert elvégre ünnepnap volt.
Elmesélted, hogy akadt március 17-én egy hosstesmelód a Nemes-Kéró. Azért kellett a harisnya.
Jóéjszakát kivántunk egymásnak és hazamentünk.
a HA AKAROD HAZAKISÉRLEK MA ESTE. PUSSZ 22:03 már 17
b JÓ, HA VAN KEDVED HOZZÁ 22:20 már 17
a AKKOR KB 1 ÓRA MÚLVA LEMEGYEK A KÖVEKHEZ. AHOGY ODAÉREK MEGBIPP. ÚGY OK? 22:22 már 17
Miután megcsengettél, elmentem taxival a Horea út elejéig.
Onnam bementem a Töröttszárnyú-Angyalokba és kiültem az erkélyre egy sör mellé.
Láttalak amint bementél a Piczula ivóba. Találkoztál Maci-Laciddal... Jött az üzeneted:
b AKADT AKI HAZAVIGYEN. KÖSZI 22:45 már 17
a AKKOR VASÁRNAP DU TALI OTT KINT A DOMBON? VIGYEM A MELEG, GORILÁS PAPUCSOT. ÍROK E-MAILT. PUSSZ 22:50 már 17
(Hideg volt a tömbházlakásban, és március 15-én megigértem, hogy viszek neked egy meleg, barna házipapucsot. Elfogadtad)
Miután megittam a sört elindultam a Töröttszárnyú-Angyalokból hazafelé.
Megálltam a Caragiale parkban beszélgetni valmi ismerőseimmel. Láttam amint megálltatok a márkás zöld járgánnyal, a Menő-Itókák boltja előtt ahonnan vettetek egy üveg bort és elhajtottatok a Monostor felé. Éjfél után egy órára járt az idő. Én onnan átcaplattam a Gruján. Miután hazaértem lebubukáltam.
a SZIA, MA DU 7-KOR KINT LESZEK OTT A DOMBON. AHOGY ODAÉREK MEGBIPPELLEK. OK CUPP 11:00 már 18
b NE GYERE FEL MERT HOLNAP SZEMINÁRIUMOT TARTOK LAURÁVAL ÉS MEGYEK HOZZÁ. NEM TOM MENNYIT ÜLÖK. TALI MAJD MÁSKOR. PÁ 11:06 már 18
Elmentem mázolni, de eltörött egy szerszám.
Felhívtam, és kölcsönkértem egy haverinám aposától egy ugyanolyan szerszámot. Azt mondta adja, de menjek utánna a Monostorra.
Hazamentem és betettem a papucsot is a hátizsákba. Felmentem a Monostorra és ha már ott voltam, üzenetbe megkérdeztem:
a MA ESTE AZ UTOLSÓ BUSSZAL ÚGY 10-KÖRÜL HAZAÉRSZ? 20:20 már 18
a MÉG LAURÁNÁL VAGY? KB MIKOR ÉRSZ FEL A MONOSTORRA? KÉNE VHOL TALI  5 PERCET. 20:40 már 18
Nállam volt a meleg házipapucs és nagyon közel voltam a lakásodhoz de TE nem válaszoltál az üzeneteimre gondoltam megvárlak és odaadom a papucsot.
Elmentem a bérelt „palotádhoz”. Meglepetésemre, villanyfény sugárzott ki a szobádból. Írtam egy üzenetet:
a LÁTOM OTTHON VAGY. SOKAT KÉREK HA MEGKÉRLEK TARTSÁL EGY 5 PERCES SZÜNETET ÉS GYERE KI A LÉPCSŐHÁZBA. CUPP 20:50 már 18
b IGEN, TÉNYLEG IGEN M EL VAGYUNK MARADVA AZ ANYAGGAL ÉS 1-ÜTT MEGYÜNK LE HOZZÁ, MERT MÉG EGY FILMET MEG KELL NÉZZÜNK ÉS NÁLA ALSZOK. HIDD EL, H NEM TUDOK. HAGYJ TANULNI KÉRLEK 20:55 már 18
a JÓ TANULÁST KIVÁNOK TOVÁBBRA ÉS BOCS, HOGY STUPID KÉRÉSEMMEL MEG MERTEM ZAVARNI ŐMÉLTÓSÁGA LELKI HARMÓNIÁJÁT. PÁ 21:00 már 18
És emlékszel Kicsilány, azok után, hogy alakult a helyzet? Mert tudod, ahogy már említettem, hogy kicsi falu Kolozsvár, és egy rövid idő elteltével majdnem asztal szomszédom lettél az Álmatlanság ivóba.
a NA, JÓ A FILMNÉZÉS? 21:46 már 18
Csak somolyogtál az orrod alatt erre az üzenetre...
a VAGY SOKKAL JOBB EGY POHÁR BOR MELLETT ÜLDÖGÉLNI AZ ÁLMATLANSÁGBAN? GUMIMACIVAL, ÉS LAURÁVAL 21:59 már 18
Kicsilány, kellett volna lássad azt az elhűlt ábrázatodat, miután elolvastad ezt az üzenetet.
Megharagudtam rád, mert füllentettél. (Azt hiszem, hogy a Maci-Lacid aznap későig éjjelig fotbalozott)
b MA HA VAN KEDVED, H VALAHOL TALI? PUSZI 12:03 már 20
Azt hiszem jóvá akartad tenni a... füllentésedet.
a HOL ÉS HÁNYKOR? 12:19 már 20
b FENT A MONOSTORON OTT A DOMBON 9 KÖRÜL. CUPP 12:20 már 20
a OTT LESZEK. MEGBIPP AHOGY KIÉREK A BUSZ VÁLLOMÁSHOZ 12:31 már 20
Este találkoztunk a megálóban. Onnan kimentünk a Kolinai-Dombra de nagyon keveset ültünk mert hevesen fújt a (tavaszi) szél. Láttad rajtam, hogy haragszok rád mert elkaptalak a füllentéssel és nem tetszett nekem.
Időközbe rájöttél, hogy nem is olyan rózsás az élet az albérletbe biztos jövedelem nélkül. És én akár milyen kevés „ösztöndíjat” jutattam neked, mégis csak több volt a semminél. Pedig nekem se ütötte a széle a hosszát és a két agytröszt nem könnyitette meg a dolgomat. Csak TE, ezekről a dolgokrol nem tudtál sokat, mert nem vagyok panaszkodós tipus. Ha már megigértem akkor be is tartottam az igéretemet.
Hogy megbékits, megengedted, hogy elkészítsük a régen megigért szexis fotókat.
Megmutattad, milyen szép, fehéraranyból készült nyakláncot kaptál nagynénédtől ajándékba.
Március 21-én, a tavasz első napján…
b 9-KOR JÖVÖK. UTÁNNA VAN TAXIPÉNZED? 19:05 már 21
Megcsengettelek. Jöttél de nem ültél sokat mert siettél kocsmázni a lakótársaiddal. Elfuseráltuk az egészet. Nem úgy jöttek ki ahogy szerettem volna. (sajátkezüleg is készítettél egy fotót a lábaidról)
                                                                        
Amikor befejeztük a műveletet, átvetted a fényképezőgépet a kezemből és kitörülted azokat a pozíciókat amik nem tetszettek neked. Szóval megcenzúráztad ott helyben.
Megint elmondtam  az e-mail belépési jelszavaimat és azt mondtam:
-Akkor törölöd ki őket amikor akarod.
Szóval nem csak az én készítette fotók, hanem az Artista B. Nándor készítette fotók is a „kezedbe” voltak... és még mai napig sem változtattam meg a belépési jelszavaimat. (Kicsilány, TE, nem gondolkozol racionálisan csak mérgelődsz. És tudod jól, hogy becsület szavamat adtam, hogy nem fogom megmutatni senkinek azokat a fotókat…)
Aznap este elmentél kocsmázni a lakótársaiddal a „srácokkal”. De meg voltak hűlve mind a ketten. Sajnos TE, elkaptad tőlük a náthát.
a HOLNAP HA VAN KEDVED, TALI VHOL? PUSSZ 14:00 már 22
b MA MEGYEK A SZÜLEIMHEZ 5 KÖRÜL. MIKOR JÖVÖK EL ONNAN ÍROK SMS-T CUPP 14:14 már 22
b 8-KOR OTT A DOMBON A METRONOM ÁRUHÁZ FELETT 18:22 már 22
Kicsilány, én azt kérdeztem tőled, hogy holnap... TE, ha azt mondtad, hogy aznap, úgyis jó volt nekem.
b HOZOL EGY T. LEMON MOSÓSZERT, KÉRLEK 18:23 már 22
Elindultam a Monostor felé. Útközbe megvettem neked a mosószert...
a IT VOK A DOMBON. VÁRLAK. PUSSZ 19:55 már 22
b NEMSOKÁRA JÖVÖK 20:21 mar 22
Késve, de kijöttél. Végre valahára odaadhattam a papucsot amit már egy pár napja hurcoltam magammal a hátizsákomba.
Elmesélted, hogy nem voltál aznap a szüleidnél, de azért jöttél ki késve mert nemrég érkeztél haza Gyergyóból. Nem ültünk ki a dombra mert fújt a szél és nem is ültünk sokat mert hidegrázásba szenvedtél.
Megmutattál egy nagy vérholyagot, ami a fejed bubján nőtt ki.
Hazamentél mosni mert volt citromos mosószered. Egy pár napig nem találkoztunk.
a SZIA BABA, A TEGNAP ÉS MA KERESTELEK TELEFONON. NEM VÁLASZOLTÁL. VMI BAJ VAN? SEGÍTHETEK VMIT? HA MEGVAGY BIPP MEG KÉRLEK 10:00 már 27
b NE HARAGUDJ H NEM VETTEM FEL, DE ÁTALUDTAM A NAPOT 39 FOKOS LÁZZAL. MOST ÓRÁN VOK 11:04 már 27
a VIGYEK C-VITAMINT, VAGY 2-KG MANDARINT? PRIGÁTOT, CSOKIT, BANÁNT, MÉZET? MOND MIRE VAN SZÜKSÉGED? MOST JOBBAN ÉRZED MAGAD? HA AKAROD MA ESTE FEL TUDOK MENNI A MONOSTORRA. VAN MIT KAJÁLJÁL? PUSZI 11:50 már 27
Nem válaszoltál az üzenetemre...
a SZIA BABA, KILÁBALTÁL EGY KICSIT A HÜLÉSBŐL? MA LENNE KED VED, H TALI? 11:00 már 28
b NE HARAGUDJ. CSAK 1 HÉT MÚLVA BESZÉLÜNK. MAJD MEGMAGYARÁZOM. PUSZI 11:38 már 28
b ELVESZTETTEM A PÉNZEMET. MOST KERESEM NEM TUL SOK SIKERREL. VOLT FÉLRETÉVE DUGIBA EGY MILLÓM ÉS AZT HISZEM TEGNAP ELVESZTETTEM. TEGNAP DERÜLT KI, HOGY KEDDEN MEG KELL OPERÁLJANAK. AZÓTA EGYBE BŐGÖK ÉS RÁADÁSUL A FIÚKNAK SZÜLINAPJA ÉS ABBÓL AKARTAM EGY ÜVEG BORT MEG VALAMI AJÁNDÉKOT VENNI. MEGBOLONDULOK. ÓÓÓ-NA 15:07 már 28
Ahogy elolvastam ezt az üzenetet nagyon rádgondoltam. Szegény fejed, hogy összejött.
b MEGVAN, MEVGVAN MEGTALÁLTAM 15:11 már 28
a JÓ, HOGY MEGKERÜLT. VIGYÁZZ RÁ MERT CSAK 11-ÉN KAPOK FIZÚT ÉS AZ MÉG NAGYON MESSZE VAN. U.H CSAK 11-ÉN TOK ADNI MÁSIK ÖSSZTÖNDÍJAT, ADDIG OSZT BE AMID VAN. VÉGSZÜKSÉG ESETÉN TOK MÉG ADNI 400 PÉNZT. AMIKOR LESZ IDÖD MAJD TALI. SZORÍTOK KEDDEN. PUSZI 15:14 már 28
Március 30-án, küldtem neked egy e-mailt:

Jóreggelt Baba, úgy látszik nem volt időd írni egy pár sort nekem. Majd máskor?  Pá   
                                                                 
Nem mellőzted az é-mailt, és válaszoltál:

            Ne haragudj, tényleg nem volt időm irni, mert a fiuknak szülinapja volt, meg a suli és az orvosok... kedden fél négykor műtenek, utánna nem tudom mi lessz. Lehet ha ágyba kell feküdjek hazaköltözöm pár napra... még nem tudok semmit. Ameddig én nem hivlak telefonon, kérlek ne hívjál te sem, mert nem tudom ki veheti fel. Szép napot továbbra. Szia"

Kicsilány, az utóbbi időbe sokat boroztál és nem kajáltál rendszeresen. A bor vérnyomáshoz meg gyomorsav túltengéshez vezet kaja nélkül. De papolhattam eleget, mert én mondtam és én hallottam. Rá se bagóztál a mondásaimra.
Április 03-án , megműtötték a fejedet. Enyhe agyvérzés volt a diagnozis eredménye.
Szerencsés voltál, hogy a rossz vér útat talált magának a fejbőrőd alatt és csak egy göcs keletkezett a buksidon, vérholyag formájában. Műtét után egy pár órával:
b CSAK AKARTAM SZÓLNI MIG VAN PÁR CENTEM, H MINDEN RENDBEN AZ OPERÁCIÓVAL. PÁR NAPIG HAZAKÖLTÖZTEM, MERT HÚSVÉT ÉS MERT KÖTÖZNI KELL A FEJEMET NAPONTA. PUSZI 01:18 ápr 04
Nem hívtalk fel mert azt mondtad, hogy... de örvendtem, hogy minden rendbe van veled.
Kaptam fizút és töltöttem a telefonodra 4 eu-t és az enyémre is 4 eu-t, hogy tudjunk kommunikálni egymással.
b TŐLED KAPTAM? KÖSZÖNÖM. MA TALI? 14:54 ápr 11
Nem akartam visszairni rögtön mert a tali időponjával biztos összekeverted volna a programomat. De miután elrendeztem amit akartam válaszoltam az üzenetedrere:
a HOL ÉS HÁNYKOR? MOST FENT VOK FRENKYÉKNÉL 18:00 ápr 11
b 10 PERC A MEGÁLLÓ MELLETT, A SZÉLSŐ UTCA ALJÁBA. PUSZI 18:17 ápr 11
Találkoztunk egy rövid időre. Átadtam az „ösztöndíjat” és azt mondtad:
-Holnap egykor, meglátogatlak a suliba.
Elköszöntünk egymástól. Este megint mentél Maci-Lacival színházba.
b TALÁLKOZTAM VALAKIVEL. KÉSEK 13:08 ápr 12
Találkoztál Alkalomadtán Zoltánnal, akit rég nem láttál mivel átköltözött Szláviába.
Bejöttél a suliba és elfogyasztottad a megszokott tasakos levesedet.
Megegyeztünk, hogy másnap találkozunk délbe egykor a Kolinai-Dombon.
b HOLNAP AMIKOR JÖSSZ KÉRLEK HOZZ EGY PÁR HARISNYÁT IS. NAGYON KÉRLEK, OLYAN COMBFIXET, DE BŐRSZÍNŰT, NE FEKETÉT, KÖSZI. PUSZI. NAGYON FONTOS 19:10 ápr 12
Másnap elmentem a Dózsa Görgy utcaba és megvettem a harisnyát.
Kimentem a dombra és megcsengettelek.
b MOST JÖTTEM KI A TUS ALÓL, NEM ÉREK KI 1-RE. ÜLJ KI A DOMBRA, NEMSOKÁRA JÖVÖK. PUSSZ 12:45 ápr 13
Amikor kijöttél, kiültünk a dombra...
Másnap Bumbuccal ültél ki a dombra. Azt hiszem a 6-almas Ő-d, tudta nélkül.
Április 15-én, kirándultál a lakótársaiddal a Tarnicáiai gyűjtőgátnál. Ahogy hazaértél megbeszéltünk másnapra egy találkát.
Mánap reggel küldtél egy korai üzenetet. Bagóztál jönni a megbeszélt találkára, így hát elkísértem a nővéredet a Skandinávok-Kunyhójától a Marostéri egyetemig.
Később írtál:
b NEM KEDDEN, HANEM SZERDÁN TARTOK SZEMINÁRIUMOT. MA ESTE HÍVJÁL FEL ÉS MEGEGYEZÜNK MIKOR TALI. MOST ÓRÁN VOK 10:26 ápr 16
Estefelé felhívtalak, találkoztunk és felkísértelek a Majális utcában található FI-20-as klubhoz, ahová kellett menjél egy megbeszélésre.
Egyész úton arról beszéltél milyen jó lenne ha alkalmaznának éjszakai műszakba dolgozó pincérnőnek.
Felértünk és a Sigla reklám alatt megálltál, mert ott kellett találkozzál a klub tulajdonosával. Kijött a patron úr, felmentetek a klubba ahonnan 32-perc múlva kijöttél és boldogan közölted velem a jó hírt… ALKALMAZTAK PINCÉRNŐNEK, félnormával. (ami azt jelentette, 21:00-tól, 01:00-ig) Boldog voltál mert volt biztos jövedelmed és az egyetemed abba az évbe fizetésnélkülire sikeredett mert nyolcason felüli volt az átlagmédiád. Slitcz Dáninak hívják a főnöködet.
Amikor ereszkedtünk be  központ felé, megálltál „pislantani” egy épülő félbe levő ház udvarán (az átélt izgalmak utóhatása)
Még jó, hogy volt nállam papírzsepkendő. Elmentél a Piczula ivóba.
Április 18-án, az első munkanapod volt a FI-ben. Este kilenckor kezdtél.
Farmernadrág és egy olyan szabású blúz volt rajtad amelyik nem fedte a szexis hátadat. Én is bementem, de külön mentünk be az ajtón. Ne lássák a népek, hogy mi ismerjük egymást. És bent úgy viselkedtünk egymással szembe mint két ismeretlen. Leültem egy sarokasztalhoz és söröztem.
Bámultam ki a fejemből és felmértem a környezetet. Elég suttyó helynek nézett ki az egéssz FI, de ez van, kellett neked egy biztos jövedelem. (mert volt egy nyugatnémet és volt egy kellett ez neked német?)
Kicsilány, tiszteltelek. Reggel egyetem, éjjel meg meló. Szóval nehéz de csinálod.
Éjjel kettőkor lejárt a műszakod, elengedtek és hazáig kisértelek. Fizettem a taxit a Monostorig, hogy a kevés borravalódat ne kelljen elköltsed.
Április 19-én, hosstesmelót válaltál a főtéri Mernestó vendéglőbe. Jól fizették.
b MOST HÍVOTT FEL DÁNI. NEM KELL MENJEK CSAK HNAP ESTE. TALÁLKOZZUNK HNAP. PUSSZ 11:45 ápr 21
Megcsengettelek...
b TALÁLKOZZUNK MA ESTE 8-KOR A DOMBON. JÓ? 15:49 ápr 21
a OK, 8-KOR KINT VOK A DOMBON 15:53 ápr 21
Majdnem kint voltam már a dombon mikor érkezett az üzeneted:
b CSAK 9-RE GYERE, KÉRLEK. PUSSZ 19:57 ápr 21
sétálgattam a dombon egyedül (82-percet). Kijöttél és veled is sétálgattam a dombon. Nagyokat ásítoztál. Mondtam is:
-Ha álmos vagy menj haza és aludjál egy jó nagyot.
-Még nem, mert jólesik a frisslevegőn sétálni.
Később hazamentél és én is hazasétáltam...
Április 22-én, bejöttél a suliba tasakos levest enni.
Április 24-én, felkisértelek a FI-hez. Megegyeztünk, hogy megvárlak és éjjel hazakísérlek. Elmentem a megállóig vegyek egy doboz cigit és azután felmegyek. Érkezett az üzeneted:
b NE GYERE FEL 20:24 ápr 24
b DE ÉJJEL FELJÖHETSZ, NEM JÖN MACI-LACI 20:25 ápr 24
b MÉGSE GYERE ÉJJEL. MOST HÍVOTT FEL MACI-LACI H MEGY A RÖGESZMÉBE ÉS LEHET BEJÖN, DE ÉJFÉL ELŐTT FELJÖHETSZ, HA VAN KEDVED 21:31 ápr 24
Meguntam az összevisszaságot és hazamentem...
b MOST ÍRT MACI-LACI H NEM JÖN. SZÉP ÁLMOKAT 00:52 ápr 25
Április 27-én, rendeztél egy fotókiállítást a Főtér 222-szám alatt d.u 17-től volt a megnyitó. Megkértél szépen ne menjek el a megnyitóra, nehogy meglásson a Maci-Lacidd. Nem mentem el.
Április 28-án mentél a FI-be...
a AKKOR MA ESTE VÁRJALAK MEG A FI-NÉL? CUPP 22:30 ápr 28
b JÓ LENNE 23:01 ápr 28
a ITT VOK A FI-NÉL. CUPP 02:03 ápr 29
Láttam amint átment a 6-almas Ő-d, az úttesten és felment a Fi-be.
b BEJÖTT MACI-LACI, NEM TOM MENNYIT ÜL. MI LEGYEN? 02:33 ápr 29
a MÉG VÁROK. MAJD ELDŐL. CUPP 02:35 ápr 29
Szóval átment Maci-Lacid a Rögeszme klubból és 03:46-kor hazakísért téged. Ami azt illeti gyakrabban eljátszhatta volna azt a figurát mert elvégre Ő a szolgálatos szeretőd és úgy illene, hogy Ő, kísérgessen  éjjelente haza. Vagy nem ez az íratlan illemszabály? (De tudom na, a 6-almas Ő-d, biztos azt mondaná erre, hogy az íratlan szabályokat az írástudatlanoknak „írják”)
És figyelted Kicsilány, a félnormád időtartalma egyre hosszabbra kezdett nyúlni.
a TŐLTELEK 4 EU-VAL. HA FELTELTÉL BIPP MEG. CUPP 17:11 máj 02
b MEGKAPTAM. ÖRÖK HÁLÁM. MÁR SEMMI CENTEM NEM VOLT. PUSZI. MIKOR TALI? MA 7-KOR JÖVÖK EL A SULIBÓL, ÉS 8-KOR TALI MACI-LACIVAL ÉS 9-TŐL DOLGOZOK. MA HA FEL IS JÖN BIZTOS H NEM VÁRJA MEG AMÍG VÉGZEK... DE SZERINTEM NEM FOG BEJÖNNI. GYERE FEL HA VAN KEDVED. CUPP 17:20 máj 02
b VÁLTOZOTT A PROGRAMOM. MIND HÍVLAK DE NINCSEN JELED. HA LESZ JELED HÍVJÁL. MA A PICZULÁBA LESZEK, DE NEM SOKÁIG ÜLÖK, ÉS UTÁNNA TALÁLKOZHATNÁNK 21:20 máj 02
Tíz óra után találkoztunk a köveknél. Új telefonod volt. Villamossal felmentünk a Monostorra. Nem lyukasztottunk jegyet, mert tíz óra el volt múlva, és olyankor már ritkábban jár az ellenőr.
Az utolsó előtti megállónál leszálltunk a villamosról, és bementünk a Nimerva melletti Mekibe mert éhes voltál, és megkértél vegyek neked valami kaját. Miután a kis adaggal megtömted a bendődet, hazáig kísértelek.
Május 04-én hosstesmelót válaltál Bácsfalvába, de nem nagyon érte meg neked mert 01:00-kor lejárt a meló és olyan suttyók voltak, hogy nem adtak bonuszpénznek, taxira valót. Amit kerestél abból kellett fizesd magadnak a taxit. Alig maradt valamennyicskéd a keresetedből.
(Kicsilány, de legalább láthattad milyen messziről gyalogolok amikor veled kellett találkozzak. (Nézd az ábrát)
                                           
Még egy légi társaságnak is hosszú lett volna az útvonal. Hát még nekem, gyalog kacskaringózva a tekervényes utcákon.
Május 05-én, kértél 210 pénzt tőlem…
b 9:15-KOR A KÖVEKNÉL 20:01 máj 05
a ITT VOK A KÖVEKNÉL. TE KB MIKOR JÖSSZ? 21:14 máj 05
a ITT VOK A KÖVEKNÉL. LÉGYSZI SIESS MERT BEZÁRTAM A VENDÉGEKET ÉS 14 PERC MÚLVA EL KELL MENJENEK VHOVÁ 21:27 máj 05
b MENJ VISSZA ÉS BEJÖVÖK ÉN HOZZÁD 21:29 máj 05
Visszamentem a suliba. Elmentek a vendégek és este tízkor megjött a váltásom. Kijöttem a suliból. Megcsengettelek, felhívtál és azt mondtad találkozzunk a Dec 30-on egy kapu alatt. Találkoztunk. Odaadtam a pénzt amit kértél. Siettél haza. Mondtad, hogy másnap este ménsz melózni a Fi-be és menjek fel mert Maci-Lacid, nem fog felmenni...
Elváltunk és hazamentem. Másnap reggel 6-ra visszamentem a suliba.
a JÓREGGELT BABA, MA HA AKAROD ÉJJEL FÉL 2-KOR FENT VOK A FI-NÉL. PUSSZ 09:50 máj 06
Megegyeztünk telefonon, hogy hamarább felmehetek a Fi-hez mint fél kettő, mert lehet, hogy hamarább kiengednek a klubból.
Este tízkor kijöttem a suliból, és felmentem a Fi-hez. Vittem neked, egy melegszendvicset.
(Kicsilány, lehet csodálkozol a furcsa munkaprogramomon, de ilyen össze-vissza planifikálást szerkeztett a suli gondnoka.
a SZIA BABA, ITT VOK A FI-NÉL 22:10 máj 06
Aznap este meglátogatott a munkahelyeden Maci-Laci és Bumbuc. Bumbuc, elveszítette a pénztárcáját. Felhívtál telefonon és megkértél, hogy nézzek szét, hátha véletlenül megtalálom. Szétnéztem de sajnos nem találtam meg, mivel elég forgalmas hely volt a sok diák miatt. Később elmentek Maci-Laciék…
a BABA, KB MIKOR ENGEDNEK EL? PUSSZ 03:20 máj 07
b NEMTOM, DE MÁR NAGYON MENNÉK 03:23 máj 07
03:41-kor kijöttél és közöltem veled:
-Nem találtam meg Bumbucnak a pénztárcáját, pedig alaposan szétnéztem a környéken.             
-Lehet akkor a taxiba esett ki a zsebéből. De nem volt benne sok pénz, inkább az iratokér kár. És képzeld úgy álltak ott mind a ketten, mint két csizma az asztalon, annyira elütöttek a társaságtól.
Hazáig kísértelek (fizettem a taxit)
Május 07-én , miután aludtál egy kicsit, elmentél Udvarhelyre egy napra.
a BABA, MA VAN KEDVED, H TALI A KOLINÁN FÉL 9-KOR? 19:00 máj 09
b GYERE 9-RE 19:16 máj 09
Megcsengettelek, és később üzenetben értesítettelek:
a ITT VOK A DOMBON. PUSSZ 20:57 máj 09
b NEMSOKÁRA + JÖVÖK + CSAK +MENJEN +EL + KATA 21:16 máj 09
Kijöttél és sétáltunk a dombon. Elmesélted, hogy Maci-Lacid társult egy taggal, aki sokat csalja a Rögeszme klubba és azóta csak züllik, és biceg a cégje és nem tudod, hogy magyarázd meg neki, hogy rosszul teszi amit tesz. És akkor előálltál még egy szőrnyen, elszőrnyesztő rémhírrel:
-Kell keressek egy másik albérletet, de ígértek egyet a Monstori Nagy-Áruháznál...
-Miért???
-Eladta a tulaj a lakást.
Ez rémisztő hír volt, mert már hozzászoktál egy kicsit a független élethez.
a FENT VOK A SIGLÁNÁL A MEGÁLLÓBAN. TE KB HÁNYKOR JÖSSZ A FI-BE? CUPP 19:39 máj 10
Később feljöttél TE, is a FI-hez és mondtad, hogy:
-Szükségem lenne egy kevéske pénzre, vegyek egy fülhalgatót az MP 3-as hoz, mert az enyémnek nézd, elszakadt a drótja. Tudnál adni?
-Most nekem sincs, de esedékes kapjak valamenyicskét mert befejeztem egy konyha mázolást.
Elváltunk, és felmentél dolgozni.
a MA NEM KAPTAM MEG AZT A PÉNZT AMIRE SZÁMÍTOTTAM. MA ÉJJEL 2-KOR MEGVÁRLAK A FI-NÉL ÉS HAZAKÍSÉRLEK, HA AKAROD 21:47 máj 10
Megbippeltél, elmentem egy barátomhoz és kértem tőle pénzt kölcsön, hazakísértelek a Fi-böl, odaadtam neked egy százast, fülhalgatóra.
A Kalózok-Vityilójánál kiszálltunk a taxiból, és amikor elmentünk a pékség előtt olyan jó illat terjengett a levegőbe, hogy egyből összefutott a nyál a szádba, és nagyon megkívántad a kenyeret. Becigánykodtam magam a pékségbe és vettem neked egy fórró veknit mert azt jobban szereted mint a kenyeret. A visszajáró aprópénzt neked adtam, hogy tedd be a zsiráfba. Elkísértelek a tömbházig. Mondtam:
-Ma esedékes a fizú.
-Légyszi, veszel nekem egy harisnyá. Olyan combfixet.
-Veszek. Aludj jól. Szia
-Szióka.
a SZIA BABA, BETETTÉK A FIZÚT. TOK ADNI ÖSZTÖNDÍJAT. HA GONDOLOD NÉZZÉL BE A SULIBA. REGGEL 6-IG BENT VOK. PUSSZ 18:20 máj 11
b BOCS DE MA NEM TOK BEJÖNNI, SAJNÁLOM. CUPP 18:25 máj 11
a OK, HNAP HA SÜT A NAP, TALI KINT A KOLINÁN? HA TOM VISZEM A HARISNYÁT. VAN IDŐD? 22:05 máj 11
a BIPP M HA FELTELTÉL, 4-EU. MEGVAN A COMBFIXES HARISNYA. VEGYEK FÜLHALGATÓT AZ MP-3 ZENEHÜTYÜRÖDHÖZ? ÍRD MEG HOL ÉS HÁNYKOR TALI. PUSSZ 15:00 máj 12
b MEGJÖTT KÖSZI, VEGYÉL KÉRLEK. 6-KOR ITT A MONOSTORON. JÓ? 15:08 máj 12
a LELTÁR MIATT KORÁBBAN BEZÁRT A FÜLHALGATÓS, SAJNÁLOM. 6-KOR HOL TAILI „ITT A MONOSTORON”? 16:00 máj 12
b ITT A MONOSTORON A DOMBON 16:10 máj 12
a SZIA BABA. ITT VOK A DOMBON 17:48 máj 12
b GYERE CSAK 8-RA KÉRLEK. NEM TOK ADDIG KIJÖNNI 17:50 máj 12
Nem tudtál kijönni mert ott parkolt Maci-Lacidnak a zöld járgánya, a tömbház mellett...
Nyolc óra után tíz percel kijöttél, és sétáltunk egy kicsit a dombon.
Odaadtam a harisnyát és az „ösztöndíjat”. Felvitted a lakásba, átöltöztél és mentél a Piczula ivóba. Lekísértelek a kövekig. Nagyon el voltál kenödve az albérlet miatt.
Mielött elköszöntünk volna egymástol megegyeztünk, hogy másnap találkozunk a Kolinai-Dombon, csak írjam meg üzenetbe, hogy hánykor.
a SZIA BABA, MA DU 2-3 IG KINT LESZEK A DOMBON. CUPP 12:01 máj 13
Kijöttél és napoztunk a dombon. Megmutattad, a combodra rácsepegett forró olaj helyét, hogy milyen csúnyán megégetett. Megegyeztünk, másnap tali a városba.
Kérted vegyek neked tanga bugyit meg fehér bokazoknit meg egyszeri használatú borotvát.
Május 14-én, fuldoklott a város a hőségtől. A nagy melegek miatt egy nagyon szomorú esemény történt... Hirtelen elköszöntem tőled, és elrohantam...
Május 15-én, nem találkoztunk, de tudtam, hogy este ménsz a Fi-be.
a SZIA BABA, MOST JÖTTEM KI FRENKYÉKTÖL. EGY FÉL ÓRA MÚLVA A FI-NÉL VOK. VAN EGY JÓ HÍREM SZÁMODRA. PUSZI 00:58 máj 16
b MOST JÖTT ÁT MACI-LACI A RÖGESZMÉBŐL 01:36 máj 16
a MEGVÁRLAK A NOMOSTORON A LÉPCSÖHÁZNÁL ÉS AMIKOR MACI-LACI ELMEGY, TE MÉG VISSZAFORDULSZ ÉS MÉG ÜLSZ VELEM IS 3 PERCET. SZEMÉLYESEN AKAROK... BIPP M HA ÍGY OK. PUSSZ 01:40 máj 16
1 -Nem csengettél vissza.
2 -02:41-kor elment Maci-Lacid a Fi-ből.
3 -03:57-kor kijöttél TE, is a Fi-ből...
És bocs Kicsilány, de neked a mindenapi hangulatod mindig attól függőt, hogy az arcoddal a gyűrött lepedőn, vagy a popsiddal a fal felé fordulva ébredtél. Úgy látszik aznap, éppen egy olyan falfelé-s ébredésed volt, mert ahogy kijöttél az ajtón, csunyán lebasztál, hogy miért állok olyan közel a bejárathoz és várlak téged, mert neked ott rengeteg barátod van és ott sokan ismernek téged. (Kicsilány, bő ötven méterre álltam a Fi-bejáratától, és égtem a türelmetlenségtől, hogy közöljek veled egy jó hírt)
4 -04:02-kor bevágtad megad egy taxiba és elrobogtál a „szélrózsa minden irányában”, anélkül, hogy meghallgattál volna.
Akkor nagyon megharagudtam rád. Elszívtam egy cigit, és küldtem egy üzenetet:
a HOLNAP, VAGYIS MA AZ ALBÉRLETED VISSZAMONDOM. A BARÁTOM BENNE VOLT, HOGY OTT LAKJÁL AMEDDIG BEFEJEZED AZ EGYETEMET. CSAK KÖZKÖLTSÉGET KELLETT VOLNA FIZESSÉl. TÖBBET A BÜDÖS ÉLETBE NEM TESZEM FEL A PLÉHPOFÁT MIATTAD. PÁÁÁ 04:10 máj 16
b KÖSZÖNÖM 04:12 máj 16
b BOCSÁNAT 04:16 máj 16
a ÉN HIBÁZTAM? SZERINTED ÉN KÉNE BOCSÁNATOT KÉRJEK „ÁLLITÓLAG” DE MÁR KEZDEK NAGYON RÁUNNI AZ EGÉSZRE, U.H, PÁ 04:18 máj 16
b TE TUDOD 04:19 máj 16
Én csak annyit tudtam, hogy kötött a becsület szavam... ameddig egyetemista vagy addig...
Kicsilány, TE, ott nem tudtad felmérni a helyzetemet és nem tudtad, hogy én alig vártam közöljem veled az örömhirt... VAN LAKÁS... Emlékezz vissza mennyire el voltál keseredve mikor megtudtad, hogy kiraknak a Bucsegi utcából és lehet megint haza kell költözz a szüleidhez ahol megint szépen be leszel skatulyázva, pedig már kezdtél hozzáedződni a szabad élethez. De nem tudod, hogy amiatt mekkora szégyent kellett elviseljek. De elviseltem mert a haveremnek tekintettelek. Elmesélem mert akkor csak hőzöngtél és jól felhúztad az orrodat, de nem hallgattál meg:
Baba, emlékszel arra a jelenetre, amikor május 14-én találkoztunk a városba és felhívott engem egy haverinám. Miután lezajlott a rövid párbeszéd, nagyon gyorsan elköszöntem vettem tőled, leintettem egy taxit és elmentem. Csodálkoztál mert én nagyon ritkán szoktam taxizni, de akkor siettem mert Frenky húga hívott, hogy menjek gyorsan velük mert meghalt Tendon Bubusch apukája és legyek melletük, mert a párja nem bírja az ilyen helyzeteket. Mentem mert gyermekori jó barátaim. Elszállították a megboldogult Marci bácsi, földi porhüvelyét, elintéztük a hivatalos papírokat meg a koporsót. Frenky kishúga megkért szépen aludjak nálluk, mert a párját megviselte az esemény és nyugodtabb lessz ha a közelükbe vagyok. Ott aludtam a manzárt szobába. Hajnalba arra ébredtünk mind a ketten, hogy a párja nyugtalanul alszik.
A barátomat aznap beszállítottuk a surgőségire, idegösszeroppanás. Egy pár óra alatt az orvosok, egy kicsit talpra állitották. Egy halom gyógyszert írtak elő neki.
Időközbe megjöttek a rokonok és a barátok, A RÉGI GENERÁCIÓ.
Hazaérkezett Bubusch húga Taljánföldröl. Vártam de nem kaptam el azt a pillanatot amikor csak kettesbe legyenek a húgával mert mindig nagyon sokan voltak körülöttük... Tudtam, hogy téged szorít az idő, és ha nem akarsz visszakerülni apukádék mellé, akkor muszáj lakást szerezni neked és... megkérdeztem ott MINDENKI előtt, hogy nem adják ki bérbe az apukájuk lakását. (Kicsilány el se tudod képzelni, hogy sült a képemről a bőr) Aminek hallatára Bubusch, azt mondta:
-Tila, ha nem te kérted volna hanem másvalaki akkor most annak az akárkinek meglékeltem volna az agyát a jégcsákánnyal. De mivelhogy te kérted és nem magadért kérted hanem egy barátodért (és itt a húga nevébe is beszélt) megengedjük a barátodnak, hogy nálunk lakjon ameddig befejezi az egyetemet. Házbért nem kell fizessen mert egyetemista, de a közköltségekkel bogozza magát ahogy tudja.
Baba, pedig sok, nagyon jó barátom volt jelen. Éreztem, hogy nyomasztó, kellemetlen csönd nehezedett a szobára... de megtettem. Tudom magamról, hogy nem vagyok egy úriember de attól még egy pár íratlan illemszabályt még ismerek. És mégis áthágtam csak azért mert rajtad akartam segíteni.
Szóval mentem az örömhírrel, mert nem akartam üzenetbe megírni.
Szerettem volna látni ahogy felragyog az észbontó szemed a boldogságtól. De sajnos nem az lett belőle amire számítottam, a TE, rengeteg Fi-s „barátaid” miatt akikkel azóta se találkoztál... Ja bocs, az egyikkel véletlenül összefutottál az utcán és beszélgettetek két percet.
Május 16-án, 13:00-kor elmentem a Monostori temetőbe, a
Annyira tudtam utálni saját magam, hogy próbáltam kerülni az emberek tekintetét amennyibe lehetett.
b 5 KÖRÜL A KŐKERT UTCÁBA VOK. 10 PERCRE ÖSSZEFUTHATNÁNK. PONTOS ÓRÁT NEM TOK 15:45 máj 22
Később, miután kijöttél a szüleidtől telefonon megegyeztünk, hogy éjjel találkozzunk a Fi-nél, ha lessz kedvem, hogy felmenjek.
a HA MA FELMEGYEK A FI-HEZ VIGYEK EGY CSIRKÉS SZENDVICSET, ÁBDELKÁDER KENYÉRREL? 20:30 máj 22
b NE HOZZ. UTOLSÓ SMS AMIT TOK ÍRNI 20:43 máj 22
Éjjel felmentem a Fi-hez. Csirkés szendvics helyett vittem egy 4 eu-s újratölthető Porange telefonkártyát aminek nagyon megörvendtél.
Megegyeztünk, hogy d.u ötkor találkozunk a Diákvárosba. A tömbház előtt elköszöntünk egymástól.
a 5 PERC MÚLVA A DIÁKVÁROSNÁL VOK. TE A MONOSTORRÓL JÖSSZ? M AKKOR MEGVÁRLAK AZ AGROMONIÁNÁL A MEGÁLLÓBAN. ÚGY OK NEKED? 16:50 máj 23
Nem válaszoltál... és nem is jöttél.
a MOST MÁR NEM VÁRHATOK TÖBBET. MEK HAZA MERT JÖN A NAGY ESŐ. SAJNÁLOM, ESETLEG SZOMBATON HA SZÉP AZ IDŐ TALI A KOLINÁN? DU 3 KÖRÜL HA LESSZ KEDVED. PUSSZ 17:35 máj 23
Estefelé rendeztél valami fényképeket a Piczulába. Aggattad a falra.
b A MONOSTORON VOK. FELJÖSSZ IDE? 16:27 máj 25
a MA NEM TOK VELED TALI. ESETLEG MAJD HNAP. BOCS. PUSSZ 16:30 máj 25
a SZIA HNAP DÉLBE 2-KÖRÜL NINCS KEDVED, H TALI A KÖVEKNÉL? 22:07 máj 25
b GYERE FEL A MONOSTORA 12-RE, DE NINCS NAGYON SOK IDŐM 11:12 máj 26
a OK, KB 1 ÓRA MÚLVA OTT LESZEK A DOMBON. MEGBIPP AHOGY ODAÉREK 11:14 máj 26
a A BILUCA BEVÁSÁRLÓ-KÖZPONT ELŐTT VOK A 9 BUSZON. HA LEJÖSSZ, KÉRLEK HOZZÁL 1 KICSI VIZET. KÖSZI 11:57 máj 26
a SZIA, MIKOR JÖSSZ? MERT SZOMJAS VOK 14:02 máj 26
b NE HARAGUDJ, ELALUDTAM. LEJÖVÖK DE NAGYON KEVESET ÜLÖK MERT MACI-LACI IS LÁTOM H HÍVOTT TFONON. VMIT HOZZAK? 14:20 máj 26
a VIZET, LEHETŐ LEGHAMARABB, ME KI VOK SZÁRADVA 14:22 máj 26
Kicsilány, vártalak 12:03-tól 15:08-ig. Kijöttél, és egy órát Napfürdőztünk a dombon.
Mielőtt felmentél, megegyeztünk, hogy jelzel és legközelebb találkozunk a Fi-nél.
b MA DOLGOZOM 13:30 máj 29
b MA ESTE ELENGEDTEK. HÍVJ FEL HNAP ÉS TALI DE KEVESET. SZERZEL KÖLCSÖN 1 MILLÁT... BORMACI BALLAG. JÓCCAKÁT 21:58 máj 29
a MEGPRÓBÁLOK SZEREZNI, DE CSAK CSÜTÖRTÖKRE MERT HNAP REGGEL 6-TÓL ESTE 10-IG VOK ÉS NEM TOK KIMOZDULNI A SULIBÓL. MIKOR BALLAG A TESÓD? 22:01 máj 29
b JÚN 3-ÁN 22:10 máj 29
a SZIA, MOST A FŐTÉREN VOK. NEM VAGY A KÖZELBE? 22:15 máj 29
A Piczulába voltál, kijöttél a Dec 30 utcába, és beszélgettünk egy keveset a 8-as számú kapu alatt. Visszamentél a Piczulába.
Aznap este busszal mentem Bácsfalva felé, és a buszon találtam egy fekete maroktelefont.
b HNAP EGY SZÜNETBEN ÁTSZALADOK 10 PERCRE 22:36 máj 29
a SZEREZTEM 800 PÉNZT. MA ESTE 10-IG A NAGYSULIBAN VOK. HA TUDSZ GYERE BE, HA NEM ESTE 10 UTÁN 6 PERCCEL A KÖVEKNÉL VOK. ÍGY OK? 17:35 máj 30
(Kicsilány, azt a 800 pénzt kölcsönkértem egy kolegámtól. Én időközbe megadtam neki, és TE, még mai napig sem adtad meg nekem...)
b 11-RE A MONOSTORON KELL LEGYEK. VÁRJÁL MEG A FŐTÉRI MEGÁLLÓBAN MERT OTT ÜLÖK BUSZRA 17:42 máj 30
a SZIA, ITT VOK A KAPU ALATT, AHOL A TEGNAP. TE KB MIKOR JÖSSZ? ME FÉL 11-KOR MEGY AZ UTOLSÓ BUSZ BÁCSFALVÁBA 22:20 máj 30
Még azért se jöttél ki a Piczulábol időbe. Késtél. Mikor kijöttél átadtam a pénzt neked.
TE, elkaptad az utolsó buszt, én meg gyalog kellett menjek Bácsfalváig.
a MA ESTE 8-KÖRÜL NINCS KEDVED, H TALI? MÉG SZEREZTEM 150 PÉNZT. PUSSZ 15:30 jún 01
b NINCS IDŐM. KELL HELYETTESÍTSEK VKIT A PICZULÁBAN 15:34 jún 01
a BENT VOK A VÁROSBA. VEGYEK BORMACINAK 1 EZÜSTGYŰRŰT PIROS DOBOZKÁVAL, 100 PÉNZÉRT, VAGY MÁR VETTÉL AJÁNDÉKOT? 19:17 jún 01
b KELL LÁSSAM 19:22 jún 01
a SZIA BABA, MEGVÁRHATLAK A KÖVEKNÉL? (HA MÉG A PICZULÁBAN VAGY) MERT NEM LÁTOM MACI-LACINAK AZ AUTÓJÁT A KÖRNYÉKEN 00:59 jún 02
b EL VAN VÉVE A KÖNYVE, TAXIZIK. NE VÁRJ. PUSSZ 01:09 jún 02
a OK, HOLNAP HA VAN KEDVED NÉZZÉL BE A SULIBA. BENT VOK EGÉSZ NAP. CUPP 01:13 jún 02
Június 02-án, feltettél egy kérdést nekem e-mailon keresztűl ami így szólt:

HISZEL A SZERELEMBE???

Válaszoltam:

            Szia Baba, tudod szép dolog a szerelem, ha van idő az ápolgatására ebben a rohanó 21-ik századba. De én már túlestem ezen a fázison és inkább hiszek abban, hogy ha tiszteled és becsülöd a párodat az sokkal jobb mint a szerelem, mert a szerelem az egy szalmaláng (hamar lángra lobban de hamar ki is alszik) A második variáns A TISZTELET ÉS A BECSÜLET időbb álló. Pussz
u.i Ma láttam a szüleidet. Mentek nézzenek meg egy filmet a M moziba.

Meglátogatott Filmrendező V Samú a suliba és meghívott a Déva utcai egyetem stúdiójába interjút készíteni a kamera előtt. Megkért, hogy hozzak magammal egy pár rajzot.
a SZIA BABA, MA NINCS EGY KIS SZABAD IDŐD, H TALI? 09:40 jún 03
b BORMACI BALLAG 09:46 jún 03
Elmentem a Déva utcai studióba. Nagy meglepetésemre TE, is jelen voltál. Láttalak müködni a szakmádba.
Felvétel előtt, Produkció P Laura, kipuderezte az orromat. Úgy éreztem magam mint egy Tordai úti örömlány.
Késöbb elmentél Bormaci ballagására.
a ÉS AKKOR MA FENT ALSZOL A SZÜLEIDNÉL? VAGY „HAZAMÉNSZ” A MONOSTORRA 12:31 jún 03
b MONOSTOR 12:35 jún 03
a AKKOR MA ESTE MENJEK FEL A DOMBRA? VAGY MÁR ÁTKÖLTÖZTÉL A NAGY ÁRUHÁZHOZ? KERESSEK TŐLTŐT A KICSI TFONHOZ, KELL? ÜDV BORMACIT. PUSSZ 12:40 jún 03
Neked akartam adni azt a telefont mert emlékszel mikor addig tetted-vetted, cserélgetted a Kozmosztés számodat a Porange számoddal a bordó telefonodba, hogy egy adott pillanatba elfelejtetted az egyik számodnak a puk kódját. 100 pénzt kértél tőlem, hogy törjék fel a kódot a Dec 30 utcába, az emeleten, egy telefonos szervizbe.
b NINCS LAKÁS. ÁTBASZTAK 12:42 jún 03
a KAPCSOLTAM. AZÉRT NEM TOD, HOGY TÁLALD A SZÜLEIDNEK A KICSI TFONT MERT KÖLTÖZÖL HAZA A DIÁKVÁROSBA? BIPP MEG HA ELTALÁLTAM 13:20 jún 03
Nem csengettél meg...
a TÖLTSEK MA 4 EU-T A TFONODRA? A BÉRLETED MÉG ÉRVÉNYES? 09:00 jún 04
b IGEN KÉRLEK. MA JÁR LE A BÉRLET. EGÉSZ NAP STÚDIÓMUNKA 09:21 jún 04
a MA DÉLBE 1-KOR OTT MEK EL A DÉVA UTCÁN. HA KIJÖSSZ A KAPUBA 1-PERCRE PÓTOLOK A BÉRLETHEZ 370 PÉNZT. PUSSZ 09:40 jún 04
a BIPP MEG HA FELTELTÉL 4 EU-VAL. CUPP 12:30 jún 04
b MEGJÖTT, KÖSZI. CSAK ÉJJEL TOK. MA NEM ANNYIRA LAZA MINT A TEGNAP. AMIKOR VÉGZÜNK ÍROK SMS-T. CUPP 12:37 jún 04
Délbe a Déva utcán mentem el. Láttalak egy pár évfolyamtársaddal kimentél a Mócok útjára kaját vásárolni. Bementetek a sarki non-stop A.B.C-be:
a AHOGY KILÉPSZ A BOLTBÓL, BALRA AZ ELSŐ KAPU ALATT VOK 12:59 jún 04
Bejöttél a kapu alá, és odaadtam a bérletpénzt, szóval csak majdnem a teljes bérletpénzt.
Megköszönted, még beszélgettünk egy kicsit, és visszamentél a stúdióba.
b KI FOGOM KAPCSOLNI A TFONT IS. MUSZÁJ 13:09 jún 04
b NE HARAGUDJ, H MA OLYAN KEDVETLEN VOLTAM, CSAK ALIG ALUDTAM ÉS FÁRADT VOLTAM ÉS ZAVAR A LAKÁSPROBLÉMA PONT MOST SZESSZIÓBA. JÓCCA-KÁT 01:12 jún 05
a NE AGÓDJ BABA, NEM HARAGSZOM, ÉS A LAKÁSPROBLÉMA MAJD MEGOLDÓDIK. PUSZI 01:15 jún 05
Kicsilány, én nem agódtam mert tudtam ha minden kötél szakad és úgy néz ki, hogy haza kell költözz apukádékhoz akkor előálltam volna a meglepetéssel, mert nem mondtam fel Bubuschnál a lakást, elnapoltam.
Csak tudod Baba, sokat járt ott a szám a Fi-nél mert akkor mérges voltam rád de attól még nem mondtam fel az „őrangyalod” állásból.
a SZIA BABA, MA MIKOR VÉGZAL A DÉVÁN, HAZAKÍSÉRJELEK? PUSSZ 10:05 jún 06
b 7-KOR SKANDINÁVOKNÁL. O.K? 17:14 jún 06
b GYERE 6:20-RA 17:41 jún 06
a ITT VOK A SKANDINÁVOKNÁL. VÁRLAL. PUSSZ 18:23 jún 06
Találkoztunk és felkísértelek a Monostora. Útközbe elmesélted, hogy Maci-Lacid kirugta a cégtől Bumbucot, mert álitólag sok cégbenzint fogyasztott. (Kicsilány, nem lehet az, hogy csak amiatt rugta ki, mert elég sokat „sétáltál” vele a dombon a 6-almas Ő-d tudta nélkül?)
Megegyeztünk, hogy amikor lessz még időd találkozunk, csak írd meg üzenetbe mikor, hol és hánykor:
b 2:30-KÖRÜL AZ ÓVODÁNÁL, DE VIGYÁZZ NE LÁSSANAK MEG A SZÜLEIM 12:32 jún 09
a NEM LEHETNE, H ESTEFELÉ TALI? NAGYON MELEG VAN ÉS LUSTA VAGYOK ÁTMENNI A HEGYEN. PUSSZ 12:50 jún 09
Akkor szabadultam a két agytröszt, kerti közmunkájától és el voltam fáradva.
b DE, MAJD ÍROK 13:39 jún 09
b 6:30 DÉVA UTCA 17:55 jún 09
Kicsilány, TE nagyon jól tudtad nekem kell 55-perc, hogy kényelmesen átmenjek a „hegyen” Rohantam egy nagyot, potyára:
a MERRE VAGY ÉS KÁBÉ MIKOR JÖSSZ? ITT VOK A DÉVÁNÁL 18:34 jún 09
b 6:50-KOR JÖVÖK 18:35 jún 09
Megcsengettél, és én visszahívtalak. Megegyeztünk, hogy nem a Déva hanem a Szélső utca aljába találkozzunk, mert kell vegyél buszjegyet... de nincs pénzed... nem veszem meg én? Baba, szóval hiába pótoltam a bérlethez csak nem vetted meg...
a LENT VOK AZ UTCA VÉGÉBE A MEGÁLLÓBAN. VETTEM 3 BUSZJEGYET. VÁRLAK. PUSSZ 18:50 jún 09
b MÉGIS A DÉVA 19:03 jún 09
a ITT VOK A DÉVA UTCÁNÁL. SIESS. PUSSZ 19:07 jún 09
Kijöttél az egyetemről és ültünk egy keveset az óvoda udvarán. Onnan elmentél Maci-Lacival a Skandinávok-Kunyhójába kajálni. Nem ízlett a kaja, amit a 6-almas Ő-d választott neked.
a SZIA BABA, MA HA VAN IDŐD MEGHÍVHATLAK EGY PIZZÁRA? 15:40 jún 10
b MA DOLGOZOK, GYERE FEL HA AKARSZ 15:49 jún 10
Aznap mégse dolgoztál. Maci-Lacid segítségével leköltöztél a Zúza Vajda utca 180/200 szám alatt található 1962-be épült toronyblokkban található (nem tudtam eldönteni, hogy magas első emelet, vagy második emelet. De a lényeg az volt benne, hogy nem volt földszint) 50-es ajtó alatti új bérpalotádba. (a lépcsöház bejárati kódja 97*2006) És anyukád, még mindig  fent tartott neked egy... 6828-as Kozmásté telefonszámot, amiröl akkor szoktál hívni engem mikor a... 7475-ös telefonszámodon nem volt egységed.
a SZIA BABA, HNAP HA ESTE 8 UTÁN JÖSSZ BE A SULIBA, LEHET ADDIG BETESZIK A FIZÚM. LESSZ „ÖSZTÖNDÍJ” 22:05 jún 10
b MEGPRÓBÁLOK M NAGY ANYAGI PÁNIKBAN VOK, M ELÉG DRÁGA VOLT A KÖLTÖZKÖDÉS. MAJD ELMESÉLEM, HOGY MIÉRT. MÉG FEL KELL HÍVJANAK, H KELL E MENJEK DOLGOZNI 22:40 jún 10
b 7-KÖRÜL JÖVÖK 16:47 jún 11
a OK, DE ADDIG NEM BIZTI, H BETESZIK A FIZUT. PUSSZ 16:50 jun 11
Később bejöttél a suliba de mégis túl korán, mert a fizetés még nem volt betéve.
Odaadtam ami pénz volt nálam, hogy ne fújjon a szél a zsebedbe. Ültél egy keveset és megegyeztünk, hogy másnap reggel tízkor találkozunk a piacnál a Meki előtt. Egy pár óra elteltével betették a fizetést.
a HA FELTELTÉL 4 EU-VAL BIPP MEG. 10 PERC MÚLVA A MEKI ELŐTT VOK. VÁRLAK. CUPP 09:58 jún 12
Megcsörgettél, elmentem a tömbházad előtt, és TE, leszóltál az emeletről. Meghívtál nézzem meg az új lakást. Felmentem és segítettem átrendezni valami butrokat.
a SZIA BABA, MA VAN IDŐD, H TALI 1 PIZZÁRA 10-KÖRÜL? 20:00 jún 12
b NE MA, SAJNOS NEM JÓ. ÍROK HNAP SMS-T 21:12 jún 12
Nem volt időd mert Vásárhelyen voltál az unokatestvérednél.
Összezördültetek egy kicsit Maci-Laciddal. Másnap d.u öt óra körül hazajöttetek Kolozsvárra.
a JÓREGGELT BABA, NA MA VAN IDŐD H TALI? CUPP 09:30 jún 13
Nem válaszoltál. De már nekem is nagyon kezdett zsufolódni a mindenapi programom mert, Bácsfalvában a két „agytrösztnek” a sok házkörüli munkája, a suli, és apukámmal kezdtem feljárogatni az újonnan felépitett lakáshoz. Ezt-azt beszerelni, gletelni, festeni csempézni, padlócsempézni, szóval ott né, tenni-venni.
Megint három felé kellett szakadjak. Délután amikor mentem Bácsfalva felé, írtam neked egy üzenetet:
a SZIA BABA, MA VAN KEDVED, H TALI? PUSSZ 17:00 jún 13
b TANULOK A PÉNTEKI VIZSGÁMRA... UTÁNNA LACI. HNAP DOLGOZOM, GYERE FEL 19:02 jún 13
a HNAP D.U 3-TOL REGGEL 7-IG DOLGOZOK. NEM TOK FELMENNI. TE, AMIKOR KIJÖSSZ A FI-BÖL CSENGESS BE A SULIBA HA LESSZ KEDVED, ÚGYIS OTT MÉNSZ HAZAFELÉ. CUPP 19:05 jún 13
Június 14-én, bulizott a VII-b osztály az iskolában. Hálájuk jeléül a gyerekek adtak nekem egy nagy zacskó finom süteményt és egy két literes szénsavmentes, narancsízű üdítőt (amilyent TE, szeretsz). Megörvendtem a sok sütinek, mert az is kaja és neked sokszor üres volt a hűtőszekrényed. Csak két darab sütit vettem ki a nagy zacskoból és a többit eltettem neked (pedig finomak voltak)
Éjjel felmentem elődbe a Fi-hez. Útközbe írtam egy üzenetet neked:
a MINDJÁRT A BÉKETÉREN VOK. NE VIGYEK EGY MELEGSZENDVICSET? 00:27 jun 15
b NEM VOK ÉHES, NE HOZZÁL. KÖSZI 00:35 jún 15
Találkoztunk a Botánikuskert főbejáratánál. Odaadtam a nagy zacskó süteményt, amit útközbe majszolgattál. Az üdítőt én vittem. Lekísértelek majdnem a tömbházig, ahol várt rád a Maci-Lacid. Belesimultam a környezetbe és nem vett észre.
TE, a nagy zacskó süteményt bedobtad egy utcai szemétládába. Mikor legközelebb találkoztunk és kérdeztelek, hogy:
-Miért dobtad el a sütiket?
-Bocs, de nem tudtam volna mit mondani Maci-Lacinak, hogy honnan vannak.
-Pedig milyen finom sütik voltak. Nem fájt a szíved utánuk? K.b három reggelid kijött volna belőle.
a SZIA BABA, HOGY SIKERÜLT A MAI VÍZSGÁD? MÁTÓL FOGVA VAKÁCIÓN VOK. PUSSZ 17:00 jún 15
b ELHALASZTOTTAK. KELLEMES NYARALÁST KÍVÁNOK. CUPP 17:08 jún 15
a MA ESTE 8-10-IG SZABAD VOK. MEGHÍVHATLAK EGY PIZZÁRA? PUSSZ 17:09 jún 19
b DOLGOZOK, GYERE FEL. MACI-LACI 10 TŐL 01-IG KOSARAZIK 17:36 jún 19
Később találkoztunk a Repcsi mozi háta mögött, a buszmegállóban. Felkisértelek a Fi-hez. Megegyeztünk, hogy éjjel megvárhatlak... A buszon megemlítetted, hogy az új „bérpalotádba” nincs felmosóvedretek.
a SZIA BABA, HOLNAP 7:45-KOR UGYANOTT A 35-ÖS BUSZNÁL VAN KEDVED, H TALI? MERT MA KÖZBEJÖTT VALAMI ÉS NEM TOK FELMENNI A FI-HEZ. NE VÁRJÁL. HA VÉLETLENÜL NEM VISZ HAZA MACI-LACI, MENJ HAZA TAXIVAL, HNAP VISSZAADOM AZ ÁRÁT. BOCS, CUPP 23:11 jún 19
Másnap nem találkoztunk a megállóba...
a SZIA ITT VOK A PIACNÁL. NINCS KEDVED KIJÖNNI 5 PERCRE? PUSSZ 14:20 jún 21
b A KICSI FEKETE TELEFONNAL MI VAN? 15:17 jún 21
a EGY BARÁTOMNÁL VAN DEKÓDOLJA KI ÉS SZEREZZEN TÖLTŐT HOZZÁ. AMIKOR LESSZ IDŐM ELHOZOM TŐLE 15:20 jún 21
Június 22-én, találkoztunk és felmentünk a Monostorra rendezzél el valami számlákat a régi albérletnél. Kérted, szerezzek neked egy millkót mert ki kellett fizesd a közköltséget az új albérletnél.
a SZIA, HAZAÉRTEM. 19:30-KOR BENT LEHETEK A PIACNÁL 16:50 jún 23
Megcsengettél...
a ITT VOK A PIACNÁL. BIPP M HA MÉG FENT VAGY 19:31 jún 23
Nem csörgettél meg...
a KB 10 PERC MÚLVA A PIACNÁL VOK. VAN KEDVED, H TALI? 19:40 jún 24
Jártam a randalist az új lakás és Bácsfalva között. A piacot minden nap tranzitoltam. Arra a hónapra csináltattam bérletet a 31-es buszra.
b 9-UTÁN JÓ NEKEM 19:44 jún 24
A Piczula ivóba voltál, ahol találkoztál Dualcore Tamással.  
a 9-UTÁN HOL AKAROD, HOGY TALI? MA MÉNSZ DOLGOZNI? NEM TUDTAM SZEREZNI 1 MILLKÓT. BAJ? PUSSZ 19:46 jún 24
a VÁROK A BLOKOD KÖRÜL 12-IG. HA VAN KEDVED, MIUTÁN HAZAKÍSÉRT TAMÁS GYERE KI EGY KIS IDŐRE. AZ AFFTER 9 KLUB MELLETT LESZEK. CUPP 21:05 jún 24
Hazáig kísért Tamás. Felmentetek a tömbházlakásba.
b NEM TOM MEDDIG ÜL. TALI HNAP KÉRLEK S AKKOR BIZTOS ÜLÖK 1 FÉL ÓRÁT V KICSIT TÖBBET. KÉRLEK. PUSZI 23:43 jún 24
00:01-kor felment Tamás. 01:03 elment Tamás. TE, nem jöttél ki, pedig kellemes idő volt.
a NEM VÁROK TÖBBET. ALUDJÁL JÓL. CUPP 01:27 jun 25
El akartál adni eurót (amit az elmaradt vizsgáidra kaptá tőlem mert minden elmaradt vizsgád tíz euró. (Három vizsgád volt elmaradva) mert kellett rendezd a közköltséget. Én nehezen gyűjtöttem ki neked az eurókat és nem szerettem volna, hogy a vizsgákra letett pénzből vegyél el, mert szerintem az egyetemed fontosabb volt mint a közköltség.
a NE ADJ EL EU-T MERT NAGYON LEMENT AZ ÁRA. 2 NAPON BELÜL SZERZEK NEKED 1 MILLKÓT. CUPP 14:02 jún 25
Megcsengettél...
a MA DU 7:30-KOR A PIACNÁL LESZEK. HA VAN KEDVED, H TALI BIPP MEG. CUPP 17:07 jún 26
Megcsengettél, leértem a piachoz és megcsengettelek... egy kicsit később:
b SZÁRÍTOM A HAJAM. NEMSOKÁRA JÖVÖK 19:42 jún 26
a NEKEM 7:50-KOR MEGY A BUSZOM. ADDIG TOK RÁD VÁRNI 19:44 jún 26
Nem jöttél le. Felültem a buszra. Elindult a busz és  megcsengettél..
a A BUSZON VOK, MI A BAJ? 19:53 jún 26
Az első megállónál leszáltam a buszról és visszamentem. Mikor visszaértem a piachoz jeleztem, hogy ott vagyok. Elég sokat vártam ameddig méltóztattál lejönni.
Nagy nehezen lekászálódtál, odaadtam az egy millkót, beszélgettünk még egy pár percet és indultál a Piczulába találkozzál Laurával.
a MOST ÉRTEM HAZA. MIÉRT HÍVTÁL A MÁSIK SZÁMODRÓL? NINCS EGYSÉGED? HNAP TŐLTÖK 4 EU-T. BIPP M MIKOR MEGKAPTAD. JÓCCAKÁT 22:59 jún 27
Másnap elmentem a Porange üzlethez és feltöltöttelek, de nem vártam meg ameddig jelzel, hogy megkaptad mert volt dolgom.
b MOST KELTEM FEL. MEGKAPTAM, KÖSZI. MIKOR TALI? 14:09 jún 28
a MEGPRÓBÁLOK ESTE 9-KÖRÜL A PIACNÁL LENNI. PUSSZ 14:15 jún 28
a MA ESTE 9-KOR A PIACNÁL VOK. NEKED MEGFELEL? BIPP M HA OK 18:50 jún 28
b AZT HISZEM JÓ 18:59 jún 28
a ITT VOK A BLOKKOD MELLETT. HA JÖSSZ, HOZZÁL LÉGYSZI EGY ÜVEG VIZET. KÖSZI. CUPP 21:01 jún 28
b GYERE FEL 21:05 jún 28
Felmentem és megkértél nem maradok ott éjszakára mert muszály végignézzél valami filmeket a vizsgádhoz és nem biztos, hogy végig tudod nézni, mert álmos vagy. Megkértél, hogy tartsalak ébren. Beleegyeztem.
Átmentem Mitsemsejtö Lindának és Kebabsütő Rebinek a szobájába, hogy hozzak magamnak egy fotelt a filmnézéshez. Belelapoztam egy fényképalbumba. Azt hiszem a Lindáé volt. Rámszóltál: -Nehogy elvegyél valamit!
Kicsilány, bántott a kijelentésed mert azt hittem, hogy ismersz annyira és tudod, hogy nem vagyok tolvaj. De akkor rájöttem, hogy a ballagási osztálypénzes eset óta TRAUMÁS LETTÉL.
Átvittem a fotelt a szobádba és a filmnézés alatt masszíroztam a talpodat és azáltal ébren tartottalak, mert amikor hunytad be a szemed akkor egy kicsit jobban megszorítottam a lábfejedet. Nagyon unalmas filmek voltak (Egy konkvisztadoros sisakot viselő katona szaladt egy vulkánikus hegyi ösvényen. Szaladt utánna egy másik katona, utolérte, kardal leszúrta a menekülöt, bedobta a tűzhányoba ahonnan a leszúrt katonának a lelke kiugrott...) Kicsilány, szóval nagyon unalmas filmeket kellett megnézzél a vizsgádra, és ráadásul semmi hátérzene.
Miután végignéztél három filmet azt mondtad, hogy alszol egy kicsit, de reggel nyolckor költselek fel, hogy ne késsél el a vizsgáról.
Az éjjel hátralevő részét virrasztottam melletted a fotelbe kuksolva, miközbe TE, édesen hortyogtál. Reggel időbe felköltöttelek ami nagyon nehezen ment mert nagyon mélyen tudsz aludni (-Kicsilány, milyen mélyen alszol? -Legalább hatvan méterre a föld felszinétől, mint egy bányász)
Mikor annyira lelket vertem beléd, hogy biztos voltam benne, hogy felébredtél és nem aludtál volna vissza, elmentem. Mielőtt elmentem volna potóltál a cigim árához 17 pénzt apróba, amit a „zsiráfból” vettél ki.
Délután küldtem neked egy üzenetet:
a SZIA, NA HOGY SIKERÜLT A VIZSGÁD? ESTE 7-KOR A PIACNÁL MEK EL, HA VAN IDŐD GYERE LE 1 PERCRE A LÉPCSŐHÁZBA. VISSZA TOM ADNI AZ ADÓSÁGOM FELÉT APRÓBAN, H TUDD VISSZATENNI A ZSIRÁFBA. V MAJD RÁÉR MÁSKOR, H MEGADJAM? PUSSZ 17:00 jún 29
Nem válaszoltál..
a SZIA, ITT VOK A PIACNÁL. NINCS KEDVED, H TALI? 17:29 jún 30
b NEM TOK. JÖN LAURA 17:31 jún 30
a MA ESTE 9-KÖRÜL LENNE KEDVED? 17:35 jún 30
b MA NEM TOK, S HNAP SEM, HÉTFŐN LEHET 17:50 jún 30
Július 01-én. Egy kicsit elsimult Maci-Laciddal, a hajbankapásotok. Már megint jobban egyeztetek...
a SZIA BABA, ITT VOK A PIACNÁL. VEGYEK 1 PUMUKLIT, VEDERREL 1-ÜTT? 15:52 júl 02
b GYERE FEL, CSAK ÚGY, H NE LÁSSANAK MEG. NE VEGYÉL 15:57 júl 02
Felmentem, segítettem teregetni a frissen mosott ruháidat. Mosogattam helyetted mert TE nem szeretsz mosogatni (Kicsilány emlékszel mikor mondta anyukád, hogy amikor férjhez fogsz majd menni, nászajándék gyanánt vesz neked egy edénymosó gépet, és akkor talált oda az a vicc. -Köszi, arany anyuka, de nem kell mosogatógép mert meg vagyok elégedve az aktuális őrangyalommal.
Megmutattál egy vállpántos nadrágot, amit a turkálóból vettél magadnak 35-pénzért. Délután haza kellett menjél a szüleidhez.
Megegyeztünk, hogy aznap estefelé találkozunk valahol, és eszünk egy melegszendvicset. Elköszöntük egymástól.
b 10 PERC MÚLVA A BLOKK ELŐTT 21:52 júl 02
b EDDIG VÁRTAM, DÜHÖS VOLTAM DE NEM MIATTAD, APÁM. LEFEKÜDTEM, JÓCCAKÁT 22:10 júl 02
a MOST UGROTT BE 2 SMS MAJDNEM EGYSZERRE. ITT VÁRTAM A REPCSI ELŐTT 1 PADON. HNAP SZABAD VOK DU 4-IG, HA AKAROD TALI. MOST ITT VOK A TÖMBHÁZ MELETT. SAJNÁLOM. MÉG ÉG A SZOBÁDBAN A VILLANY. HÍVTALAK DE NEM VETTED FEL. NÉZZÉL KI AZ ABLAKON. CUPP 23:02 júl 02
Rossz volt a telefonhálózat...
b A TEGNAP ESTE MIKOR HÍVTÁL, ELALUDTAM A TV ELŐTT. MA MÉG KÖNYVTÁR ÉS VÁGÓ. MA ESTE ODAADOK 1 KÖNYVET LE TUDNÁD HNAP ESTIG FÉNYMÁSOLNI? SÜRGÖSEN M NEM AZ ÉN KÖNYVEM, S HNAP ELVISZIK. ESTE ÖSSZE KÉNE FUSSUNK, DE CSAK 5 PERCRE, H MONDJAK VMI JÓ HÍRT. MÉG ÍROK KÉSŐBB 15:28 júl 03
a HA VAN TONER, FENYMÁSOLOK. BE IS SPIRÁLOZTATOM. MA ESTE 10-KOR A PIACNÁL VOK. VIGYEM A ZÖLD KABÁTOT? PUSSZ 15:31 júl 03
a ITT VOK A PIACNÁL 22:30-KOR MEGY AZ UTOLSÓ BUSZ, ADDIG TOK RÁD VÁRNI 21:57 júl 03
Vártalak, de nem jöttél... elindultam hazafelé.
b HÍVTALAK, DE LE VOLT ZÁRVA A TFONOD. EDDIG A SZÜLEIMNÉL VOLTAM 22:39 júl 03
a SZIA BABA, HNAP ESTE 8-TÓL 10-IG SZABAD VOK. VAN KEDVED, H TALI? NEM TUDLAK AZ ÉN SZÁMOMROL HÍVNI M NINCS EGYSÉGEM. NEM VOLT LEZÁRVA A TFONOM, LEMERÜLT... 23:00 júl 03
Kicsilány, itt is az anyukám telefonszámáról írtam neked.
Július 04-én, reggel fél 10-kor megegyeztünk, hogy este tízkor találkozunk
a SZIA BABA, MEGBIPP AHOGY A PIACHOZ ÉREK, KB 10-KÖRÜL. VIGYEK FŐTT KUKORICÁT? SZERETED? ERRÖL A SZÁMRÓL HÍVLAK M AZ ENYÉMEN NINCS CENT. PUSSZ 20:58 júl 04
Kicsilány, itt is az anyukám telefonszámát használtam...
b FÉL 11-RE GYERE. HOZZÁL 21:12 júl 04
TE meg az anyukám telefonszámára írtad vissza nekem, ezt az üzenetet
b TALÁLKOZZUNK A NAGYPARK, A SZÍNHÁZ FELÖLI BEJÁRATNÁL. SÉTÁLNI SZERETNÉK V CSAK ÜLDÖGÉLNI 10:30-KOR 21:31 júl 04
Baba, ezt az üzenetet is az anyukám telefonszámára küldted... (TE, kis amnéziás)
a OK. HA A TÖMBHÁZBÓL JÖSSZ HOZZÁL 1 KIS SÓT M ELFELEJTETTEM MEGSÓZNI A KUKORICÁT. PUSSZ 22:10 júl 04
(Baba, most a rossz nyelvek azt mondhatnák, hogy azért felejtettem megsózni a kukoricát mert fülig szerelmes vagyok beléd)
Késéssel megérkeztél. Átadtad a könyvet, hogy fénymásoljam le, mert kikunyeráltad, hogy még hagyják nállad egy kis időre. Kiültünk egy padra, beszélgettünk és majszoltuk a főtt kukoricát. A jó híred az volt, hogy fogsz menni egy EU-s táborba mint szervező, majdnem ingyen.
Átadtam neked a turkálóból vásárolt zöld kabátot. Tetszett mert trendis volt, csak azt bántad, hogy egy kicsit fiús szabása van.
Megkértél javítsam ki a fürdőszobádban a mennyezetet, mert fürdés közbe potyog a fejedre a vakolat.
Megígértem és megegyeztünk, hogy mikor menjek fel. Hazakisértelek, a tömbház előtt elköszöntünk egymástól.
Másnap feltöltöttem egységgel a telefonomat.
a SZIA, MA ESTE 9:30-KOR A PIACNÁL VOK. HA VAN KEDVED, H TALI BIPP MEG. ROSSZ A HÁLÓZAT, 2 ÓRÁT KÉSETT EGY SMS. PUSSZ 17:10 júl 05
a HOLNAP REGGEL HA NEM AKARSZ KORÁN FELKELNI, KIJAVÍTHATOM MA ESTE A FÜRDŐSZOBÁDAT. BIPP M HA ELÉRT HOZZÁD A SMS. PUSSZ 21:40 júl 05
Nem bippeltél meg. Maradt a parkba megbeszélt időpont a javitásra.
a O.K, HOLNAP REGGEL 8-KOR CSENGETEK AZ INTERFONON. LÉGYSZI LEGYÉL ÉBREN. JÓCCAKÁT 22:35 júl 05
Július 06-án, reggel nyolckor hiába csengettem a bejáratnál az interfonon, mert nem voltál ébren...
Délután helyettesítetted a nővéredet az Átmeneti-Házba található kávézóba. Ahogy onnan kijöttél bementünk a Vitéz-Mihály téren egy net caffé-ba, ahol csetteltél egy új egyéneddel. Herr P-vel. Maci-Laciddal megint akadozott a kapcsolat.
b ÜLJ EGY GÉPHEZ. ELINDÍTOM A NETET, BESZÉLGETÜNK. NEM     DRÁGA 20:52 júl 06
Azért akartad igy, hogy herr P, nehogy meglásson engem, melletted a webkamerán. Nem ültem le egy másik géphez. Inkább kimentem az udvarra és megvártalak.
Miután befejezted a csettelést, kijöttél. Hazakísértelek.
A tömbház előtt megkérdeztem, hogy nem aludtatok nálad, úgyis két szobás a lakás. Lusta voltam hazáig gyalogolni. Nem egyeztél bele.
b NE HARAGUDJ, DE TÉNYLEG NEM VOLT JÓ ÖTLET, H  ITT ALUDJ. CSAK VESZEKEDTEM VOLNA VELED. MAJD MÁSKOR. SZIA 00:17 júl 07
Mérges voltál Maci-Lacidra és én haza kellett menjek gyalog. Kijavíthattam volna egyúttal a fürdőszobád menyezetét.
Délbe tizenkettőkor elmentem egy temetésre. Egy jó barátom anyukája halt meg. Isten nyugtassa békébe.
TE, megint helyetesitetted Bormacit, az Átmeneti-Házba.
a SZIA, MA ESTE MIUTÁN KIJÖSSZ AZ ÁTMENETIBŐL, JAVÍTSAM KI A FÜRDŐSZOBÁT? 11:30 júl 07
b NEM HAZAJÖVÖK UTÁNNA, MERT BÚCSÚZTATUNK EGY TANÁRT AZ EGYETEMRÖL 11:38 júl 07
a HOLNAP EGÉSSZ NAP SZABAD VAGYOK. HA VAN IDŐD KIJAVÍTOM A FÜRDŐSZOBÁT. MÁR UNOM, H MIND HURCOLJAM MAGAM UTÁN AZ ANYAGOT ÉS A SZERSZÁMOKAT. PÁ 18:20 júl 07
b GYERE FEL HA VAN KEDVED. SENKI SINCS 20:27 júl 07
Elindultam Bácsfalvábol feléd. Már a buszon voltam amikor...
b MOST MÁR JÖTT VKI 20:42 júl 07
Felhívtalak telefonon és megegyeztünk, hogy fél tizenegykor találkozunk.
Elmentem lötyögni a városba.
a KB 10 PERC MÚLVA OTT VOK. MA HARAPÓS A HANGULATOD? PUSSZ 22:20 júl 07
Odaérem a tömbházad mellé. TE akkor jöttél ki a lépcsőházból egy sráccal.
Megláttál de nem köszöntünk egymásnak, hogy ne zavarjalak. Elindultam hazafelé, amikor utolért az üzeneted:
b JÓL ELTÜNTÉL 22:33 júl 07
Visszafordultam és találkoztunk. Felmentünk hozzád. A szobádba az ágyad fel volt dúlva mintha éppen „hancúroztál” volna benne.
Megkérdeztem, hogy???... azt mondtad, hogy!!!... Kicsilány, szóval az alkalom szüli a hűtlenséget és igy hát... Miértisne Zsoltika, Mitsemsejtő Lindának, a stabil barátja volt egészen addig, ameddig a csábos mosolyoddal őt is levetted a lábáról, és a tróféáid közé soroltad.
Sütöttünk szalmakrumplit és miután megettük elmosogattam helyetted és neki akartam fogni a plafon javitásnak. De nem hagytad mert: -Majd máskor, most hagyjad mert Zsoltika akármelyik pillanatba visszajöhet. Azt mondta, hogy keveset ül a kocsmába mert holnap vizsgázik. Elbúcsúztúnk egymástól és hazamentem.
Július 08-án, kirándultál a szüleiddel...
a HA VAN KEDVED ÍRD MEG, H HÁNYKOR JAVÍTHATOM KI A PLAFONT. MA VAN IDŐM. PUSSZ 17:00 júl 08
Nem nagyon volt időm de egy órácskát szakitottam volna rá.
b MOST ÉRTÜNK HAZA. SZERINTEM A 7-EN ELMARAD A JAVÍTÁS. JÓ ÉJT 00:29 júl 09
b 8-KOR A PIACNÁL, DE KEVESET TOK MARADNI. PUSSZ 16:09 júl 09
b GYERE ODA A PARKBA AHOL ÜLTÜNK AMIKOR ADTAD A ZÖLD KABÁTOT, 8-RA 19:06 júl 09
Találkoztunk az Egyesült Nemzetek Nemzeti Színháznál de nem mentünk be a parkba. Sétáltunk a piac felé és útközbe felhívtad azt a latin eredetü tagot a FI-ből aki miatt május 16-án lebasztál, hogy „sokan ismernek ott téged” és féltél, hogy leadják a dumát, hogy téged vártalak a „bejáratnál” és együtt mentünk el onnan, kitudja hova. Nagyon mézédes volt a párbeszéd.
Maci-Laciddal kátyus útra tért a kapcsolatotok és amiatt TE, már megint úgy érezted, hogy hódíthatsz. Nem vesztegetted nagyon az idődet, főleg, hogy „házhoz jött” a hódítanivaló. Mert miután elcsábítottad Zsoltot (a lakótársnőd barátját is) Azután meg sokáig reszketett a gatyád, hogy megtudják. A srác egy elmaradt vizsgája miatt utazott fel Kolozsvárra.
Kicsilány, kérdem tőled, megérte egy kis etye-petye miatt fenekestől felfordítani a lelki harmóniádat?
Július 10-én, elmentél a nyugati szomszédainkhoz, a szüleiddel nyaralni. Ha jól emlékszem a Hajdúszoboszlói fürdőhelyre. Egy pár napot ültetek
a TALI VASÁRNAP, HA LESSZ KEDVED? BIPP M HA ELOLVASTAD A SMS-T. PUSSZ 11:03 júl 14
b VASÁRNAP ÉJJEL ÉRKEZEM. TALÁLKOZZUNK HÉTFŐ REGGEL. ÍRD MEG PONTOSAN HÁNYKOR MERT TÖBB SMS-T NEM TOK ÍRNI. MONDTAD, H TUDNÁL HÁLÓZSÁKOT SZEREZNI, KÉNE ÉS 1 KICSI ELEMLÁMPA IS. KÖSZI. PUSZI 14:36 júl 14
Be volt kapcsolva a gazsingod...
a TALI MA ESTE 11-KOR A PIACNÁL. VAN HÁLÓZSÁK. BIPP M HA FELTELTÉL. PUSSZ 13:05 júl 15
Megcsengettél és én elmentem a Porangetól. Felmentem a lakáshoz, mázolni.
Este tizenegykor a tömbházad mellett voltam. Égett a szobádban a villany.
Megcsengettelek… Érkezett az üzeneted:
b CSAK FÉL 1-RE GYERE KÉRLEK 23:15 júl 15
a VÁROK MÉG 5 PERCET, HA NEM JÖSSZ MEK HAZA M ÁLMOS VOK 00:58 júl 16
Elég sokat szobroztam a lépcsőház mellett (23:02-01:08) és vártalak adjam oda a hálózsákot. Végre lejöttél, odaadtam a hálózsákot.
Elemlámpa helyett egy lámpás öngyújtót adtam neked, meg egy kicsi bicskát.
Megköszönted szépen. Elkísértelek Lauráig, és onnan vissza a lépcsőházig, hogy ne bandukolj egyedül az utcákon. Átadtam az „ösztöníijat”,mert ha ha nyaralás, hát legyen az… Útközbe megkértél, hogy reggel vigyek be valami papírokat a Fapálczaiba és tegyem le a kapusnál, mert neked nincs időd. Cserébe fizetsz nekem egy sört ahogy hazajöttél a táborból. Miután elértünk a lépcsőházig ahol még dumáltunk egy keveset. Kérted, hogy töltsek egy pár eurót a telefonodra. Mondtad, hogy nem muszáj mindn töltésnél bemenjek a Porange szaküzlethez mert vehetek olyan újratölthetős, kaparós kártyát és avval is megy.
Kellemes táborozást kivántam neked és hazamentem. Reggel…
a SZIA, MOST TETTEM LE A FAPÁLCZAIBA, SZ. CSILLA SZÁMÁRA A PAPÍROKAT. KELLEMES TÁBOROZÁST. PUSSZ 10:08 júl 16
a TÖLTŐK 4 EU-T A TFONODRA 10 PERCEN BELÜL. CUPP 10:14 júl 16
a 4 EU. KÓD.38161788065916. BIPP M HA MEGKAPTAD. PUSSZ 10:35 júl 16
Megcsengettél…
b UTOLSÓ SMS. TŐLTESSZ HNAP 4 EU-VAL DE ÚGY DIREKTBE, KÉRLEK. NAGYON FONTOS. KÖSZI, PUSZI 23:04 júl 20
Megcsengettelek, és másnap bementem a Porangehoz és feltöltöttelek...
a SZIA BABA, BIPP M HA FELTELTÉL. CUPP 11:05 júl 21
11:09-kor megcsengettél. Később kuldtél egy üzenetet:
b MINDEN ESETRE KÖSZI, HAZAJÖVÖK SZÓLJÁL ÉS KIFIZETEM. KÖSZI. PUSZI 15:04 júl 21
(Baba, hazajöttél és kiváncsiságból szóltam, de mind hiába mert mind a mai napig sem fizetted ki...)
b MEGINT HÁLÓZATHIBA VAN ÉS MOST NEM MÜKÖDIK, DE KÉSŐBB MÉG PROBÁLKOZOK. CUPP 17:09 júl 21
b MÉRGES VAGYOK MACI-LACIRA. MEGINT ZSUZSÁZIK 18:04 júl 21
A 6-almas Ő-d ott a táborba felbosszantott. A régebbi barátnőjével  „defilált” előtted. TE, hogy ne maradj adósa ősszebújtál Gumimacival, de panaszkodtál, hogy már nem olyan fürge mint régebb mert egy kis pocakot eresztett. Pedig régebb olyan fürge volt mint egy nyúl. Megint csuing-gumi nélkül folyt az etye-petyélés. Még szerencse, hogy ameddig Maci-Laciddal jártál megengedted magadnak az „ösztöndíjból” a luxust és vetted a posztinol tabletákat. Egy kicsit meghíztál, de az nem a tabletáktól volt, hanem a rendszertelen kajálástól és a fast-food kajáktól.
(Kicsilány, ha azt mondtad, hogy Gumimaci olyan fürgén csinálta mint egy nyúl akkor valyon azért nem szereti a csuing-gumit használni mert alergiás az orra az égett gumi szagára?)
a BELTÉRTERVEZŐ ZSUZSA AZ UNOKATESTVÉREMMEL JÁRT AZ ÉPÍTÉSZETIRE. MÉG KOCSMÁZTUNK IS 1-ÜTT. MAJD MESÉLEK. PUSZI. U.I NE LEGYÉL MÉRGES MERT AKKOR CSÚNYA VAGY 18:10 júl 21
Később, kommunikáltunk egymással telefonon, és megkértél, hogy menjek le az állomásra és érdeklődjem meg a vonatjáratot.
a 14:15-KOR VAN 1 SZEMÉLYVONAT. BRASSÓBA ÁTSZÁLLSZ... 620 PÉNZ A JEGY. ÉS VAN ESTE 21:05-KOR DIREKTBE AMI ÉJJEL 3-KOR KVÁRON VAN. ANNÁL 710 PÉNZ A JEGY. U.I MACI-LACI HA ÍGY VISELKEDIK, VÉLEMÉNYEM SZERINT CSAK IDŐPAZARLÁS VELE FOGLALKOZNI, DE TE TOD. CUPP 19:20 júl 21
a DE HA TUDSZ INKÁBB STOPOLJ M AZ SOKKAL OLCSÓBB. KERESS MÉG EMBEREKET AKIK KVÁRRA JÖNNEK ÉS JÓL ISMERED ŐKET, H NE GYERE EGYEDÜL ÉS ÍRD M SMS-BEN A KOCSI RENDSZÁMÁT, HA VÉLETLENÜL BAJ VAN LEGYEN EGY KIINDULÁSI PONT, ÉS BIPP M AHOGY HAZAÉRTÉL. JÓ VADÁSZATOT. PUSSZ 21:17 júl 21
b VAN AKI ELVIGYEN KVÁRRA. KÖSZI. ESTE JELENTKEZEM. PUSZI 15:52 júl 22
Akkor ismerted meg jobban Fuvarigazgató P Pétert, aki Bécsország (pontosabban Salzburg városában, a Woker szállítmányozási vállalatnál, vezetői beosztásba dolgozott, ahol minden alkalmazott, csak herr P-nek szólította)
a SZIA BABA. MA KB HÁNYKOR JELENTKEZEL? CUPP 22:50 júl 22
Kicsilány, nem irtál sms-t és nem is bippeltél meg ahogy hazaértél. Hiába vártam...
a SZIA BABA MA MÉG VAN KEDVED, H JELENTKEZZ? HNAP ESTE 10-TŐL BENT VOK A SULIBA. 9-KOR A PIACNÁL LEHETEK. JÓCCAKÁT. PUSSZ 00:01 júl 23
b AZ ESTE NAGYON HAMAR ELALUDTAM. MA MIKOR TALI? 10:11 júl 23
Kicsilány, neked van egy nagyon rossz szokásod. Ébredés után nagy álmosan elolvsod az üzeneteket, nem érted meg csak félig a mondanivalójukat és hamar kitörülöd őket. Amikor magadhoz térsz akkor nem emlékszel az üzenetek tartalmára (vagy ez csak egy jól bevált cselfogás nállad?)
a ESTE 9-KOR A MINI-MEGÁNÁL. OK? 10:15 júl 23
b NEM JÓ A 9. INKÁBB MA DÉLBE FÉL 2-KOR A BLOKK ELÖTT. JÓ? 10:16 júl 23
Felhívtalak telefonon és elpanaszoltad, hogy áramszünet miatt nem tudtál bemenni a lépcsőházba. Kint kellett üljél, mert nem müködött a belépési kód.
a KXILA, KÉRD EL A NÉNITŐL A KULCSOT ÉS MÁSOLTASD LE. BIZTOSABB MINT AZ INTERFON. VISSZAADOM AZ ÁRÁT. CUPP 10:35 júl 23
b GYERE 2-RE. A NÉNI NINCS OTTHON, BIZTOS PIACOL. KÉRLEK HOZZ EGY LITER DOBOZOS TEJET. ITTHON KELL ÜLJEK M MOSOK 11:22 júl 23
Hamarább felértem hozzád mint kettő mert féltem megromlik a tej, mivel nagyon melegen sütött a Nap. Beszélgettünk.
Elmeséltem, hogy Beltértervező Zsuzsa az épitészeti egyetem befelyezése után talált munkát magának és jelen pillanatba a Meggy utca 2-es szám alatt lakik. Úgy látszik a Maci-Lacid építkezési vállalatánál dolgozott.
Készültél egy másik táborba, és kellett volna még a hálózsák és egy csatt a hátizsákodra.
Nagyon busúltál, hogy elveszítetted Maci-Lacit.
Megvigasztaltalak: -Ne búsulj Kicsilány, ha Maci-Laci jóféle, meglátod, hogy visszatér hozzád.
Elmentem a csattot megérdeklödni, és a hálózsák kölcsönzést meghosszabbítani:
a VAN TRIDENT. AUG 21-IG KÖLCSÖNADTA BUBUSCH UGYANAZT A HÁLÓZSÁKOT. OK? 13:30 júl 23
b IGEN, KICSIT NAGY, DE JÓ. KÖSZÖNÖM 13:55 júl 23
a ITT VOK A BLOKOD MELLETT 14:02 júl 23
b GYERE FEL 14:10 júl 23
Felvittem ugyanazt a hálózsákot, és a tridentet (a csattot) a hátizsákodra.
Mielőtt elmentem volna tőled, megbeszéltünk egy találkát. TE, fel kellett menjél délután a szüleidhez...
b MEGJAVÍTOTTÁK AZ AJTÓT. KÉSŐBBIG ÜLÖK. KÉRLEK TALÁLKOZZUNK HNAP. NEM TOK TFONON BESZÉLGETNI, ESETLEG SMS-BEN VÁLASZOLJ. PUSZI 21:10 júl 23
Apukád nem szerette ha a bőrdíszműves termelőszövetkezetben vagy otthon a Kőkert utcába  használod a telefont. Megbippeltelek...
a SZIA BABA, MA BEJÖSSZ A SULIBA? VÁRJALAK? PUSSZ 17:04 júl 24
Elindultam a munkába. Nagyon sötét fellegek lebegtek a város felett és TE, nagyon félsz a villámlástól és a menydőrgéstől. Ezért hát...
a NE GYERE BE M JÖN AZ ESŐ. TALI AUG 20-ÁN. KELLEMES TÁBOROZÁST. CUPP 21:11 júl 24
b ÉP LÁTOM. KÖSZI. PUSZI 21:14 júl 24
Este tízre beértem a suliba és írtam neked egy e-mailt:

            Szia Kxila, kellemes táborozást kivánok. Aug 20-án tali. Este 10-től másnap reggel 6-ig bent leszek a Kicsisuliba. Ha hozod a hálózsákot ott keress. Pussz

Ezt az e-mailt csak azért írtam mert én megígértem Bubuschnak, hogy augusztus 21-én visszaviszem neki a kölcsönkért hálózsákot. TE, elmentél a Félsziget fesztiválra, ahol filmeztétek a zenekarokat.
Én, időközbe egy regeli készítés miatt összevesztem a suli igazgatójával és az íróasztalára helyeztem a felmondásom. Éérvényét veszítette az e-mailom.
Találtam egy másik melót. Bodyguardusz Retardatusz lettem a Nagy-Bank, egyik apró fiókjában.
Lakásokká kezdték átalakitani a csődbement kendőgyárat.
b NA, HÁT A FÉLSZIGET LEJÁRT, ÉN KURVÁRA FÁRADTAN VÉGEZTEM M RENGETEGET DOLGOZTUNK. EMLÉKSZEL MIT MONDTÁL MACI-LACIRÓL, HA JÓFÉLE?... HÁT JÓFÉLE. NA TOVÁBBI SZÉP NAPOT. PUSZI 13:43 júl 31
a SZIA BABA, ÖRVENDEK, H MACI-LACI JÓFÉLE ÉS TE BOLDOG VAGY. TALÁLTAM MÁSIK MELÓT. OTTHAGYTAM A SULIT. VAN TÖLTŐ A KICSI F TFONHOZ. NINCS 1 SÉGEM. ÍROK E-MAILT. U.I CSAK VIGYÁZZ KÉRLEK MACI-LACI MELLETT, H NE KELLJEN BAJ VAN-OS SMS-T KÜLDJÉL NEKEM (HAJNALBA). KÖSZI. PUSZI 14:02 júl 31
Nekem teltek a napjaim az új munkahelyen, TE, meg feszítettél a Tusványosi táborban a 6-almas Ő-d, oldalán.
b ELJÖTÜNK A FALUBA FOTÓZNI, GONDOLTAM IROK NEKED. MINDEN OK, CSAK MEGHŰLTEM MINT ÁLAT, EGY HALOM GYÓGYSZERT ADOTT A PATIKUS DE MÁR GYÓGYULÓK 15:40 aug 06
Feltöltőttem a telefonomat egységgel, és megcsengettelek:
b NE BIPP, ÓRÁN VOK 11:22 aug 11
a SZIA BABA, MA DU 4 ÉS 5 KÖZÖTT TÖLTÖK 4 EU-T A TFONODRA. CUPP 12:00 aug 11
Megcsengettél...
a 30800497601657. KÓD, 4 EU. BIPP M HA MEGKAPTAD. PUSSZ 16:15 aug 11
16:26-kor megcsengettél...
a SZIA, HOGY TELNEK AZ UTOLSÓ NAPOK A TÁBORBA? PUSSZ 10:56 aug 16
b KÖSZI, JÓL CSAK NAGYON FOGLALT VOK. PUSZI 10:57 aug 16
a SZIA BABA, VASÁRNAP VAGY HÉTFŐN JÖSSZ HAZA? CUPP 11:20 aug 17
b HÉTFŐN VMIKOR 11:35 aug 17
a SZIA BABA, MA VAN KEDVED, H TALI? 20:09 aug 19
b MA NEM MERT NEMRÉG ÉRTEM HAZA, ÉS MÉG HAZA KELL MENJEK A SZÜLEIMHEZ ÉS MÉG MACI-LACI... STB. HOLNAP, SZÍVESEN 20:23 aug 19
a OK, HA LESZ IDŐM M ELÉG ROSSZ A MUNKAPROGRAMOM 20:35 aug 19
a SZIA BABA, MA ESTE 7:30-KOR HA A PIACNÁL VOK A BLOKOD ELŐTT ÚGY OK? CUPP 11:00 aug 20
b KÉSŐBB M MEGINT MEGYEK HAZA. MONDJUK 10-KOR? 11:07 aug 20
a NEM JÓ NEKEM.ESTE 7:30-TÓL 7:45-IG VAN IDŐM. BOCS 11:09 aug 20
(Bocs Kicsilány, de kellett siessek haza mert a két agytrösztnek a házkörüli munkát el kellett végezni. Apukám, nem győzte egyedül.)
b DE MEGÍGÉRTEM OTTHON, H 6-KOR OTT LESZEK 11:11 aug 20
a AKKOR LÉGYSZI VIDD BE AZ ADTÁBA A HÁLÓZSÁKOT ÉS ADD ODA BUBUSCHNAK. KÖSZI. VASÁRNAP HA LESSZ KEDVED TALI ESTE 7-KOR? AKKOR LESZ MÉG EGY KIS IDŐM. PUSSZ 11:15 aug 20
b MOST NINCS IDŐD, H TALI? 11:16 aug 20
a DE, DE MUNKÁBA VOK. GYERE LE HA VAN KEDVED A BUL 12 DEC NR 1380 D.R.B-BANK. LESZÁLLSZ A MAROSTÉRI PIACNÁL, ÁTJÖSSZ AZ ÁTJÁRÓN ÉS MÉNSZ SZAMOSFALVA FELÉ AMEDDIG KIÉRSZ A KÖRFORGÓIG, AHOL HORDTUK AZ ÚJSÁGOT, A NAGY PARKOLÓBA. OTT MEGBIPPELSZ. OK? 11:20 aug 20
Később lejőttél. Kétszer kellett megbippeljél és én visszahívjalak, és elmagyarázzam az útat, hogy megtaláltad a Marostéri piactól, (a buszmegállotól) a körforgót.
Mikor megtaláltál elmesélted a nyári élményeidet. Visszahoztad a hálózsákot és elpanaszoltad hogy nincs pénzed az albérleti számlák kifizetésére.
Felhívtam apukámat és megkérdeztem tőle ha nem megyek haza csak este, győzi a melót egyedül? Azt mondta, hogy keveset osztottak ki az agytrösztök és már befejezte. Mehetek haza amikor akarok. Ez jó hír volt.
Kicsilány, mielőtt elmentél volna átadtam az „ösztöndíjat” és megegyeztünk, hogy este tízkor találkozunk a Skandinávoknál. Vissza kellett vigyem a hálózsákot Bubuschnak, és megfelelt a hely, meg az időpont is. Este ott voltam a megbeszélt találkahelyen. Írtam egy üzenetet:
a ITT VOK A SKANDINÁVOKNÁL. HA MÉG A SZÜLEIDNÉL VAGY BIPP MEG. PUSSZ 21:59 aug 20
b ITT VOK, DE NEHOGY HÍVJ. MINDJÁRT JÖVÖK 22:01 aug 20
Miután kijöttél a szüleidtől elkisértelek az albérleti lakásig, felmentünk hozzád és megmutattad, hogy miket filmeztél a Félsziget fesztiválon. Szép munka, de biztos sokat dolgoztatok rajta. Hazamentem
Augusztus 21-én, felhívtál telefonon, és mondtad ha akarok felmehetek hozzád. Később felmentem, sütöttünk szalmakrumplit és sokat meséltél herr P-ről. Nem tudtad eldönteni, hogy a kettőjük közül kire essen választásod mert ahogy mondtad:
-Maci-Laci az utóbbi időbe züllött életmódot folytató, link alak kezd lenni, de attól eltekintve én még mindig nagyon szeretem!
-Kicsilány az éjszaka jó tanácsadó. Aludjál egy jó nagyot és miután felébredtél akkor majd kipihent fejjel eldöntöd kettőjük közül kit válasszál.
Még beszélgettünk egy kicsit és hazamentem.
a SZIA BABA, HOLNAP EGÉSSZ NAP SZABAD VOK. ÍRD MEG EGY ÓRÁVAL HAMARABB HOL ÉS HÁNYKOR AKAROD H TALI. CUPP 21:00 aug 24
b 2-KOR A PIACNÁL? 22:10 aug 24
Ahogy elolvastam az üzenetedet megcsörgettelek. Másnap lementem a piachoz, de nem jöttél.
a SZIA BABA, AKKOR MÉG ÉRVÉNYES A MAI TALINK? CUPP 14:10 aug 25
b MÉG NEM TOM. TÉNYLEG NEM M PÉTER, MÉG ITT VAN, ÉS D.U ELIGÉRKEZTEM. DE TALÁN ÚGY 40-PERC MÚLVA? MIT SZÓLSZ 14:14 aug 25
a OK, 40 PERC MÚLVA, DE HOL? PUSSZ 14:17 aug 25
b ITT A BLOKK ELŐTT 14:18 aug 25
a 3-KOR A BLOKK ELŐTT VOK. BIPP M HA OK. CUPP 14:20 aug 25
Megbippeltél és én továbbra is a Mini-Mega előtt várakoztam.
b ESIK, GYERE KÉSŐBB SZTEM 14:55 aug 25
a 5 PERC MULVA OTT VOK. CSENGESSEK A KAPUNÁL? CUPP 14:57 aug 25
Evvel az üzenettel csak eszedbe akartam juttatni, hogy kettőre egyeztünk meg, és én ott szobrozok. Átmentem a Mini-Megától a tömbházig és semmi perc alatt eláztam.
a ITT VOK A BLOKK ELŐTT, MEGÁZVA MINT EGY MACSKA. MI LEGYEN? 15:02 aug 25
b BEENGEDLEK DE NE GYERE FEL, ITT VAN HERR P 15:10 aug 25
a JÓ NEKI. Ő NINCS BŐRIG ÁZVA. CUPP 15:15 aug 25
a ÉS KB MIKOR MEGY EL? 15:18 aug 25 
b MIKOR ELÁLL AZ ESŐ, ASZEM 15:20 aug 25                   
Lecsendesedett az eső, egy adott pillanatba el is állt egy rövid időre.
Elment Herr P, bementem hozzád és beszélgettünk. Azt mondtad, hogy:
-Döntöttem! Herr P-vel, fogok maradni mert Maci-Laci, az utóbbi időbe nagyon link alak módjára, csúnyán viselkedett velem szembe és többször is nagyon felbosszantott. Herr P, meg nem is tudom, hogy mondjam. Vásárhelyi, elég nyugodt embernek nézem, Bécsbe dolgozik, nagy fizetése van. És van egy vadiúj fekete W.M.B-je. Ilyen formájú autót még nem láttam Kolozsváron. Egyedi és a fekete „szín” egyik kedvenc színeim közé tartozik. És képzeld el, megengedte, hogy vezessem. Valamit idétlenkedtem a sebességváltásnál és nem baszott le hanem azt mondta: HAGYJAD, NINCS SEMMI BAJ. AZ CSAK EGY GÉP. HA ELRONTOD AKKOR MEG LEHET JAVÍTANI, NE EMÉSZD MAGAD EGY KIS SEMMISÉG MIATT! Képzeld, mekkorát néztem amikor meghallottam, hogy többre becsül engem, mint egy vadiúj márkás járgányt.
Kicsilány, még elég sokat meséltél róla amihez nekem csak annyi hozzáfűzni  valóm volt:
-Baba, gondold át jól a dolgokat, ne éld bele magad olyan mélyen mert néha a látszat csal.
Én elmeséltem neked, hogy a kistesóm kiment a „minden lehetőségek földjére” és talált munkát, meg egy aukciós házat ahová küldhetek akt grafika rajzokat, és ők eladják nekem. A százalékok levonása, meg a postaköltségek után is maradok valamivel. Nem sok pénz de az is egy kis mellékjövedelem. Tudom potólni az „ösztöndíjadhoz”.
A csorgó eső miatt lefújtad a délutáni programodat. Megnéztünk egy pár filmet, hoztam egy kis kaját a Mini-Megából, megint bőrig áztam. Kajáltunk és este későig néztük tovább a filmeket.
Megengedted, hogy aznap este a nagyszobába aludjak, aminek zöld foszforeszkáló csillagocskákkal volt teliragasztva a menyezete. Rosszul aludtam mert rövid volt az ágy, és nem tudtam kinyújtózni benne rendesen, de legalább nem kellett Bácsfalváig gyalogoljak a csorgó esőbe. Ezért örök hálám kísérteni fog.
Reggel kilenckor elköszöntem tőled, és hazamentem.
a SZIA BABA. MA MIUTÁN FELTELTÉL 4 EU, BIPP MEG. SZEREZTEM INOXTÁNYÉRT A TASAKOS LEVESEDNEK, AZ JÓ LESSZ? CUPP 16:00 aug 27
b MEGKAPTAM, KÖSZI. JÓ 16:55 aug 27
Utolsó töltés volt a barátomnál, mert átment egy másik telefonos hálózatba ahol már nem volt olyan opciója.
a AZT ÍRD MEG LÉGYSZI, HOGY A 7-EN MIKOR LESSZ IDŐD, H TALI. ÉN ÁLTALÁBA D.U 6 ÉS 7 KÖZÖTT VÉGZEK. CUPP 17:00 aug 27
a BABA. MA DU 6-KÖRÜL A PIACNÁL VOK. NINCS KEDVED 1 PIZZÁRA? 14:50 aug 28
b MA NEM TOK, NE HARAGUDJ 15:02 aug 28
a NEM HARAGSZOM BABA. EZEN A 7-EN CSAK VHOGY ELJUTUNK PIZZÁZNI. U.I SZÉP VAGY 15:08 aug 28
Augusztus 29-én, potsszesziód volt...
a SZIA BABA, MA 6-9 IG SZABAD VOK. HA VAN IDŐD TALI? NÁLAM VAN A TÁNYÉR ÉS MEG TOM ADNI APRÓBA AZT A 17 PÉNZT, TEDD VISSZA A ZSIRÁFBA. CUPP 11:30 aug 29
b NEM MA. HNAP IS VIZSGA. HNAP TALI, DE MÉG NEM BIZTI 11:47 aug 29
Aznap engem felhelyeztek a Marostéri D.R.B-ből, a Hajnalnegyedi D.R.B-be, a studkárdokkal foglalkozó részlegre, ahol ki kellett ismerjem megint a sok rigolyás bige  szokását.
Képzeld Kicsilány, egyik alkalmazott furább volt mint a másik. Az ország összes tájáról ossze vannak tömörülve a bankokba. Egy röhejes példa: Az egyik bige vett magának egy szép halványkék selyemruhát mert nagyon megtetszett neki és gyorsan vett a ruha mellé, kiegészítőnek, egy pár kék kontaktlencsét, hogy találjon a szeme színe a ruha színével, pedig semmi baja nem volt a látásával, csak miután betette magának a kontaktlencséket.
Azután meg úgy tántorgott fel s alá a bankban mint egy részeg liba.
Egyik délután, mikor munkából mentem hazafelé, találkoztam egy kolegámmal és leültünk a Piczula ivó teraszára ahol...
a SZIA BABA, ITT ÜLŐK MACI-LACI MELLETT A PICZULA TERASZÁN. KÉRDEZZEM MEG MIÉRT VISELKEDETT VELED SZEMBE OLYAN CSÚNYÁN? CUPP 21:50 aug 30
b RÁD BÍZOM 21:53 aug 30
Nem kérdeztem meg mert egy olyan beképzelt emberre kár a szót fecsérelni.
Később találkoztam veled és sétáltunk egy keveset a Mini-Mega körül.
a SZIA BABA, MA VAGY HOLNAP NINCS KEDVED EGY MELEGCSOKIRA? 19:59 szep 01
b HNAP 10-TÖL VIZSGA. HÉTFŐN 10-TŐL ÉS 1-TŐL VIZSGA. KEDD 10-TŐL VIZSGA ÉS CSÜTŐRTŐKŐN MÉG EGY. TEHÁT NEM JÖVÖK. NE HARAGUDJ. GONDOLJ NAGYON RÁM. PUSZI 18:01 szep 01
Egéssz nap otthon bújtad a tananyagot.
a LE TUDNÁL JÖNNI A LÉPCSŐHÁZBA FÉL 4-KOR? MEGKÖSZÖNNÉM. VAN VMI SZÁMODRA. PUSSZ 13:30 szep 02
Megcsengettél...
a 5 PERC MÚLVA A BLOKKNÁL VOK. HOZZD LE A ZUHANYOZÓ RÓZSÁT MERT HOZTAM SZEBBET HELYETTE. CUPP 15:10 szep 02
b MELYIKET HOZZAM? AMIT TE VETTÉL, VAGY A MÁSIKAT 15:13 szep 02
a AMIT ÉN VETTEM 15:14 szep 02
Lejöttél a lépcsőház bejáratához és kicseréltük azt a kék zuhanyozó rózsát amit júniusba vettem neked de nem szeretted, mert kék színű és szögletes volt. De még mindig jobb volt mint a bérlakásba található, mert az el volt tőrve és szana-széjjel spriccelt belőle a víz. Amit akkor vittem neked, az kerek volt és szabályozható volt rajta a vízsugár, és nem volt kék.
Beszélgettünk a lépcsőházban. Kértél szerezzek neked A 4-es lapokat és nájlonfoliákat hozzá.
a SZIA BABA, MA DU 6 UTÁN HA VAN IDŐD TALI 5-PERCRE? VAN VMI SZÁMODRA 15:10 szep 04
b MA 8 KÖRÜL JÖVÖK EL OTTHONRÓL. AKKOR OTT A DIÁKVÁROS KÖRÜL 15:14 szep 04
b NEM LESZEK OTT 8-KOR. CSENGETLEK MIKOR INDULOK 19:41 szep 04
a SZIA BABA, NEM AKARLAK SÜRGETNI DE JÓ LENNE HA SIETNÉL M JÖN A NAGY ESŐ ÉS MEGÁZUNK 21:55 szep 04
Nem jöttál ki időbe. Elindult az eső, beálltam a 69-es Klub eresze alá. Dőrgőtt és villámlott és ráadásul nagyon fujt a szél. Végigvonult a város fölött egy heves esőzuhatag. De amilyen hamar jött olyan hamar vége is szakadt. Az egész nem tartott egy fél órát. Amikor elált az eső a nővéreddel együtt kijöttél a szüleidtől. A Klinikákon elváltatok. Bormaci ment az Átmeneti-Házba. Utolértelek és átadtam neked az Á,4-es lapokat meg a nájlonfóliákat. Elkísértelek a tömbházig. Mielőtt felmentél volna, megegyeztünk hogy felménsz, leteszed a táskádat, igénybe veszed a mellékhelységet és miután visszajössz, elmegyünk együnk egy melegszendvicset. Sokat ültél fent a lakásba és én...
a BOCS BABA, ESZEMBE JUTOTT VMI ÉS HAZAMENTEM. JÓCCAKÁT 23:52 szep 04
Kicsilány, tényleg bocs, de nem jutott eszembe semmi, csak meguntam a szobrozást.
a SZIA BABA, MA D.U FÉL 5-KÖRÜL OTT MEK EL A BLOKKOD ELŐTT. NINCS KEDVED, H TALI? 15:32 szep 06
Nem is bippeltél meg és nem is válaszoltál a sms-re. Másnap megjött herr P, Bécsországból és egéssz hét végét nállad, veled töltötte. Azon a hét végén a szolgálatos szeretőddé bűvölted. Vasárnap este boldog emberként mehetett vissza.
Szeptember 10-én, találkoztunk. Kérdeztem kell csuing-gumi másik alkalomra... azt mondtad -Nem kell mert a herrnél állandóan van.
Elpanaszoltad, hogy vagány a tag, csak „túlméretezett hancúrléce” van, és egy kicsit dúrván csinálja vele. De azért hozzá lehet szokni... idővel.
Elmentünk a Vitéz-Mihály téri net-kávézóba. Mikor kijöttünk onnan megegyeztünk, hogy amikor lesz időd még találkozunk, csak írd meg sms-ben, hogy hol.
b 10-KOR MEGYEK NETEZNI. Jó? 19:34 szep 12
a HA MEGKÉRLEK SZÉPEN NEM TUDNÁL HAMARABB JÖNNI? NINCS HOL LÖTYÖGJEK 10-IG. PUSSZ 19:37 szep 12
b 9-KOR? 19:41 szep 12
Megcsengettelek...
a ITT VOK A MÁNÉLÉS BÁDOGBÓDÉNÁL. K.B MIKOR JÖSSZ? CUPP 21:03 szep 12
b AZONNAL JÖVÖK 21:41 szep 12
Kicsilány, csak úgy lett ahogy TE, akartad. (tízkor mentél netezni). Elmentünk a net kávézóba és egéssz úton odáig panaszkodtál, hogy nincs pénzed és ki kell fizess valami számlákat... sürgösen. És megkértél szépen, hogy nem tudok szerezni neked.
Megigértem, hogy „szerzek” amilyen hamar csak tudok. (Kicsilány, nem kellett fizess semmi számlát, csak másnap nyitotta a Maci-Lacid, a a belváros szíve csücskébe a Lausen kávéházat, és meghívott a megnyitóra. Nem akartál üress brifkóval menni, TE, a nagyvilági hölgyemény. Mert szerinted nincs annál zsenánsabb, mint az újgazdagok között csorónak látszani)
a SZIA BABA, MA ESTE 9-KÖRÜL OTT MEK EL A BLOKKOD MELLETT. HA VAN  IDŐD KÉNE TALI. VAN EGY KIS „ÖSZTÖNDÍJ” SZÁMODRA. CUPP 11:52 szep 13
b HAMARABB IS LEHETNE? PUSZI 11:53 szep 13
a BOCS DE HAMARABB NEM TOK MENNI 11:55 szep 13
De a végén olyan mézes-mázos hagnembe megkértél telefonon keresztül, hogy mégis hamarább találkoztunk mint kilenc. Átadtam az „ösztöndíjat” aminek nagyon megörvendtél. Mondtam egyél valamit mielött elmennél borozni. Később elmentél a Lausen kávéház megnyitójára. A Maci-Lacid tudományosan kiagyalta, hogy kávézót fog nyitni mivel számításai szerint úgy gondolta, hogy majd csak akad önkéntes aki néha-néha egy kis kávét is fog fogyasztani a helység, borgőzös légkörébe. 
Egy váratlan fordulat miatt, két napon belül ki kellett költözzünk a rusztikus házikóból. Még szerencse, hogy három házzal odébb találtunk egy kiadó szobát, házinénivel.
Hamarjába rendbe hoztuk egy kicsit, és megkeztük az átköltözés hadműveletet.
Szeptember 14-én, herr P, megérkezett Kolozsvárra. Telefonon megkérdeztelek ha lenne kedved nem segítenél a költözködésnél. Kicsilány emlékszel milyen viccesnek találtátok herr P-vel, hogy a nehéz hűtőszekrényt kéne cipeljed, a lenge nádszál alkatoddal. A végén nem jöttél, hogy segíts a költözésnél. Tudom na, a „bokros teendőid”…
Szeptember 15-én, elmentél Vásárhelyre. Én egy pár barátom segítségével felköltöztem a félig-kész új lakásba ahol még nem volt bevezetve sem a víz, sem a gáz, sem az áram. És csak azért kellett oda költözzek mert a szüleim nyugodtabban aludtak ha tudták hogy én fent alszok. Képzeld Baba, egyedül laktam egy két lépcsőházas tömbházba. A szüleim, Dzsumival átköltöztek a házinénihez. Egéssz nap hurcolkodtam a butrokat, meg az aproságokat és estefelé...
a SZIA BABA, ITT VOK A REPCSINÉL. HA A KÖZELBE VAGY NEM TUDNÁL KÖLCSÖNÖZNI EGY BUSZJEGYRE VALÓT? KÉT NAGY TÁSKÁT KELL FELVIGYEK AZ ÚJ LAKÁSHOZ ÉS NAGYON EL VOK FÁRADVA. MEGHÁLÁLOM. PUSSZ 20:50 szep 15
b ELHISZEM ÉS ADNÉK IS, DE VHELYEN VOK A NAGYSZÜLEIMNÉL. NE HARAGUDJ. TÉNYLEG ADNÉK 20:54 szep 15
a NA AKKOR FEL KELL MENJEK GYALOG, DE MINDEN ESETRE KÖSZI SZÉPEN. KELLEMES 7 VÉGÉT KIVÁNOK. CUPP 21:01 szep 15
b HÁT KÖSZI, NE HARAGUDJ. PUSZI 21:05 szep 15
Anyukám kérésére, a törékeny üveg meg porcelán holmikat szállítottam, ami a teherautóba széttört volna. És egyáltalán miért kellett volna rád haragudjak?
Szeptember 16-án, hazajöttél. Herr P, visszament Bécsországba. Nekem nem volt ivóvízem és pénzem se, hogy vegyek... neked adtam, hogy ne kelljen elmenjél a Lausen megnyítójára zsebredugott kézzel, tudod, a látszat kedvéért.
a SZIA BABA, MA ESTE 9-KOR HA OTTHON LESZEL KÉRHETNÉK TŐLED 1 ÜVEG VÍZET? M OTT AHOL LAKOM MÉG NINCS BEVEZETVE A VÍZ. BIPP MEG HA OK. CUPP 15:50 szep 17
b GYERE, GYERE. 9-KOR VÁRLAK 18:01 szep 17
a ITT VOK A BLOKKOD ELŐTT. CUPP 20:57 szep 17
Sokáig vártalak. Ki voltam száradva a szomjuságtól. Magamba szidtam mint a bokrot az építkezési vállalatot, mert a szerződés szerint már  át kellett volna adja a lakást. Késett az átadással.
Mérges voltam rád is, mivel TE, is késtél.
Megcsengettelek egy jó párszor de semmi életjel részedről.
a EGY ÜVEG VÍZET KÉRTEM TŐLED, TE AZTÁN EGY IGAZI HAVER VAGY... KÖSZI. PÁ 22:49 szep 17
Elmentem kujtorogni és...
b NE HARAGUDJ, ALUDTAM M AZ ÉJEL SEMMIT SEM ALUDTAM ÉS A SZEMEIM TELJESEN TÖNKRE MENTEK. NEM HALLOTTAM A TFONT SEM. HNAP REGGEL NEM TUDSZ ERRE JÁRNI? 01:43 szep 18
a NEM TOK HNAP REGGEL ARRA MENNI M NINCS IDŐM ÉS 1 HAMAR NEM IS LESZ 01:46 szep 18
b NE HARAGUDJ KÉRLEK, MIKOR JÖSSZ MÉG VÍZÉRT? TÉNYLEG BETEG VOK NA 01:52 szep 18
a TALÁLTAM EGY KUTAT A VITÉZ-MIHÁLY TÉREN Ú.H MEGOLDÓDOTT A VÍZKÉRDÉS. JA ÉS NEM HARAGSZOM CSAK NAGYON ROSSZUL ESETT. CUPP 02:05 szep 18
Aznap éjjel leszaladtam hozzád, és megnyugtattalak, hogy nem haragszok rád. Megkértél, hogy masszírozzalak meg. Megmasszíroztalak és jól ledörzsöltelek kékszesszel.
a SZIA BABA, MA MIUTÁN KIJÖVÖK A MELOBÓL, MEGBOROTVÁLKOZHATOK NÁLAD? BIPP M HA IGEN. CUPP 18:00 szep 18
b ELÉG KÉSŐRE KERÜLÖK HAZA, ÚGY ÉJFÉL KÖRÜL. MAJD ÍROK SMS-T MIKOR HAZAÉRTEM. ADDIG FOGLALT VOK. NE HÍVJ! 19:59 szep 18
Kicsilány, amióta herr P-vel voltál, sokszor panaszkodtál, hogy elég durván csinálja a kicsit túlméretezett mennyei dárdájával, és amiatt álandóan sóhajtoztál nagyokat, hogy a Maci-Laci milyen finoman csinálta pedig a sok cigitől már nem elég kemény a lompos, és milyen nagy kár, hogy összevesztetek. De úgy látszik aznap este kibékültetek mert megint etye-petyéltetek, csuing-gumi nélkül. Azon a „forró éjszakán” a Maci-Lacid, eltátotta a száját és teherbe ejtett...
Baba, tudod miért jó nőnek lenni? -Mert nem kell kételkedjél abba, hogy az orgazmusa valódi volt.
Kicsilány, és ezek után kérdem én tőled (ha szabad) Valyon mikor javul meg a génállományod végérvényesen?
a SZIA BABA, VÁRTAM, H ÍRJÁL. ELALUDTAM, DE LÁTOM NEM ÍRTÁL. NEM LEHETNE, H TALI MA ESTE. PUSSZ. U.I NE CSENGESS KIKAPCSOLOM A TFONT ÉS MA ESTE 8-KOR KAPCSOLOM BE. MERÜL LE ÉS NINCS MÉG BEVEZETVE AZ ÁRAM A LAKÁSBA, NINCS HOL FELTÖLTSEM. IRJ SMS-T LÉGYSZI 04:32 szep 19
a SZIA BABA, MA ESTE 9-KOR A BLOKOD ELŐTT MEK EL. HA VAN IDŐD KÉNE TALI. HÍVHATSZ M MOST TELIK A TFONOM. CUPP 12:45 szep 20
Töltöttem a munkahelyemen. Később megbippeltél és én visszahívtalak. Elmesélted, hogy megint Maci-Laciddal és kéne egy kis pénz posztinolra, a „biztonság kedvéért” mert amióta Péterrel jártál nem szedted rendszeresen a tabletákat mivel Herr P, óvszert használ és azt mondtad, hogy a posztinol „KÖVÉRÍT”. Megegyeztünk, hogy aznap este találkozunk a Mini-Megánál, de nem jött össze a találka mert:
b ÓRÁM VAN. INKÁBB HNAP MEGKERESLEK. HOL LESZEL? 18:51 szep 20
Még nem tudtam előre melyik bankba leszek, mert majdnem naponta máshová helyeztek. Körbe-karikába dolgoztam a városban.
Szeptember 21-én, fent aludt Herr P, nállad.
Szeptember 22-én, elment Herr P tőled. Visszament Bécsországba. Összekaptatok valamin. Panaszkodtál, hogy álandóan fáj a gyomrod. (A boros tünetek jelentkeztek)
a SZIA BABA, VASÁRNAP ESTE 9 KÖRÜL VAN KEDVED, H TALI A MINI-MEGÁNÁL? EGYÜNK EGY MELEGSZENDVICSET. CUPP 14:45 szep 22
b VASÁRNAP ESTE MEGYEK A FI-BE. NEM JÓ 14:49 szep 22
(A Fi klubot nyárára bezárták belső átalakítások miatt, és téged fizetés nélküli szabadságra küldtek ameddig az átalakitási munkálatok folytak)
a AKKOR ÍRD MEG LÉGYSZI, H MIKOR JÓ NEKED. MA ESTE ÉS HNAP EGÉSSZ NAP SZABAD VOK. VAN PÉNZ POSZTIRA 15:25 szep 22
(A Marostéri, Katlani D.R.B-be dolgoztam. Két nap 12 órát és két nap szabad voltam.)
b MOST VAN EGY ÓRÁM KB SZABAD. FELJÖHETSZ 16:29 szep 22
a ITT VOK A BLOKKOD MELLETT. CUPP 16:44 szep 22
Nem mentem fel, hanem lejöttél, és elmentünk a Mini-Mega melletti Viaszfarm patikába ahol „megvettük” a posztinolt (eltettem a pénztári cédulát). Még O.B betétet is vettem mert azt mondtad, hogy hiánycikk nállad. Bementünk a Mini-Megába és vásároltunk egy kis kaját, mert panaszkodtál a gyomorfájásodra. (Kicsilány, ez a rendszertelen kajálás és a rendszeres borozgatások tünetei)
Felmentünk hozzád és „rendszeresen” kezdted szedni a nácsumidész pirulát. Egyből megindult a havi „mikulásjárásod”. Csodálkoztál is rajta.
A hét végén megjött Herr P, Bécsországból. Neked havi bajod volt.
A herr, visszament Bécsországba. Másik hét végén megint eljött és neked még mindig tartott a havi bajod. A herr, mérges volt, hogy... és TE, szakavatott kézzel, meg egy kis „nyelöcső tornával” megoldottad, és elhárítottad a sok kényes kérdést „Azután meg két hétig öblögettem a torkomat mert”... (bocs Baba, a TE, szavaiddal éltem...)
Szeptember 30-án hazakisértelek a Fi-ből és ettünk a Jókai utcába egy meleg szendvicset.
Elmult a havi bajod, és neked, halvány lila gőzöd sem volt, hogy egy pár napig „hercegmámá” voltál. Látod Kicsilány, még jó, hogy szóltál idejébe, és nem lett kicsibabás „problémád”. Megelőztük a „BAJT”, pedig még messze volt az egyetemed vége. Maci-Laci nem tudott meg a dologról semmit és amiatt nem kellett kivágja a „fontos ember” díszhisztijét.
Este megint mentél dolgozni a Fi-be.
a ITT VOK A FI ELŐTT. CUPP 01:55 okt 01
b AMIKOR VÉGZEK EGY KICSIT LEJEBB TALI, NE PONT A KLUB ELŐTT. KÖSZI 02:33 okt 01
Aznap éjjel ameddig ott jöttemmentem, hogy teljen az idő, a Rögeszme klub parkolójában találtam a földön egy fekete Mokia telefont. Egy lélek sem volt a parkolóba. Megnéztem és betettem a mellényem zsebébe.
Tovább sétáltam és egyszer csak csergett a talált telefon a zsebembe, amikor azt mondtam, hogy háló, lemerült az aksija.
Visszatettem a mellényem zsebébe és mind a környéken tébláboltam lásam nem keresi valaki. Nem kereste senki.
Kijöttél a Fi-ből, nagyon fáztál és ráteritettem a hátadra a meleg polár melényemet. A Majális utcán lefelé menet elmesélted, hogy megállt a havi bajod, herr P, el akar vinni egy hétvégére Bécsi városlátogatásra, amire azt mondtam:
-Ha bajba kerülsz Bécsbe akkor küldj egy sms-t és ha emberileg meg lehet oldani, akkor megoldódik.
(Tudod Kicsilány, lakik egy jó barátom arrafelé) És még azt is közölted velem, hogy fizetésesre sikeredett az egyetemi éved. (Az első éved fizetéses volt, fizette apukád. A második éveden jól tanultál, nyolcason felüli átlagmédiád volt. A harmadik évedet elpuskáztad, és május végéig le kellett perkáljál 350-euró értékét átszámolva az aznapi nemzeti banki árfolyamán) Megkérdeztem:
-Valyon nem azért romlott le a tanulmányi szinted, mert éjjelente dolgozol a Fi-be és túl fáradt vagy ahoz, hogy nappal jól tanuljál? Megéri az a kevés fizetés amit itt keresel sok munkaórával, hogy most fizetheted az egyetemet? Neked felment a pumpád, hogy merek én tőled olyanokat kérdezni és, hogy merem feltételezni, hogy kevés a fizetésed a Fi-be és ihaj-csuhaj módjára nagy mérgesen visszareplikáltál:
-Te, is pont ugyanazt akarod mint apám! Azt akarjátok, hogy hagyjam ott a klubot és ne melózzak többet ott. Mindha összebeszéltetek volna...
Avval nagy mérgesen odabasztad a mellényt a földhöz és elmentél. Én távolabbról mentem utánnad mert tudtam mikor felhúzod az orrocskádat akkor nem lehet veled normálisan társalogni. Úgy nézel olyankor az emberre, hogy belészorul a szar.
Közbe szemügyre vettem a talált telefon és azt tapasztaltam, hogy jól el volt repedve a képernyője. (Még szerencse, hogy az én telefonomat az ingem zsebébe szoktam tartani mert aval a hirtelen mozdulattal lehet, hogy két telefont basztál volna el)
Jó nagy távolságot betartva hazáig kísértelek, és a tömbházad elött maradtam ameddig meggyújtottad a szobádba a villanyt. Azután hazamentem aludjak egy keveset mert fél kilencre kellett menjek melózni.
A törött képernyőjű telefont egy kis időre rá eladtam úgy törötten ahogy volt, és kaptam érte száz eurót és két sört. 22-millka volt akkoriba egy olyan telefon a szaküzletekben.
Aznap este elmentél Bécsországba, várostlátogatni.
(Eltelt egy hét ameddig annyira megnyugodtál, hogy szóba lehetett állni veled és akkor meg rinyáltál, hogy valyon honnan fogod kiteremteni az egyetemi év kifizetésére való összeget. Annyit síránkozott a szád, hogy megigértem:
-Kicsilány, becsület szavamat adom, hogy összeszedem az egyetemre valódat, csak már nyugodj meg egy kicsit mert nem tesz jót a gyomrodnak az idegeskedés.
Mikor hallottad akkor megnyugodtál egy kicsit, és akkor még megkérdeztem: -De mit kapok bonusznak?
a SZIA BABA, MA VAN KEDVED, H TALI? CUPP 15:00 okt 07
Telefonon keresztül megegyeztünk, hogy délután négykor találkozzunk a Mini-Megánál.
b KÉSEK M FELJÖTT LAURA. AHOGY ELMEGY JÖVÖK 15:52 okt 07
Elment Laura, szóltál, hogy menjek fel. Megmutattad, hogy el van romolva a wc-tek. Ahogy lehúztad a vizet hátul a lefolyó csőnél tódult ki a trutymó lé, a fürdőszoba padlójára.
Elmesélted milyen szép volt Bécsországba és mennyit sétáltatok herr P-vel a gondozott parkokban. Megbotóltuk az egyetemi tandíjat:
-Mit adsz bonusznak, hogy nekem is megérje?
-Mit kérsz cserébe?
-De TE, mit adnál?
-Te, mit kérnél?
-Mit adsz?
-Mit kérsz? Mert megtanultam Pétertől egy üzleti körútján amelyikre egyszer elkisértem, hogy mindig hagyjam kérni a másikat mert lehet kevesebbet kér mint amennyit én adnék.
-TE, mondtad! Én kérnék akkor száz pozició, szexis fotót és egy meghívót az első olyan filmedre amit a moziban fognak vetíteni és az első sorba szóljon az a meghívó.
-Miért az első sorba?
-Azért, hogy hamarább lássam a filmet mint a többiek.
-Jó, de akkor csak ötven pozició.
-Ok, de akkor úgy pózolsz ahogy beállítalak.
-De minek kell?
-Legyen modelem a rajzokhoz.
Megegyeztünk, és egy kézfogással megpecsételtük az alkut.
A 6-almas Ő-d nek a Lausen előtt, betörték a Kolcvágen járgányának a sofőr ulés felöli szélvédőjét. A 6-almas Ő-d a csörömpölésre sem mozdult ki a kávéházból.
Egy pincérlányt küldött ki, hogy ragasszon egy kék nájlon fóliát a járgány ajtajára, hogy helyettesítse a kitört szélvédőt. Egyesek azt mondták szerelmi vita miatt. De könnyen meglehet, hogy a ki nem adott fizetések miatt.
Baba emlékszel mit mondtál, hogy nagyon szórja a cégpénzt a Rögeszme klubba és nem adta ki rendesen a fizetéseket az alkalmazottainak. „-Nálla mindig van pénz mert ő a főnök de az alkalmazottainál nincs mindig mert”...
És még ott volt a megnyitott új helység is. Fekbér meg egyéb kiadások... Kicsilány, nagyon szentimentális kapitalista módjára gondolkozik a Maci-Lacid. (de emlékezz vissza milyen rosszul esett neked mint alkalmazottnak amikor Dáni, nem adta ki az utolsó fizetésedet)
b MEGCSINÁLTÁK A BUDIT. KÖSZI 11:39 okt 09
Rebinek a barátja (Gajzi) beszilikonozta jó vastagon a budi lefolyó csövét. TE, a lóvét köszönted meg amit adtam a szilikontubusra (100 pénzt) Később Rebit és Lindát is meg-dumáltad, hogy 30-30 pénz pótoljanak a szilikontubusba. TE Baba, bocs, hogy mondom de ne verd már annyira a fogadhoz a garast, mert kiesik tőle a tejfogad.
Este megvártalak a Fi-nél és hazakisértelek, hogy ne kelljen a borravalódat elköltsed taxira. Inkább költsed kajára.
Panaszkodtál, hogy nincs egység a telefonodon és megkértél, hogy töltsek:
a 4-EU. 61764300372937. BIPP M HA MEGKAPTAD. ESIK AZ ESŐ, ESTE MENJEK FEL A FI-HEZ? PUSSZ 20:30 okt 10
b FELTELTEM, KÖSZI 20:41 okt 10
a SZIA BABA ESIK AZ ESŐ, MENJEK FEL A FI-HEZ? CUPP 01:32 okt 11
b NE. HAGYJAD, MARADJ NYUGODTAN. JÖVÖ 7-EN ÚGYIS LESSZ BŐVEN ALKALMUNK M SOKSZOR KELL MENJEK. ALUDJ NYUGODTAN. KÖSZI MINDENT 02:52 okt 11
Aznap éjjel eltaxiztad a borravalódat. Délután mentél a szüleidhez:
a MA D.U MEK FRENKYÉKHEZ. AMIKOR KIJÖSSZ A SZÜLEIDTŐL BIPP M ÉS TALI A SKANDINÁVOKNÁL? PUSSZ 17:15 okt 11
b NEMSOKÁRA JÖVÖK. CUPP 21:27 okt 11
Kijöttél a szüleidtől és elmentünk az Édes-Életbe pizzát enni.
b ELFELEJTETTEM SZÓLNI H MA NEM DOLGOZOK. AMIKOR MEGTUDOM A PONTOS PROGRAMOT JÖVŐ 7-RE AKKOR MEGÍROM 18:18 okt 14
a MA NINCS VÉLETLENÜL KEDVED, H TALI? CUPP 18:20 okt 14
Este mentem le a piachoz vízért... TE meg nem szakítottál annyi időt a „bokros teendöidből”, hogy válszolj.
a SZIA BABA, ITT VOK A PIACNÁL. NINCS KEDVED, H TALI? 20:01 okt 14
b NEM VOK OTT. HNAP ELMESÉLEK MINDENT 20:47 okt 14
Megtöltöttem a bádogomat vízzel, és céltalanul lötyögtem a piac körül.
Találkoztam egy haveremmel és dumáltunk a Vadászeggyesület mellett.
Egyszer láttam amint Herr P, átszaladt az úttesten...
a MOST, H ELMENT HERR P, NINCS KEDVED LEJÖNNI 10 PERCRE A LÉPCSŐHÁZBA? 21:47 okt 14
b MÉG VELE VAGYOK 21:47 okt 14
a HÁNYKOR MEGY VISSZA BÉCSORSZÁGBA? VAGY MA ESTE NÁLLAD ALSZIK? CUPP 22:20 okt 14
Nem válaszoltál...
a HAZAMENTEM ALUDNI. TALI MAJD MÁSKOR. JÓCCAKÁT. CUPP 22:40 okt 14
b HÉTFŐ, KEDD, SZERDA, CSÜTÖRTÖK. EZEKEN A NAPOKON DOLGOZOK 00:29 okt 15
Október 15-én, délután találkoztunk és elmentunk a Szent-Romokba pizzazni. Pizzázás közbe elmesélted, anyukádat beutalták a korházba. Miután elfogyott a pizza és mentünk a piac felé megegyeztünk, hogy hajnalba megvárhatlak a Fi-nél:
a SZIA BABA. REGGEL 4-KOR FENT VOK A FI-NÉL. OK? CUPP 02:30 okt 16
b MÁR ALIG VAN PÁR EMBER. ABBA REMÉNYKEDEM, H HAMARÁBB ELENGEDNEK 02:42 okt 16
a ITT VOK A FI-NÉL. MÉG FENT VAGY? 03:20 okt 16
a SZIA BABA, KB MIKOR ENGEDNEK EL? U.I BIPP M HA MÉG FENT VAGY 05:12 okt 16
Fél hat után egy pár percel kijöttél és elindultunk a piac felé. Kicsilány, még emlékszel arra a három latin eredetű fickóra akik belénk kötöttek a -0- kilométernél a főtéren, hogy csak latin tájszólásba szabad beszélni a „bulevárdon” és az egyik mint idétlenkedett a hátad mögött. A kezem már a vason volt de amire sor került volna a használatára... arra ment el a járőr kocsi és ránkvilágitott. Nem lett verekedés.
Bezzeg amikor 89-be ropogtak a géppuskák a főtéren akkor kellett volna ott legyenek, hogy hallják a latin, az ugron, meg a füstösképű emberek, milyen univerzális nyelven jajgattak amikor eltalálta testüket a lövedék.
De akkor ők még kicsikék voltak és szépen otthon ültek az anyukájuk szoknyája mellett ahol biztonságba érezték magukat.
Délután mentél a Dévara, nagymamádhoz:
a SZIA BABA, MA HA KIJÖSSZ NAGYMAMÁDTÓL, VAN KEDVED, H TALI A KIOSZKNÁL? CUPP 18:59 okt 16
Nem válaszoltál...
a SZIA BABA, HOGY ÉRZI MAGÁT ANYUKÁD? 17:05 okt 17
a GYERE FEL HOZZÁM HA VAN KEDVED. A REPCSI ELŐTT FELÜLSZ A 32-ES RE ÉS FELJÖSSZ A VÉGÁLLOMÁSIG. OTT MEGBIPP ÉS KIMEK ELŐDBE. OK? 20:30 okt 17
a ITT FORGOLODOK A KATEDRÁLIS KÖRÜL ÉS PROBÁLLAK HÍVNI, DE NINCS JELED 20:40 okt 17
a NEM FORGOLODOK TÖBBET. MEK HAZA. HA GONDOLOD FELJÖSSZ BIPP MEG. MEK M EGÉSSZEN KIHŰL A KAJA. CUPP 20:45 okt 17
a MEK LE A PIACHOZ VÍZÉRT. FÉL 10-KÖRÜL A BLOKOD ELÖTT MEK EL.HA VAN KEDVED LEJÖSSZ 10 PERCRE? BIPP M HA MEGKAPTAD A SMS-T. CUPP 21:10 okt 17
Nem leheltél egy csepp életetjelet a telefonba... a „bokros teendőid” miatt (pedig kicsengett)
a HOLNAPTÓL NE HÍVJÁL ME BEVÁGOM A TFONT A SZEMÉTBE MIVEL 1 KALAP SZART NEM ÉR AZ EGÉSZ HÁLÓZAT. VOLT FINOM SZALMAKRUMPLI SÜLT KOLBÁSSZAL. LEMARADTÁL RÓLA 22:16 okt 17
b 10:30? 22:20 okt 17
Rebivel és Maci-Lacival boroztál a Lausenben. Este amikor hazaértél találkoztunk egy kicsit a Mini-Megánál. Megint késéssel érkeztél. Mondtad, hogy másnap este kell menjél a Fi-be dolgozni:
a REGGEL 4-KOR HA AKAROD FENT VOK A FI-NÉL. BIPP M HA OK 20:22 okt 18
Megcsengettél...
a ADDIG NINCS KEDVED TALI EGY MELEGSZENDVICS MELLETT? 20:24 okt 18
Nem csengettél. Hazamentem egy kicsit aludni.
Miután felébredtem,felmentem a Fi-hez, és ahogy odaértem küldtem egy üzenetet:
a ITT VOK A FI-NÉL. CUPP 03:55 okt 19
Kijöttél. Ahogy mentünk hazafelé betértünk a Jókai utcában található kajáldába. Nagyon éhes voltál de mégsem csúszott a kaja mert nagyon fájt a gyomrod. Mondtam:
-Kicsilány, ez a sok bor és a ritkán kajálás eredménye. Replikáztál, hogy:
-Nem igaz. Ez a stressz hatása.
Ha TE, azt mondtad a stressz, hát rádhagytam. Hazamentél bubukálni.
a SZIA BABA, MA VAN ÉTVÁGYAD 1 PIZZÁRA? 9-KOR TALI? CUPP 20:15 okt 20
b MA NEM TOK. HNAP ÉJJEL? 20:17 okt 20
a MA HAJNALBI 4-KOR A FI-NÉL? BIPP M HA O.K, CUPP 19:45 okt 21
a MA ESTE SZABAD VAGY? NEM KELL MENJÉL A FI-BE? NEM BIPP 19:55 okt 21
b DE. TALI REGGEL. SZIA 19:56 okt 21
a BIPP M HA MÉG A FI-BEN VAGY. PUSSZ 02:03 okt 22
02:35-kor megcsengettél.
a ITT VOK A FI-NÉL. VÁRLAK. CUPP 03:52 okt 22
Miután kijöttél, lementünk a Pizza-Rózsába, ahol elmesélted, hogy megegyeztetek Maci-Laciddal, hogy ezután csak „fuck freendsek” maradtok és semmi komoly kapcsolat nem alakul ki soha köztetek.
Kicsilány, olyan komolyan mondtad, hogy elhittem.
Az utolsó falás pizzánál bejött a terembe Szöszke P Annamária, az évfolyam és a későbbiekbe a lakótársnőd. Külön kellet kimenjünk az ajtón.
TE, akartad igy, hogy ne lássa Anna, hogy mi ketten együtt voltunk pizzázni. A bejárat előtt megvártalak és hazakísértelek.
Később mentem melózni. TE mentél délután a szüleidhez.
a MOST JÖTTEM KI FRENKIÉKTÖL. VÁRJALAK MEG A SKANDINÁVOKNÁL? PUSSZ 21:15 okt 22
b ÉN MÁR FENT VOK A FI-NÉL. GYERE FEL, ÉS CSENGESS MEG, S MEGVÁRLAK 21:17 okt 22
a ITT VOK A FI-NÉL. PUSSZ 21:32 okt 22
Aznap azért kellett felmenjél a Fi-be mert meg kellett beszéljétek a munkaprogramot Dánival. Aznap adta ki a fizetéseket is. Későb elmentél Laurával, a Lausenbe.
Másnap este kellett menjél melózni:
b HOZZ 1 SZENDVICSET HA JÖSSZ, KÉRLEK M MÁR MOST OLYAN ÉHES VAGYOK MINT EGY FARKAS. KÉRLEK NAGYON 23:40 okt 23
a MIVEL OLTJÁK A FARKASÉHSÉGET??? PIROSKÁVAL... 23:42 okt 23
a A BÉKETÉREN VOK. SNICEL DÉ PUJ ÎN LIPIÉ KU DÉ TOÁTÉ LEGYEN A SZENDVICS, LA PÁKÉT? (PIROSKA NÉLKÜL) KB 15 PERC MÚLVA FENT VOK A FI-NÉL. CUPP 02:01 okt 24
b AHA, DE 5-IG ITT KELL ÜLJEK. PUSZI 02:07 okt 24
a ITT VOK A FI-NÉL. CUPP 02:18 okt 24
Egy pár percel később kijöttél a klub elé. Odaadtam a melegszendvicset. Megkérdezted:
-Miért jöttél ilyen korán?
-Kicsilány, nem azt írtad, hogy éhes vagy?
Megköszönted és visszamentél. Én ott lötyögtem fel, s alá a környéken egésszen addig ameddig:
b MOST JÖVÖK 04:53 okt 24
Hazakísértelek, és mivel nem esett az eső gyalog mentünk mert „gyűjtöttük” az egyetemi éved kifizetésére szükséges pénzt. Elmesélted, hogy kell menjél Szebenbe herr P-vel.
Síránkoztál, hogy elfogyotta fizetésed. Este mentél megint a Fi-be.
a SZIA BABA, ESIK AZ ESŐ. MA ÉJJEL MENJEK A FI-HEZ? CUPP 01:20 okt 25
b NE. HAGYJAD. PUSSZ 01:45 okt 25
Esőbe taxival mentél amit a borravalodból fizettél (hogy ne ázzál meg) és akkor meg nem volt semmi értelme, hogy felmenjek mert a taxaméter a tömbházad előtt tett le. (Kicsilány, csak azért tértem ki részletesebben ha véletlenül rajtad kivül más is fogja olvasni, akkor értse meg az esős üzeneteket)
a MA ESTE HÁNYKOR INDULTOK SZEBENBE? VAN MÉG 600 PÉNZEM. KELL? H NE MENJ 1 VAS NÉLKÜL. CUPP 13:29 okt 25
b 8-KOR MEGYEK A FI-BE EGY ÓRÁRA. 13:30 okt 25
a OTT LESZEK 9-KOR. BIPP M HA OK. CUPP 13:33 okt 25
13:35-kor megcsengettél...
b PRÓBÁLTALAK HÍVNI, DE LE VAN ZÁRVA A TELEFONOD, H LEGYEN 8. 19:05 okt 25
a ITT VOK A FI-NÉL 19:58 okt 25
b EZ MÉG ELTART. GYERE FEL EGY ÜDÍTŐRE, H NE FAGYJ ÁT 21:04 okt 25
Felmentem de kitessékeltek, hogy „ki van bérelve a terem”. Dáninak a szülinapját ünnepelték és téged kértek meg, hogy fotókat meg rövid filmecskét készits a buliról.
Fél tíz körül kijöttél, és felszereltem a brifkodat. Megkérdeztem:
-Kicsilány, elég lesz?
-Nem nagyon, de majd beosztom.
Otthon még van egy kis dugipénzem letéve, ha akarod azt is neked adom, de ahoz haza kell menjek.
-Felkísérlek, de menjünk taxival mert fázok.
Beültünk egy taxiba, és útközbe azt mondtad:
-Ha akarod leborotválhatod a szőrt a lábamról, ahogy megérkeztünk.
-Kicsilány, nálam otthon hidegebb van mint kint az utcán, és a halvány gyertyafény mellett megfagynának a lábaid.
Mikor felért a taxi a Bianna Á.B.C-hez  azt mondtad:
-Erre lakik Bumbuc is.
(Baba, kérdem én tőled, Bumbucot valyon nem azért rugta ki a cégtől a 6-almas Ő-d mert nem  csak a dombon sétáltatok együtt, hanem még néha-néha hazalátogattál hozzá és a Maci-Lacid ezt megtudta.
És a benzinfogyasztás ha jól belegondolunk akkor a Koliai-Domb és a Bianna A.B.C között azét van egy jó pár kilométer, (oda-vissza) Vagy csak egy jó ürügy volt, hogy megszabaduljon a „vetélytárstól”)
Felértünk hozzám, ahol még megpótoltam azt a hatszáz pénzt. Azt mondtad, hogy az már elég lessz. (Kicsilány, még a cigarettapénzemet is neked adtam, hogy érezd jól magad egy hétvégén, Szebenbe)
Elkísértelek a piacig. Később megjött herr P, Bécsországból és elmentetek.
a SZIA BABA, AZ ÉJJEL HÁTRAVITTÉK AZ ÓRÁT EGY ÓRÁVAL. CUPP. U.I HAJNALBA HA NEM ZUHOG AZ ESŐ 4-KOR A FI-NÉL VOK 09:28 okt 28
Hazajöttél Szászvárosból...
a SZIA BABA, HA 4-RE FELMEK A FI-HEZ OK. VAGY LEGYEK OTT 3-KOR HÁTHA HAMARABB ELENGEDNEK. CUPP 00:36 okt 29
b NEMTOM, AHOGY GONDOLOD. MÉG NEM LEHET TUDNI 00:38 okt 29
a ITT VOK A FI-NÉL. VÁRLAK. CUPP 03:25 okt 29
04:38-kor kijöttál a munkából. Panaszkodtál, hogy nagyon megfáztál Szebenbe.
Hazakísértelek.
Megegyeztünk, hogy legközelebb, ahogy kell menjél dolgozni, megvárlak a klubnál.
b HNAP NEM MEK DOLGOZNI, NAON BETEG VOK. MAJD HÍVLAK ÉN. JÓCCAKÁT 22:39 okt 30
a HA SZÜKSÉGED VAN VALAMIRE SZÓLJÁL. GYÓGYULÁST. PUSZI 22:43 okt 30
a SZIA BABA, VAN 1 ÜVEG MÉZEM, NE VIGYEM LE? PUSZI 20:00 okt 31
a SZIA BABA, HA MÁR JOBBAN ÉRZED MAGAD MEGHÍVHATLAK EGY MELEGSZENDVICSRE, FORRÓ CSOKIVAL NYOMTATVA? CUPP 20:05 nov 03
a SZIA BABA, MA MÉNSZ DOLGOZNI? CUPP 20:01 nov 04
b 9-RE 20:06 nov 04
Megvártalak a Repcsi hátamögött, és felkísértelek a Fi-hez. A 35-ös busszal mentünk.
a REGGEL FÉL 4-KOR LEGYEK OTT? CS BIPP M HA OK 22:10 nov 04
Megcsengettél. Éjjel felkeltem és elindultam a klub felé. Érkezett az üzeneted:
b NE GYERE M MOST MÁR ELENGEDTEK S MEGYEK MÁR HAZA. HNAP IS DOLGOZOK, S KEDDEN IS 03:30 nov 05
a KÖSZI A KÉSŐI SMS-T DE MÁR A SIGLA ELŐTT VOK 03:31 nov 05
Kicsilány, láttalak amint a Fi-elött beültél egy taxiba. Nem voltam nagyon messze. (K.b 60-méter) Elmentél... Én még utánnad küldtem  egy üzenetet:
a KÖSSZ, HOGY MEGVÁRTÁL... PÁ 03:33 nov 05
Hazamentem és még egy kicsit bubukáltam. Később elmentem melózni.
a TÖLTÖK 4 EU-T A TFONODRA. 09189498849995. MA ESTE NEM MEK FEL A FI-HEZ. U.I BIPP M HA FELTELTÉL. CUPP 19:36 nov 05
b MEGKAPTAM. KÖSZI 19:43 nov 05
a AHIGY KIJÖSSZ A FI-BŐL CSÜCCS TAXIBA. HOLNAP TALI ÉS VISSZAADOM AZ ÁRÁT. PUSZI 00:18 nov 06
b JAJ, MÉG VAN AMEDDIG ELENGEDNEK 03:45 nov 06
a AKKOR MENJEK MA ODA FÉL 5-RE? 03:37 nov 06
b NA MEGYEK HAZA. TALI HNAP. JÓCCAKÁT. TAXIVAL MEGYEK M FÉLEK EGYEDÜL 04:03 nov 06
Felhívtalak, kicsengett, de...
a NEM VETTED FEL A TFONT. AKKOR TALI HOLNAP HAJNALBA A FI-NÉL? JÓCCAKÁT 04:06 nov 06
a SZIA, MA NEM MEK FEL A FI-HEZ. ÚGYIS JÖN PÉTER ÉS LESZ AKI HAZAKÍSÉRJEN. CUPP 18:05 nov 06
b HA AKAROD JÖHTSZ ÉJJEL M PÉTER CS REGGEL 8-KÖRÜL JÖN 01:10 nov 07
Hajnali négy körül találkoztunk klubtól nem messze. Átadtam 200 pénzt, a taxi árát. Később megérkezett herr P, és én nem zavartalak a hétvégén.
A szűk baráti körbe „megünnepeltem” a születésnapomat.
b BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT. ÉN AKARTAM LENNI AZ UTOLSÓ... REMÉLEM ÖSSZEJÖTT, ÉLJ SOKÁIG BÉKESZSÉGBEN ÉS EGÉSZSÉGBEN. GONDOLOM MÁR ITTATOK EGY NAGYOT AZ EGÉSZSÉGEDRE:) PUSZI 04:02 nov 10
Rosszul gondoltad Kicsilány, a nagy ivászatot, mert alig dobtam fel egy pár sőrt a barátaimnak. Ha visszaemlékszel még a mindennapi kajára is keveset költöttem mert kellett a pénz az egyetemedre. SZAVAMAT ADTAM, hogy májusig, ki lesz fizetve az egyetemi éved, és az adott szó nekem fontosabb volt mint egy szülinapomra rendezett ivászat...
Még november elején szóltál, hogy kéne Rebinek egy csatt a hátizsákjára.
Amikor szóltál éppen nem volt a szaküzletbe. Időkőzbe hoztak árút. Megcsengettelek.
Rövid időre hívott egy rejtett szám. A főnököm szokott így hívni a személyes telefonjáról.
Felvettem, de nem volt senki a vonalba.  A szakboltból írtam:
a SZIA BABA, 2-ES VAGY 2-ES FELES CSATT KELL A HÁTIZSÁKRA? CUPP 13:38 nov 10
b UTOLSÓ SMS-M. LEVETTED AZ UTOLSÓ MARADÉK CENTEMET!!! TÖBBET NEM CSÖNGETLEK VISSZA SOHA. NEM KELL CSATT. HA KELL REBINEK SZEREZZEN MAGÁNAK 13:42 nov 10
a BOCS, DE APEL PRIVÁT VOLT. NEM TUDTAM, HOGY TE VAGY. A FŐNÖKÖM SZOKOTT ÍGY HÍVNI. BOCS 13:45 nov 10
Csodálkoztam mert november ötödikén töltöttelek és TE, nem szoktál engem rejtett számról hívni... SOHA.
Bementem a Mócok útján található Vegyesáruházba és vettem egy négy eurós Porange újratölthető bizbazt, amit elküldtem neked:
a KÜLDÖK 4 EU-T. 54007616050137. ÍRJ SMS-T HA FELTELTÉL. PUSZI 14:20 nov 10
Kicsilány, azért nem írtam, hogy bipp meg mert azt mondtad soha nem fogsz vissza csengetni.
b MEGJÖTT, KÖSZI, DE MÁSKOR VIGYÁZZ. HNAP ESTE DOLGOZOK. TALI HÉTFŐN REGGEL? 14:27 nov 10
a ITT BÖNGÉSZEM A CÉDULÁT ÉS 7 EU-T ÍR RAJTA. CSEKOLD MEG, H 4 EU VAGY 7 EU-VAL TELTÉL. AZT HISZEM KIBASZÓDOTT AZ ELÁRUSITÓNŐ. PUSZI 14:35 nov 10
Kicsilány, négy eurót fizettem és hetet kaptál. Jó buli volt. És TE, azt hitted, hogy a Porangetól, bonusz
a SZIA BABA, AKKOR REGGEL FÉL 4-KOR LEGYEK A FI-NÉL? 19:40 nov 11
b BESZ KÉSŐBB 19:48 nov 11
a SZIA BABA. ESIK AZ ESŐ, MENJEK FEL A FI-HEZ? CUPP 23:59 nov 11
b AHOGY AKAROD. AZ ÚJ SZABÁLYZAT SZERINT ITT KELL ÜLJEK 5-IG, HA TÖRIK HA SZAKAD 02:29 nov 12
Kicsilány, négy órára (félnormával) voltál alkalmazva, és négy órás műszakokra volt kiszámolva a gázsid. Szerintem nem érte meg az egéssz Fi... Most igy utólag belegondolva, szerinted megérte?
a ITT VOK A FI-NÉL. BIPP M HA MÉG FENT VAGY 04:55 nov 12
(Felmentem mert már csak enyhén szemerkélt az eső. Vittem esernyőt, neked is) Megbippeltél, és amikor kijöttél elmesélted, hogy herr P, használta a telefonodat és ő álította át rejtett számra. Megigérted, hogy készítessz nekem finom madártejet, szülinapi ajándék gyanánt, csak legyen pénzed a hozzávalót megvenni. Péter anyukájától tanultad a receptet. Egéssz úton lefelé nyugtalankodtál mert egy fontos kurzusra kellett elérjél, de nem tudtad, mi módon fogsz reggel felébredni.
Megigértem, hogy addig foglak reggel hívni ameddig biztosra felébredsz, csak hangosítsd jól ki a telefonod. Reggel addig csörgettelek ameddig felébredtél és nagy álmos hangon belemordultál a készülékbe.
Később küldtem egy üzenetet:
a BOCS A CSENGETÉSEKÉRT, CSAK ÉBRESZTGETTELEK, H NE KÉSSÉL EL. SZEREZTEM 100 PÉNZT. MA ESTE ELKÉSZÍTHETED A BEIGÉRT SZÜLINAPI MADÁRTEJET 12:55 nov 12
Anyukámtól kértem kölcsőn azt a száz pénzt. Pedig 12-éves koromtól nem ittam tejet mert megutáltam.
b MA NINCS IDŐM, SŐT MÉG A 7-IS ZSUFI. KÖSZI, HOGY CSENGETTÉL. NEM KÉSTEM EL. KÖSZÖNÖM. PUSZI 13:02 nov 12
Éjjel találkoztunk a Fi-nél…
a SZIA BABA, REGGEL HA 4:45-KOR FELMEK A FI-HEZ, ÚGY OK? CS BIPP M HA JÓ LESZ. CUPP 23:10 nov 14
Megcsengettél. Hajnalba találkoztunk. Panaszkodtál, hogy elpazaroltad üzenetekre az egységeidet Maci-Lacival, és most megint nincs egységed és kéne. A tömbházig kisértelek. Ki volt függesztve a közköltség...
a SZIA BABA, KÜLDÖK 4 EU-T. 24762300178675. OSZD BE LÉGYSZI. HA VAN KEDVED ESTE TALI? 19:20 nov 15
a SZIA BABA, AZ ESTE FELTELTÉL? KÜLDTEM 4 EU-T. HÉTFŐN ESTE 9-KÖRÜL HA VAN IDŐD TALI? KELLEMES 7-VÉGÉT KIVÁNOK. CUPP 20:50 nov 16
b IGEN. KÖSZI. BESZÉLÜNK HÉTFŐN, DE ESTE 10-IG ÓRÁN VOK A DÉVÁN 21:24 nov 16
a AKKOR HÉTFŐ ESTE 10-KÖRÜL VÁRJALAK MEG A KIOSZKNÁL? SZEREZTEM MÉG 500 PÉNZT A KÖZKÖLTSÉGEKRE. CS BIPP M HA O.K 21:30 nov 16
b MÉG MEGBESZÉLJÜK HÉTFŐN M STUDIÓGYAKORLAT S AZ ÖSSZE-VISSZA VAN 21:35 nov 16
Megérkezett Herr P, Bécsországból. Visszament a herr Bécsországba.
a SZIA. MEGYEK LE VÍZÉRT A PIACHOZ. KB 1 ÓRA MÚLVA OTT VOK. NINCS KEDVED, H TALI? 17:55 nov 18
b GYERE 8-RA 18:01 nov 18
a ITT VOK A BLOKKOD ELŐTT. VÁRLAK.CUPP 20:01 NOV 18
Egy csekély 14-perces késéssel lejöttél TE, is az emeletről és elmentünk a Szent-Romok pizzázóba. Emlékszel Kicsilány, hogy rajtunk kivül csak a pincérek voltak a helységben. Mintha egyenessen arra a célra kibéreltük volna a termet. Csodálkoztál is rajta mert általába, akár hányszor ott voltunk, mindig teli szokott lenni a helység.
Rendeltünk pizzát. Pótoltam a hiányzó 500 pénzt a közköltséghez, és felköszöntöttelek, „születésnapod alkalmából, az isten éltessen”. Ajándék gyanánt avval az ezüstgyűrűvel leptelek meg amit a piros dobozkával együtt a nővéred ballagására vettem... (hadd lássad)
Társalgással ütöttük agyon az időt, és megköszönted, hogy szereztem neked egy kellemes órát. Nagyon el voltál ragadtatva tőle. De ha hiszed, ha nem, nekem is kellemesen telt.
Mikor hazakísértelek, a tömbház előtt megegyeztünk, hogy szerdán megvárhatlak a Fi-nél.
a ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG. PUSZI. U.I SZERDA REGGEL 5-KOR A FI-NÉL VOK HA AKAROD 20:00 nov 19
b SZAR ESTE VAN, SZTEM JÖHETSZ HAMARÁBB MINT 5, LEHET ELENGEDNEK. KITUDJA 23:36 nov 20
a LEGYEK OTT 3-KOR? VAGY HAMARÁBB? 23:40 nov 20
b NEM TOM, NAGYON KEVESEN VANNAK. HA VAN PÉNZED ÜLJ BE, H NE FÁZZ MEG. SZTEM GYERE HAMARABB. CUPP 23:49 nov 20
a BE VAN OSZTVA A PÉNZEM KAJÁRA, DE 1-KOR OTT VOK. BIPP M HA OK 00:10 nov 21
b ANNYIRA KORÁN NEM ENGEDNEK EL. 2-KÖRÜL 00:37 nov 21
a OK, 2-KOR A FI-NÉL VOK. CUPP 00:40 nov 21
Már majdnem a Sziglánál voltam amikor...
b JÖHETSZ KICSIT KÉSŐBB, HÚZÓDIK 02:05 nov 21
a KÖSZI, DE MÁR MINDJÁRT OTT VOK. MIELŐTT KIJÖNNÉL MENJ PISILNI, NE AZ UTCÁN JUSSON ESZEDBE M NAGYON HIDEG VAN KINT 02:08
b CSAK ELHÚZÓDIK. MENJ VALAMI HÚZATMENTES MELEGEBB HELYRE. MEG CSENGETLEK HA MÁR KÉSZÜLŐDÖK HAZA 03:21 nov 21
Nen találtam semmi melegebb helyet. Az utcán vártalak továbbra is...
a MIKOR JÖSSZ? SZARRÁ VOK FAGYVA 04:21 nov 21
b ELSŐ UTCA JOBRA 04:44 nov 21
Kicsilány, kijöttél, és a Jókai utcába betértünk egy gyorskajáldába melegedni. Vettem neked egy melegszendvicset. Nem bírtad a száraz csipős hideget, pedig csak 17 perce jöttél ki a klubból és máris fagytál meg. Elmesélted, hogy összevesztél Rebinek a barátjával, Gajzival, és megkértél szépen, hogy verjem meg. Női szeszélynek tartottam az egészet és azt mondtam, csak ha fizikailag bántalmaz téged akkor, de csakis akkor, „visszabántom”.
Elmesélted, hogy láttál valakin egy szép fekete inget és nagyon szeretnél egyet magadnak is mert csak fehér ingeid vannak.
Kijöttünk a kajáldából, és majdnem futólépésbe tettük meg az útat a tömbházig.
TE, felmentél, én bementem a Bevásárlo-Központba melegedni. Szóval, aznap olyan csikorgó hideg volt, hogy „belefagyott a tyúk a tojásba”.
Este megint kellett menjél dolgozni.
a BABA, REGGEL 4-KOR LEGYEK FENT A FI-NÉL? 21:35 nov 21
b GYERE, GYERE. BOCS MEGFELEDKEZTEM ÉS NEM VÁLASZOLTAM 23:27 nov 21
a ITT VOK A FI-NÉL. BIPP M HA MÉG FENT VAGY. CUPP 04:03 nov 22
04:12-kor megbippeltél, és utánna rövid idő mulva ki is jöttél. Aznap is bementünk a Mókai utcai melegkajáldába mert a hasfalad a hátgerincedhez volt tapadva és "otthon" üres volt a hűtőd. De már  enyhült az idő. Már nem volt olyan velőkig ható a fagy.
Időközbe „eladta” a 6-almas Ő-d a zöld Kolcvágen járgányát, és megvásárolta a márkásabb „fekete” A 8-as Laudi-t (egy rövid ideig idéglenes piros színű rendszámokkal járt, utánna meg a CJ 20 ASE, fekete színű rendszámokkal) amire herr P, mondott egy nagyot:
-Dicsekedett, hogy vesz egy Q7-est és csak egy A8-ra telt neki?
És valamivel később tőled is hallottam egy kis kritikát:
-Láttad milyen szép autója van Maci-Lacinak, de hiába mert csak műbőrrel vannak bevonva az ülései. (Kicsilány, látod nem hiába vagy a „mőrdíszbűves” legkisebbik lánya)
a  SZIA BABA. ITT VOK A PIACNÁL. NINCS KEDVED 1 PIZZÁRA? 22:05 nov 23
b MEGYÜNK REBIVEL A PICZULÁBA. MA NEM TOK, DE HNAP D.U ESETLEG 22:11 nov 23
a SZIA BABA. MA VAN IDŐD, H TALI? V CSAK HÉTFŐN REGGEL 4-KÖRÜL A FI-NÉL? CUPP 17:02 nov 24
Nem válaszoltál.
a SZIA, MA REGGEL 4-KOR LEGYEK A FI-NÉL? 16:40 nov 25
b IGEN. GYERE HA VAN KEDVED 20:11 nov 25
a ITT VOK A FI-NÉL. CUPP 04:06 nov 26
Nem írtam hosszabb üzenetet mert fázott a kezem. Miután kijöttél elújságoltad, hogy ez volt az utolsó műszakod. Többet nem kell menjél a Fi-klubba dolgozni. Nem bírtad a gyűrődést, és kezdtél egy zombira hasonlítani. Kicsilány, úgye nehéz végighúzni lábon az éjszakai műszakot, és utánna egyetemre járni és nem aludni ki a pityókát a földből.
Belátod Baba, hogy apukád nem akart neked rosszat amikor azt mondta, hogy hagyd ott a pincéreskedést a klubba.
a SZIA BABA, MA HA VAN KEDVED, MEGHÍVHATLAK EGY MELEGCSOKIRA? ÚGY ESTEFELÉ MEGFELELNE? 13:40 nov 27
b HÁNYIG DOLGOZÓL, 5:30 TÚL KORÁN VAN? 13:51 nov 27
a 6:10 BIZTOSABB. HOL AKARSZ TALIZNI? 13:55 nov 27
b ÓRÁM VAN AKKOR. NEKEM 5 ESETLEG 5:30-KOR LENNE JÓ. UTÁNNA ÓRÁM VAN ÉS DOLGOZUNK A STUDIÓBAN. NA MEGOLDHATÓ? 13:58 nov 27
a NEM. 5:30 KÖRÜL MÉG NEM BIZTOS, H KIENGEDNEK A MELOBÓL. MIKOR MÉNSZ A FI-BE AZ UTOLSÓ FIZÚD UTÁN? ESETLEG AKKOR TALI HA AKAROD. CUPP 14:00 nov 27
b CSAK JÖVŐ 7-EN MEGYEK ODA 14:04 nov 27
a MENJEK VELED? NEHOGY KIBASSZON VELED DÁNI. 14:07 nov 27
Kicsilány, itt csak annyit szeretnék neked megemliteni, nem akartad, hogy veled menjek az utolsó fizetésed után és a Fi-klub tulajdonosa, kibaszott veled mert nem adta ki az utolsó fizetésedet amiért igazság szerint megdolgoztál keményen. Utólag rinyáltál, hogy menjek fel és próbáljam meg kivasalni belőle a fizetésedet, de TE, nem akartál velem jönni soha, mert mindig a bokros teendőidre hivatkoztál. Nélküled nem akartam felmenni, hogy ne legyen az, hogy utazok a pénzedre...
a SZIA BABA. HOZOTT FRENKY HÚGA NOTESZT. AMIKOR VAN IDŐD, H ÁTVEDD? PUSSZ 16:55 nov 30
b 10:30 SKANDINÁVOK? 17:05 nov 30
Megcsengettelek és 22:26-kor megálltam a Skndinávok előtt...
Később beültem egy net-kávézóba átnézni a postámat, és ha már ott voltam akkor küldtem neked is egy rövid e-mailt:

            Szia Baba, ma vártalak 11-ig a Skandinávok előtt. Nem jöttél. Van notesz amilyent kértél, mikor adjam oda? Holnap megyek fel Frenkyékhez és k.b 10-ig náluk ülök ha akarod azután tali valahol? Nállam lessz a telefon, irj egy sms-t hol és hánykor.  Pussz

a SZIA. KELL FEHÉR COMBFIXES HARISNYA? MA ESTE HA KVÁRON VAGY NINCS KEDVED, H TALI? CUPP 17:00 dec 01
b INKÁBB HNAP ESTE 6-KÖRÜL M 7-TŐL SZÍNHÁZ 17:47 dec 01
Este mentem vízért és elmentem... mellette... Küldtem neked egy   üzenetet:
a ITT VAN HERR P, A MEKI ELŐTT 22:04 dec 01
Jól be volt havazva a W.M.B-je. Nehéz lehetett az útja Bécsországtól-Kolozsvárig. A belvárosba is nagy volt a hó, hát még az országútakon. Találkoztatok a piacnál és megint a Mekibe kajáltatok, pedig neked a pofád szakadt le, mert nem tudtad lenyelni, hogy a büzséteket a Mekibe költsétek el, mert ott a kaja drága és kicsik az adagok, de herr P, ott szeretett kajálni. Megtöltöttem a bádogomat vízzel és hazamentem.
a SZIA BABA, UTOLSÓ ELÖTTI SMS-M, DEC 11-IG. MA DU 6 KÖRÜL HOL AKAROD, H TALI? 16:45 dec 02
b NEM JÓ MA A 6-KOR. MAJD JÖVŐ 7-EN. PUSZI 16:51 dec 02
b MA ESTE 8:30-KOR A PIACNÁL. JÓ? 12:36 dec 03
a O.K. MA ESTE 8:30-KOR A PIACNÁL VOK, DE NEM TUDLAK MEGBIPP, H MEGÉRKEZTEM M NINCS CENTEM DE FOGOK VÁRNI 9-IG. CUPP 12:40 dec 03
Este lementem a piacra a Mini-Mega elé. Érkezett az üzeneted:
b NEM JÓ MA A FÉL 9-KOR, KÉRLEK NE HARAGUDJ. IROK HNAP IS SMS-T. BOCS 20:28 dec 03
Kicsilány, legalább időbe küldted az üzenetet, és nem kellett várjak utánnad, köszönöm. És nem haragudtam, mert úgyis mentem a napi ivóvíz adagért.
a VÁRTAM, H ÍRJÁL. ELÁLMOSODTAM ÉS FEKSZEM LE. CUPP 23:57 dec 04
Elfogyott az egységem…
a SZIA BABA, MA AKAROD, H TALI? CUPP 19:05 dec 05
Ezt az üzenetet Frenky húgának a telefonjáról küldtem, mert azt a számot is ismerted.
b NEM JÓ A NAPOKBA, JÖN PÉTER ÉS AZTÁN CIRKUSZ 19:08 dec 05
a BABA, NEM A NAPOKBA SZERETNÉK VELED TALI, HANEM MA ESTE, BÁRHOL 1 PERCRE, ADJAM MÁR ODA AZT A NOTESZT AMIT ANNYIRA KÉRTÉL, H NE MIND HURCOLJAM A ZSEBEMBE. PÁ 19:11 dec 05
Ezt az üzenetet is Frenky húgának a telefonjáról irtam, és TE, nem válaszoltál mert el voltál mint a befőtt a Lausenben.
Töltöttem a telefonomra 4-eurót…
a SZIA, MA TÖLTSEK A TFONODRA? BIPP M HA IGEN 17:07 dec 11
Megcsengetltél...
a MEGY A 4 EU. 20627090031831. BIPP M HA FELTELTÉL 18:09 dec 11
a HA AKAROD IRD MEG, H MIKOR VAN IDŐD, HOGY TALI. ÉS BIPP M HA FELTELTÉL 21:10 dec 11
b HNAP VMIKOR, DE ÉN SEM TOM PONTOSAN MIKOR. FELTELTEM, KÖSZI 21:13 dec 11
a SZIA BABA, MA ESTE NEM MEK LE VÍZÉRT. HA VAN KEDVED GYERE FEL HOZZÁM. CUPP 18:55 dec 12
Kicsilány, megengedtem magamnak a „luxust” és vettem magamnak egy öt literes, bádogos vizet mert a régi bádogomba beléfagyott a víz és elrepedt a bádog. Szóval az a luxus, inkább muszáj luxus volt.
December 13-án, próbáltalak hívni, de le volt zárva mind a két telefonod:
a VMI BAJA VAN A TFONODNAK M HÍVTALAK ÉS NEM SZÓLT 1-IK SEM. BIPP M HA ELÉRT AZ ÜZENET. CUPP 20:03 dec 13
Állitólag Porange és Kozmásté hálózathiba volt az egéssz országba, vagy túl jó volt a hangulat a „kávéházba”?
a MA HA VAN KEDVED, TALI? ITT VOK A PIACNÁL 21:35 dec 13
a HÁT MA VAN KEDVED, H TALI? 11:32 dec 14
a NA ÚGY NÉZ KI, H MA SINCS KEDVED, H TALI. EZENNEL KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK NEKED. 15:44 dec 14
Na erre az üzenetre egyből megjavult a Porange hálózat hibáj és „meghibásodott” a Kódexes hálózat...
b NEM TUDLAK FELHÍVNI MERT NINCS JELED. HÍVJ FEL HA MEGKAPOD EZT A SMS-T, KÉRLEK. PUSZI 15:47 dec 14
15:50-kor felhívtalak és csodák-csodája, volt jeled és egyből sínen voltál.
Megegyeztünk, hogy találkozunk este kilenckor a Mini-Mega előtt.
És ha véletlenül késel egy kicsit, akkor is várjalak meg mert meg akarsz kérni valamire ami nem telefontéma. Kicsilány nagyon hamiskásan csengett a hangod:
a SZIA, ITT VOK A BLOKKOD MELLETT. MIKOR JÖSSZ? CUPP 21:01 dec 14
Kicsilány, akkor megint léháskodtál és jól megszívattál. 73-percet késtél, és amikor megjöttél, mellé blá-bláztál egy kicsit és olyan hamar elszaladtál, hogy még a  csomagocskát sem tudtam átadni.
Herr P, bulizott Bécsországba és azon a hétvégén nem jött Kolozsvárra. Elmentem vízért és onnan a Bevásárló-Központba.
a HOLNAP ESTE 10-KOR A REPCSI ELÖTT VOK. VISZEM A MIKULÁS CSOMAGOT. KIJÖSSZ 5 PERCRE ODÁIG? CUPP 22:56 dec 14 
b MÉG NEM BIZTOS M FILMEZÜNK ÉS NEM TOM MEDDIG FOG ELTARTANI 23:01 dec 14
Este amikor kijöttem a Bevásárlo-Központból, láttalak libegni a Lausen felé. Úgy ki voltál kupálodva mint egy zsíros polgár. És amikor nagyon puccos ruhákba voltál öltözve, akkor álltalába mindig randid volt megbeszélve a Maci-Laciddal.
a SZIA. MA ESTE AKKOR 11-KOR TALI A BEVÁSÁRLÓ- KÖZPONTBA? MEGFELEL NEKED? BIPP M HA O.K 15:17 dec 15
b INKÁBB MOST DU VMIKOR 15:20 dec 15
a HOL, ÉS HÁNYKOR? FENT VOK FRENKYNÉL. CUPP 15:22 dec 15
b 4:30-KOR ITT A MOZINÁL? JÓ? 15:30 dec 15
Megcsengettelek...
a ITT VOK A MOZI ELŐTT. MIKOR JÖSSZ? 16:31 dec 15
Csekély 19 perces késéssel kijöttél a mozi elé. Végre átadhattam a noteszt, meg a fehér combfixes harisnyát és még az apróságokat. Kicsilány, még mindig nem tudlak megérteni, mert a noteszér nagyon régóta rinyáltál, mert mindig azt mondtad, hogy cetlikre írod a napi programjaidat, és úgy nem jó mert álandóan veszíted el a cetliket és már, hogy hiányzik... És amikor megvan akkor nem szakítasz magadnak két percnyi időt a bokros teendőidből, hogy átvedd. Miután szemügyre vetted a kis csomagnak a tartalmát, megkértél, hogy menjek veled sötétedéskor mert akartál filmezni, fákat. Hazamentél és egy kicsit később érkezett az üzeneted:
b 6-KOR A TEMETŐNÉL. P.U 17:03 dec 15
a FÉL 7-KOR A TEMETŐ ELŐTT VOK 17:13 dec 15
Tizenhét perces késéssel megérkeztél a temető kapujához, de késő volt és a nagykapu be volt már zárva. Felmentünk a Görögkatolikus utcán majdnem a Fi-klubig, és átemeltelek a temető kerítésén. Filmezted a fákat az éjszakában. Utánna elmentünk a Mikó kertbe ahol filmezted saját lépéseidet a hóba. Csizma volt a lábadon és merült le a filmezőgép aksija. Mielött elváltunk volna mondtad, hogy nincs egység a telefonodon és megígérted, hogy megírsz Frenky húgának egy c.d-t a J. Jarmusch, Broken Flowers művészfilmel, ami legkésőbb december 28-ig délutan öt óráig kész lesz. Kérdeztelek:
-Vegyek üres Cd-t?
-Nem kell mert van otthon.
Én megigértem, hogy töltök 4 eurót a telefonodra.
Onnan elmentél a Dévára. Tizenegykor azért nem volt jó neked a találka mert kellett menjél a Lausenbe találkozni Maci-Laciddal.
Másnap betartottam az ígéretemet.
a A 4 EU. 77340111022276. BIPP M HA MEGKAPTAD 15:05 dec 16
b ÓRÁN VOK. HAGYJÁL 15:07 dec 16
Kicsilány, ezt kaptam tőled, a köszönöm szépen helyett.
a SZIA BABA. VETTEM 1 FEKETE INGET NEKED. MIKOR VAN IDŐD, H TALI? M SZEMRE VETTEM. NINCS RAJTA SZÁMOZÁS ÉS A BOLTBA AZT MONDTÁK HA NEM TALÁL VIGYEM HNAP VISSZA ÉS KICSERÉLIK V KISEBBRE V NAGYOBB MÉRETRE. CUPP 18:05 dec 16 
Kicsilány, ott vettem neked az inget ahol együtt voltunk amikor azt a barna szoknyát választottad. (a régi Négerbár helyébe) Ezt az inget már akkor kinézted magadnak, csak akkor nem volt nállam elég pénz és zárt be a bolt is mert késő volt. Akkor a szoknya mellett döntöttél.
Kicsilány, megvettem neked azt a ruházati cikket, hogy legyél elegáns a Maci-Lacidnak. Pedig akkor luxus volt mert „sporoltuk” a pénzt az egyetemi éved kifizetésére. És a sporlási periodusba gyakori alkalommal napi egy 400-gramos darálthúskonzervet ettem (azt is az olcsóbbik fajtát) és három napig osztottam be egy kenyeret és hat-hét szál cigit szívtam naponta. Baba, TE, meg arra sem voltál képes, hogy öt percnyi időt szakíts a zsúfolt programodból, hogy felpróbáld az inget... de ez van, nagyméretű inggel maradtál. Tudom na a tanulás, meg herr P-vel párhuzamosan a Maci-Lacid, felemésztette minden szabadidődet.
a SZIA BABA, MA VAN IDŐD H TALI? SZERETNÉK ADNI VMIT. CUPP 21:05 dec 18
Nem csak öt percnyi időd nem volt, hogy találkozzunk, hanem egy perced sem volt, hogy egy üzenetet küldjél... a „bokros teendőid miatt” (Magyarán, Basztál a telefonodra)
a SZIA BABA, MA DU 6-UTÁN NINCS VÉLETLENÜL IDŐD, H TALI? 13:00 dec 19
b MÉG NEM TOM 13:39 dec 19
a VETTEM 1 INGET NEKED ÉS KIVÁNCSI VOK, H ELTALÁLTAM A MÉRETED. DU 6 ÉS FÉL 11-KÖZÖTT VMIKOR, HA VAN IDŐD TALI 5 PERCRE? CUPP 13:41 dec 19
Megint semmi válasz a részedről. Mintha leléptél volna a térképről. Később még próbálkoztam mert próba szerencse.
a SZIA, AKKOR MA VAN IDŐD, H TALI? HA IGEN AKKOR ÍRD MEG HOL ÉS HÁNYKOR. CUPP 18:21 dec 19
b MOST, DE KEVÉS IDŐM VAN, ÉPP 10 PERC 18:22 dec 19
a MOST HOL MERT OTTHON VOK ÉS KELL 25 PERC AMEDDIG ÁTLÖLTÖZÖK ÉS BEMEGYEK A KÖZPONTIG 18:24 dec 19
b AZ KÉSŐ. MAJD HNAP 18:26 dec 19
Kicsilány, pedig mennnyit rágtad a fülemet, hogy mennyire szeretnél magadnak egy fekete inget mert csak fehér ingeid vannak. Ha tudtam volna előre, hogy ilyen zűrös lesz az átadás, akkor hagytam volna  az egésszet a fészkes fenébe.
A D.R.B-ben megbeszéltem egy bigével aki ott dolgozott már egy jó pár éve de „băgálta belé a picsorját” az egészbe, mert kibaszott vele a vezetőség, és a csajszi talált magának egy jobban fizetett melót Bukarestbe. Az ő, meg egy jó haverinám segítségére számítva, elhatároztam, hogy gyártunk neked egy akreditált studkárdot amivel lehetett volna olcsón közszálitásra bérletet csináltatni, mert másra szerinted úgy sem volt jó. (De akkor nem értem minek nyavalyogtál annyit, hogy kell...)
Kellett egy kitöltött űrlap és a diákigazolványod, hogy a bige, győződjön meg róla, hogy tényleg egyetemista vagy, és nem nyugdíjas.
Megígértem neki, hogy másnap viszem a kitöltött kérvényiveket.
a SZIA BABA, HA MA TALI HOZZÁL 1 KICSI SZÍNES FÉNYKÉPET (TIP B.I) EGY FÉNYMÁSOLATOT A SZEMÉLYIDRŐL ÉS A STUDKÖNYVEDRŐL, AHOL LE VAN PECSÉTELVE ERRE A TANÉVRE, OK? EL TOM INTÉZNI A STUDKÁRDOT. CUPP 11:20 dec 20
Megcsengettél, visszahívtalak és megegyeztünk, hogy találkozunk este hétkor a piacnál.
a ITT VOK A PIACNÁL, VÁRLAK. CUPP 18:56 dec 20
Kicsit később kijöttél a tömbházból. Mondtad, hogy kéne harmincöt pénz egy liter tejre.
Bementünk a Mini-Megába. A kezedbe adtam ötszáz pénzt, hogy vegyél tejet. Megvetted a tejet és a pénztárnál vettél még egy négy eurós, Porange, kaparós, újratölthetős kártyát.
Miután kifizetted megkérdeztél, hogy megharagszok? Nem haragudtam meg. A megmaradt pénzt visszaadtad. Pedig nem kértem.
Felhívtál a lakásba, hogy ne az utcán töltsük ki a studkárdhoz szükséges űrlapot. Ha már fent voltam nállad akkor megkérdeztem, hogy:
-Nem melegithetném fel egy kicsit a „mindennapi” húskonzervemet?
Megengedted mert tudtad, hogy nállam otthon még nincs bevezetve a gáz. (hulladék deszkadarabokból szoktam tüzet rakni néha-néha)
Nagylelkűen még három darab tyuktojással is hozzájárultál a mindennapi húskonzerves estebédhez, de kikötötted, hogy: -Miután ettél, elmosogatod az edényeket a kagylóból? Kérlek.
Belementem a játékba mert tudtam, hogy nem szeretsz mosogatni. És én már kezdtem úgy érezni magam mint egy mosómedve. Neked fájt a derekad, mert éppen havi bajod volt (lehet csak azért volt időd mert olyankor nem kellett találkozzál a Maci-Lacival)
Madárkodtál a konyhában egy hokedlin, és morzsoltad az idegeimet a szőrszálhasogató stílusoddal. Nem hagytad, hogy nyugodtan kajáljak. Hol a villa miatt mordultál rám, hogy miért kavargatom vele a tojásrántottát, hol:
-Vigyázz, nehogy kicsepegjen az olaj!
Baba, pedig az olajra akárhogy vigyázzon az ember csak csöpög. Hol stb, stb...
Valahogy lenyeltem az utolsó falatot. (Kicsilány, pedig nekem a nap fénypontja az volt mikor megettem a húskonzervet) Amikor lenyeltem az utolsó falat kaját is, TE, fogtad magad és bementél a szobába (hamarább kellett volna...) Utánnad mentem én is, hogy töltsük ki az űrlapot de azt mondtad: -Miután elmosogattál!
Hát elmosogattam mert megigértem. TE, addig felpróbáltad a fekete inget, és rájöttél, hogy nagy. Miután elmosogattam visszamentem a szobába. Kivettem a hátizsákomból az űrlapot és kértem a személyidet mert: -Hadd töltsem ki én mert csalós és elbaszod. Nem hallgattál rám hanem nagy okosan nekiáltál kitölteni és semmi perc alatt elbasztad.
Mikor láttam, hogy elírtad és rájavítva nem fogadták volna el központba (és a bige csak egy példányt adott az űrlapból) Úgy hibásan, hiába vittem volna be másnap a bigének mert csak lebaszott volna, hogy még egy ürlapot sem vagyok képes kitölteni, pont én aki naponta egy pár tucatot tölt ki a diákoknak. Mérgembe széttéptem az űrlapot és, hogy ne hagyjak szemetet magam után, össze is gyűjtöttem egy zacskóba a papírhulladékot (hiába na megszoktam az erdőbe, hogy nem illik szemetet szana-széjjel hagyni) Már mentem kifelé a lakásból mivel felcsattantál:
-Ne hisztizz az én házamban...
-Szarnék a bérelt palotád kellős közepébe...
Már majdnem a konyhánál voltam, de TE, mint az árnyék állandóan a hátam mögött jöttél és szapultál a mondókáiddal... Kicsilány, és sikerült jól felhergeld az amúgy is „pihent” idegrendszeremet a szőrszálhasogató anyós stílusoddal. Már nem bírtam tovább, és hirtelen feléd fordultam, a jobb karommal egy félkört írtam le a levegőbe (kb úgy mint a karmester, amikor próba közbe leinti a zenekart) és rádmordultam: -Hallgass már el!
Hatásos volt mert egy pár oktávval lejebb vitt hangerővel, megkérdeztél: -Na mi van? Meg akarsz ütni?
Kicsilány, ha meg akartalak volna ütni meg is ütöttelek volna... de nem szoktam ütni a nőket, mert az nem illik. Életembe három nőt ütöttem meg, a csendőrségnél eltöltött idö alatt, parancsra. Azok is útszéli, ittas örömlányok voltak, akik tíz körömmel estek neki a rendőrnek, miután az, a szemályi igazolványukat kérte tőlük.
Baba, akkor ott nagyon megharagudtunk egymásra. Hazamentem a hideg lakásba, hogy hűtsem le a felbaszkinyált idegrendszeremet. Még hátra volt a megigért cd megírása:
a SZIA. AKKOR MA ESTE VAN IDŐD, H TALI? 18:31 dec 21
Semmi válasz részedről...
a SZIA. AKKOR MEGÍROD A CD-T? PÁ 20:01 dec 23
Egy jéghegybe több melegség volt, mint akkor benned Próbáltam kapcsolatba lépni veled:
b NE CSENGESS 20:12 dec 23
a SZÓVAL EZ AZT JELENTI, H NEM ÍROD MEG A CD-T? 20:15 dec 23
Szóval szavadat adtad, de ha összevesztünk akkor nem szükséges betartsad a szavad?
Kicsilány, nállad ez igy müködik?
a KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK 20:15 dec 24
Ezt csak illemből írtam, és te voltál annyira illemtelen, hogy nem válaszóltál.
a SZIA, NAGYON HARAGSZOL? A CD-T MEGÍROD? KÜLDJ VÁLASZT LÉGY SZÍVES 20:14 dec 25
Kicsilány, biológia órán tanultam, hogy a légy nem szíves. TE, sem voltál az.
a FÚJD FEL A CD-T. ÚGY JÁROK EVVEL IS MINT A MEGIGÉRT MADÁRTEJJEL. NEM KELL! ÚGY LÁTSZIK NEM KÉRHETLEK MEG SEMMIRE M AKÁRMIRE MEGKÉRTELEK BASZKINYÁLTÁL RÁ. PÁ 09:31 dec 25
Nagyon mérges voltam rád mert az a művészfilmes cd-rom a haverinám szülinapi ajándékai között szerepelt volna. Megkért nagyon szépen, hogy szerezzem meg és én megígértem neki, hogy megszerzem mert mondtad, hogy neked megvan az a film és még ráadásul még a szavadat is adtad, hogy átmásolod. Tudtam, hogy link alak vagy, de nem gondoltam volna, hogy éppen ennyire.
Elhatároztam magamba, hogy meghívlak egy pizzára hátha amellett meg tudom botólni veled azt a fránya c.d-t. És közölni akartam veled ha TE, nem tartod be a becsület szavad, akkor én se vagyok köteles betartani a becsület szavam, és mindketten menjünk a saját útunkra.
a SZIA, HA MÁR IGY ALAKULT, ÉS ÖSSZEVESZTÜNK NEM LENNE KEDVED MÉG 1 UTOLSÓ PIZZÁT MEG 1 ÜVEG BORT ELFOGYASZTANI VELEM MA ESTE?... MIELŐTT SZÉTVÁLNÁNAK ÚTJAINK 21:43 dec 26
b HAGYD ABBA 21:44 dec 26
Most nem tudtam miért hagyjam abba… mert zavart téged herr P, jelenlétébe süket üzeneteket kapni, vagy zavart az elhatározásom...
a SZÓVAL NAGYON MÉRGES VAGY RÁM, HOGY MÉG A PIZZÁT IS VISSZAUTASÍTOD?  21:50 dec 26
December 28-án, elmentem a barátom szülinapjára a megigért cd-rom nélkül. Pedig egy évvel azelőtt milyen segítőkész volt, és jóformán nem is ismer téged. És a cikis az volt a dologba, hogy előre beharangozta a meghívottaknak: -Mindjárt érkezik Tila, és nézünk egy jó művészfilmet
Na kicsilány, én érkeztem, és a meghívottak maradtak a „mindjárt-al”.
Képzeld magad a helyembe... mert akármennyire is vastag a képeden a bőr,
még TE is, szarul érezted volna magad abba a helyzetbe. (Két hét múlva egy egyetemi társad jóvoltából megszereztem a filmet, de már nem volt az a hatása. Akkor is, legalább elértem, hogy az adott szavam betarthattam) Rosszul esett a laikus hozzáállásod. Később:
a SZIA BABÁCSKA, MA HOGY TÖBBET ITTAM A HAVERINA SZÜLINAPJÁN, AHOL ÁTESTEM EGY „LEBASZÁSON” A KIBASZOTT CD MIATT. KEZDEK RÁÉBREDNI, H TE NEM IS VOLTÁL EGY IGAZI JÓ HAVER CSAK EGY ÖNZŐ, MAGÁNAKVALÓ KICSILÁNY. JÓ, H ÍGY TÖRTÉNT AHOGY TÖRTÉNT... RÁM TÖBBET NE SZÁMÍTS. CUPP 01:36 dec 29
December 29-én, elmentél herr P-vel, a Bucsintetőre újévi bulira.
A baráti köröm elment Pádisra. Engem is hívtak de nem volt lelkierőm elkölteni a nehezen összegyűjtött egyetemi pénzből mert tudtam, hogy akármilyen csúnyán viselkedtél abba a periódusba, számítasz az ígéretemre.
Vagy ha nem is számítasz, én a szavamat adtam, hogy meglesz az egyetemi éved kifizetésére való összeg. Azt füllentettem a barátaimnak, hogy: -Bocs,de nincs kedvem kimenni a hegyek közé mert nem érzem jól magam.
(De ha jól belégondolok nem is hazudtam olyan nagyot mert az úgy is volt. Nem éreztem túl jól magam egy ideje. Keztem lefogyni, mert amióta sporoltam azt a megigért tandíjat azóta az a napi egy húskonzerv nem volt elég, hogy jóllakjak tőle. Meg a heti, egy meleg leves, amit a szüleimnél ettem. És ott volt a megígért „ösztödíjad” is és a vadkacsavadászat a Szamoson, nem jött mindig össze...
Sokszor borotválkoztam gyertyafény mellett, hideg vízzel és sokszor befagyott a víz a nájlonbádogokba a szobában az ágy mellett, ahol aludtam, és amiatt elég sűrűn jártam a Bevásárló-Központba melegedni mint egy hajléktalan. De ezekkel a tényekkel nem terheltelek, és nem panaszkodtam. Összeszoritottam a fogam és...
Kicsilány, gyere elmesélek neked egy frappáns esetet a Bevásárló-Központi melegedések közül:
Egyszer, éjjel háromkor, bementem a Bevásárlo-Központba. Bejött egy pár srác, és az egyik közülűk biciklivel volt (az sem volt egéssz, ha minusz 14 Celsius-fokban biciklivel közlekedik) Odatámasztotta a fast-food bejáratánál a falnak a biciklit, és a többiekkel együtt bement a gyorskajáldába. Egyedül maradtam a folyosón... a biciklivel. Az emeletről leszólt egy biztonsági őr:
-A bicikli kifelé!
A bicikli felé fordultam és azt mondtam jó hangosan:
-Hallod te bicikli, indits kifelé! -Visszafordultam az őr felé és azt mondtam: -Ez a bicikli nincs a szép eszénél mert nem akar kimenni.
Röhejes volt, mert leszaladt az őr az emeletről, és rámförmedt:
-Most rögtön fogd meg  és vidd ki!
-Ha most rögtön ráteszem a kezem arra a biciklire akkor a következő pillanatba azt fogja kiáltani a tulajdonosa, hogy el akarom lopni.
-Hát nem a tiéd?
-Nem!
-És miért nem mondtad?
-Mert nem kérdezted?
TE, a Bucsintetőn löktétek herr P-vel a sör-virslit, az egyáltalán nem kulináris menüt (panaszkodtál is amikor találkoztunk mert a virslit kevésbé és a sört egyáltalán nem szereted) Azt az év végét is egyedül töltöttem. 

                                        A 2007-es tali-k.
Jan: 3-40, 4-24, 11-28, 12-60, 20-40, 24-60, 26-15, 31-60. Feb: 2-35, 7-37, 9-15, 10-10, 14-33+10, 16-1, 19-6, 21-10, 22-44, 28-18. Már: 1-10, 3-39+11, 4-2, 6-5, 7/8-22+46, 9-2+12, 12-26+24, 15-52, 18-5, 20-32, 21-45, 22-23. Ápr: 11-7, 12-30, 13-82, 16-17, 18-31, 21-70, 22-40, 24-14, 28-1. Máj: 2-56, 5-9, 6-25, 9-34, 10-12, 11-23, 12-55+10, 13-157, 14-40, 16-5, 23-16, 26-58, 29-7, 30-5. Jún: 2-5, 3-10, 4-7, 6-5, 9-20, 11-10, 12-240, 14-30, 19-10, 22-10, 24-2, 26-3, 28-395. Júl: 2-8, 4-60, 6-195, 7-55, 9-18, 16-80, 23-180+5, 23-5. Aug: 20-42+240, 21-130, 25/26-990, 30-35. Szep: 2-40, 4-35, 10-72, 12-52, 13-75, 18-19, 22-100, 24-150, 25-100, 27-35,30-39. Okt: 2-30, 7-40, 8-60, 9-60, 11-68, 15-72, 17-16, 18-38, 21-65, 22-21, 23-37, 25-90, 28-40. Nov: 4-38, 11-45, 13-45, 14-45, 18-76, 20-50, 21-50, 25-24. Dec: 14-6, 15-144, 20-6.    

                                    A 2007-es „ösztöndíjak”
Jan: 15-fiz, 155-4 eu tfon, 120-fiz 100-kp, 36-kp, 15-fiz, 1000-kp, 240-fiz, 165-4 eu- tfon, 15-fiz, 15-fiz, 35-fiz, 120-fiz, 30-eu x 33.800, 165-4 eu tfon, 150-kp. Feb: 35-kp, 120-kp, 150-kp, 35-kp, 26-kp, 120-fiz, 50-kp, 360-kp, 1000-kp, 140-kp, 50-kp, 600-kp, 95-kp, 20-fiz, 100-kp, 162-4 eu tfon. Már: 340-kp, 360-kp, 300-kp, 100-kp, 50-kp, 20-kp, 162-4 eu tfon, 100-kp, 3000-kp, 105-fiz, 120-fiz, 70-kp, 90-kp, 410-kp, 170-4 eu tfon, 70-fiz, 120-fiz, 200-kp. Ápr: 160-4 eu tfon, 1000-kp, 130-fiz, 250-kp, 55-kp, 75-fiz, 40-kp, 5-kp, 13-fiz, 230-kp. Máj: 160-4 eu tfon, 81-fiz, 210-kp, 35-fiz, 41-fiz, 108-kp, 1160-kp, 160-4 eu tfon, 129-fiz, 100-kp, 40-fiz, 210-kp, 10-fiz, 15-kp, 50-kp, 50-fiz, 40-fiz, 160-4 eu tfon, 360-kp, 20-fiz, 800-kp. Jún: 160-4 eu tfon, 370-kp, 160-kp, 13-fiz, 300-kp, 20-eu x 32.500, 1000-kp, 500-kp, 90-fiz, 10-eu x 32.400, 50-kp, 50-fiz, 560-kp, 160-4 eu tfon, 39-fiz. Júl: 190-kp, 30-kp, 307-kp, 100-kp, 170-4 eu tfon, 3320-kp, 170-4 eu tfon, 30-fiz, 1000-kp. Aug: 150-4 eu tfon, 1600-kp, 50-kp, 150-4 eu tfon, 120-kp. Szep: 220-kp, 197-fiz, 13-fiz, 210-kp, 40-kp, 25-fiz, 500-kp, 150-4 eu tfon, 270-kp, 40-fiz, 12-fiz, 8-fiz, 250-kp, 200-kp, 300-fiz, 64-kp, 50-kp, 1192-kp, 400-kp, 45-fiz. Okt: 120-kp, 1160-kp, 95-kp, 150-fiz, 70-fiz, 90-fiz, 500-kp, 160-4 eu tfon, 250-kp, 90-fiz, 35-fiz, 170-fiz, 300-kp, 210-fiz, 13-fiz, 50-kp, 600-kp, 35-fiz, 25-fiz, 40-fiz, 70-fiz, 720-kp, 60-fiz, 500-kp. Nov: 159-4 eu tfon, 200-kp, 160-v 7 eu tfon, 315-kp, 227-fiz, 1116-kp, 50-kp, 170-fiz, 6-fiz, 160-4 eu tfon, 170-fiz, 50-fiz, 50-kp, 50-fiz. Dec: 170-4eu tfon, 930-kp, 35-kp, 250-fiz, 185-4eu tfon.       

Baba, remélem ezekkel az „ösztöndíjaknak” nevezett akármikkel megkíméltelek egy kicsit a mindennapi „gond”-olkodás nehézségeitől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése